Президентът Гаук: Германия остава в безпрецедентен шок

Германия остава под влиянието от безпрецедентния шок от катастрофата на самолета на "Джърмануингс" във Френските Алпи на 24 март, заяви президентът Йоахим Гаук.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Гаук: Германия остава в безпрецедентен шок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недейте да летите с германски авиолинии всичките са психари!!! Норвежците също. Болни мозъци!!!

гаук, трий свободнотомнение!!! мухахаааа друго не ви остана, освен цензурата!

не бе, кажете си има ли цензура на "свободните" ви медии по въпроса, гаук. кажете, че "евтините" компании са това, което струват и не плащат. кажете, че роботите трябваше да заменят човека за да може той да се доусъвършенства, а не да дееволюира, кажете, че сте неспособни да владеете не само ситуацията, а и света, преди да е късно за всички нас. кажете си, че сте неспособни. все пак вас първоначален взрив ви е създал и вие нищо друго не можете, освен да рушите. това е.

И ние сме в шок! Всъщност свалихте и този над алпите, защото пилота го отвлече и планираше мащабен терористичен акт. Представихте ни добре съшита история за психично болен летец.... В шок сме, за самолета над Украйна, за това, че бе свален, а и за това, че се потулиха нещата по европейски демократичен начин...когато нещата са неудобни...

ако има експерт, който да ми обясни как самолет се забива в земята без да експлоадира, ще му бъда особено благодарен. може би горивото да е било източено и самолетът да е бил приготвян за аварийно кацане. но каквото и да е. АЗ на тези власти НЕ ВЯРВАМ НИТО ДУМИЧКА!!!

тролчето виси денонощно на линия и праска ли праска минусчета в полза на статуквото на дибилариатя си... хахаха ... няма да е за дълго, де!!!

едно напълно полит-коректно, Конституционно-правно и най-вече Човешко обръщение към такива като гаук и формация: Другари, Когато смените маските, които ви ги дадоха от лобистките "върхове" със собствените си лица, тогава можем да поговорим по човешки, но за сега следното: (не трий, че изпитвам!): вие, другари, кога се изправихте на собствения си гръбнак и запитахте неофициозно, но официално как вашите щази служби днес се отнасят с подчинения вам електорат? питахте ли поне веднъж, колко грамотно и Конституционно са записани "законите" ви за биг-свинското ви следене по нета. Къде го дават така - виновен до доказване на противното? президентине, кога ти лично се изправи на своята безгръбначна институция и каза: нашите народи са газени от концерните-неплащащи данъци, които създават законите, чрез избраните народни представители, които са подчинени на "силните" на деня, но силни с крадени пари прим, а не с мозъците си. кога вие ни защитихте от нашествията на престъпниците, които сами създадохте, чрез военните и военно-престъпниците си. кога вие излезнахте и казахте, че вулстрийт' и банкерите няма да се гаврят повече с работните ни места за сметка на техните безмерни печалби. кога ти, прие и едно семейство от бежанци в собствения си дом. до кога ще ни цензурирате медиите, нещастни, долни твари? вие сте мръсни лицемери, лъжци, подстрекатели и лобиисти на злото и убийци. ако искате -съдете ме, във вашите продажни съдилища! но все пак Има Един Съд, пред когото всички ще отговаряте за делата си! не го забравяйте!

попитали Радио ЕрГолям: какво е гаук?, а Радиото отвърнало: гаук е репарацията на гдр към гърците.

президентът гаук, където и да се появи ръси такива върховни, сенилни глупости, че е противно да го слушаш. аз лично избягвам да го слушам, защото след това се чувствам като залят със слуз. тоя ако е бил борец за човешки права, то той несъмнено е бил привърженик на политиката на хонекер. това е днешната "демокрация" - едр (евреопейска "демократична "република") плюс идиотизация. отде се пръквате бе. тоя ад няма край! пфууу...

Крокодилски сълзи. Със същия успех този самоубиец можеше да блъсне училищен автобус или да взриви влак. Това, че са загинали в самолетна катастрофа не прави мъката по жертвите по величава и по голяма!

не само за самолетни катастрофи правят това. И за автобуси са го правили, и за влакове. Мъката си е мъка. тука са просто много хора на куп и за това е така. това не значи че някой ВЕЛИЧИ мъката. просто почитат умрелите хора които дори останки неможаха да намеря.... да не говорим за крайници или цели трупове... да не можеш да си погребеш роднините... помисли ли за това? християнин ли си?

Аз също свалих самолет у Украйна...

хаха - а в какъв шок сте от Втората световна война, извинето...

Да, немците в Германия, които наричат себе си дюч...

Каква е тази депресия , като имате всички материални блага в изобилие, възможност за круизи, екскурзии, жени, коли, палати, какво да каже обикновеният българин, лишен от всичко това!!! Щом не сте доволни от живота в Германия елате да се сменим шайсе, шайсе, шаисе!!!!!

спешно търсим специалисти, обучени пилоти, като Андреас Лубитц, за министерските самолети. Назначаване от веднага, застраховка и пенсия. Моля кандидатите - без лизингови коли и заеми! А също без жени и деца, ако може и без родители... Водещ персонал с ръководни функции служебна униформа телефон библия Wi-Fi луксозен сандък или кремация кремация на плажа погребение в морето погребение на остров златно погребение зелено погребение и т.н.

Какво ги шокира - това им го причиниха техните приятели американците. Така ще е.

Там където отсъства Бога идва противника на душите ни. Дано повече хора потърсят Бога не само в моменти на загуба и болка и Го намерят завинаги.

Тази статия до кога ще седи тук? Махнаха от главните новини статията за Петьо а тази седи. Да ревна за швабите ли?

ко ти е махнато на тебе бе. научи се да ЧЕТЕШ новините, а не само заглавията и снимките.

Германците нищо ново не са научили! За тях важи с пълна сила максимата на един техен добър приятел: Всичко в Държавата, нищо извън Държавата, нищо срещу Държавата.

Нещо си се объркал: "Всичко в Държавата, нищо извън Държавата, нищо срещу Държавата. " Та те нямат държава! Те са фирма управлявана от Америка и от другаде! Провери документите!

Трагедии постоянно се случват, но да се шокираш само от някой от тях е фашизъм и лицемерие.

....Президентът Гаук: Германия остава в безпрецедентен шок.. --- Този да дойде в БГ-то! Тогава ежедневието ми ще бъде шок след шок! Безумие след безумие! Малоумие след малоумие! Ще участва в самоубийството на един народ! ---

и българина е, че Господ знае всичко, а БЪЛГАРИНЪТ СЪЩО ЗНАЕ ВСИЧКО, НО ПО ДОБРЕ! Пълно е с философи

Откорвенно не ви разбирам логиката, но ви разбирам мотива да пишете с такава недоеброжелателност към сънародниците си. Робска психика и култивиран мазохизъм.

Тук всеки зняе по добре от другият и теорииите не свършват, но много от тях са тъпи

Нормално е да се сравняват с мене! Нали аз съм ги правил по мой образ и подобие! И в Библията съм го написал! И моят син съм парил да им плаща греховете! И име съм им дал "Богове На Арийте" и н.н.

Във всяка нация има Адолфовци. Лека им пръст на невинните души.

B какъв ли шок, са сега гърците???!!!

То и Путин беше в шик, когато разбра, че негови хора са свалили азиатския самолет! И кво, мина му!

човека.Не Путин,а Порошенко се казва и това не им е на укрите първия пътнически самолет който свалят

"Kаквото и да ви говорят,...да знаете, че става дума за пари"!! Cега, мъртвият пилот само,.. бил виновен??!!.. защото е,.. наи лесна легенда и никои не може да го пита,...или да му търси отговорност?! Aма дали е така??!! Aми други виновни дали има, а?? ....шефове на компанията, ръководители на полети, доктори които слагат подписи и допускат живота на стотици хора, да бъде в ръцете на психясали уроди?! Aми конкуренцията,?.. Aми, ако щеш и застрахователите?! Tози алчен свят,.. за пари са готови и маиките си и децата си да жертват, ако това ще им донесе печалби или пък вреда на конкуренцията!

Другарю!

...другарю, ще викаш на това недуразумение което те е направил, толкова тъп! ...сигурен съм, че си заченът през соцяли3ъмът!

На първите редове баба Меркел и изкуфелник Гаук. Все бивши ЩАЗИ-функционери. Западните германци вече са били отбой, не стават за нищо. Само се тъпчат с успокоителни, надяват се още ненахранилите се бивши комунисти да ги спасят от безславния им край.

Тоз цървул Гаук-Маук,Мики Маус или както там му викат да не се прай на "дръж ми шапката",ами да види каква корупция и шуробаджанащина цари в Германия!!! Там за да си намериш работа трябва или да си платиш като поп или да имаш много дебели връзки! Ярко доказателство е тази самолетна катастрофа...!Тоз ненормалният и психопатясал немски пилот макар и луд са го назначили с връзки и познанства!Макар че не е трябвало да го качват дори и като пътник! И сега всички в Германия се праят на ощипани моми:"Ах,ох,ух каква трагедия,ах,ох,ух каква мъка..." В Германия корупцията и шуробаджанащината е много по-голяма от тази в България!

Напълно съм съгласен.

Не смятам че е с връзки, или може и да е вярно. Повече си мисля, че фалиралата Германия, в която няма вече никакво младо население, назначава кьораво и сакато. Само и само диплома за работа да има. За започване на такава работа се изискват маса дипломи, серитификати и пр. И наистина ако може да е нашенско, т.е. германско момченце. А германците вече са на изчезване като население, освен това мързеливи, изпростели. Така че намерили са го някак си с диплома и веднага са го назначили.

N. S.

Я да питам, че тука нещо не съм си в час ? Българите бягат по света, китайци, индийци, филипинци, пакистанци....всеки бяга на някъде. Германците накъде бягат, след като казвате, че се топят и нямат младо поколение ..... ?

Ти така ли си намери работа, с връзки? Защото аз не, познатите ми тук също.

хахах явно отдавна не си бил в БГто щом твърдиш, че в немско корупцията е по-голяма. интересно ти къде даде подкуп за да получиш работа??

ама знаете ли колко сте прав само.

Абсолютно си прав. Хората си мислят че това Европа е пазарна икономика и демокрация. Блаженни са верующите. Такъв див комунизъм като в Германия и в България не помня да е имало. Масово работят ден да мине друг да дойде. Средния мениджърски състав по цял ден мисли каква простотия да сътвори с цел имитиране на работа, за да си оправдаят заплатите. А висшият мениджмънт краде от фирмата като за световното. А по повод демокрацията в Германия е такъв тоталитаризъм дето тука не сме го и сънували. Демокрация има за тези с дето имат пари. За тези дето не могат да извадят 30000 Евро готови пари за да съдят някоя институция няма демокрация.

ти плащаш ли данъци за поп бе? я кажи кога попълва последно данъчната си декларация... бее... да ви имам аз вас псевдо германците. много ми знае устата, тука в Германия не сте стъпвали.

Шокът Ви ще бъде по-голям , когано Путин ви врътне кранчето на газта!!!Да видим тогава господарите /САЩ/ чиито ВАСАЛИ сте КАК ще ви помогнат?????Тепърва ви предстои да ядете чокъра!!!

има най-различни кранчета. Да ти кажа там моите хора не ползват газ, а два сорта дърва. Други зареждаха по три тона нафта. Мнозина имат локално парно. Но най-бързо се разви соларната енергетика.

Точно по време на катастрофата американците са правили учения. Има съмнения за блокирал автопилот и електроника в самолета. Германците просто си измиват ръцете с втори пилот, защото не върви да се скарат с по-големия бял брат, а животът на 150 души не значи нищо. Както при нас някога с българо-съветската дружба.

да са пробвали ново оръжие, като едновременно с това са пратили "послание" към непослушните европейци, конкуренти на големия брат. ПС. Не ви ли се струва прелюбопоитно приемането на този интересен човек м-ра на финансите на Гърция от америчкия прзидент?! Какъв е подтекстът на тази оказана "чест"?!

Не си живял по време на дружбата на България със СССР, затова пишеш такива глупости! Ти си поредният факт, който ме кара да настръхвам, като чета как изглеждат сега нещата в исторически план, който много добре познавам! Що остава за 100 години и повече назад! Най-вероятно, това което ни се описва няма нищо общо с действителността!

Германеца просто си има често проявяващ се ген на масов убиец. В най-новата световна история от началото на 20-ти век насам, в рейтинга на масовите убийци на най-челните места са все германци.

Аз пък бях чел за един грузинец... Много от твоите хора все още го мислите за адски готин човек. Има и един китаец. И двамата предимно на своите поданици им разказват играта.

В грешка си. Хората ми в Дюселдорф не мислят грузинеца за готин човек, макар че в Северозападна Германия руските танкове на са стигнали и работата по редуциране на въпросния ген е останала доста недовършена. Там само т. нар. съюзници на грузинеца са минавали, а те както знаеш са си мърлячи по природа и все гледат друг да им свърши работата.

Вместо да са в шок, да се вземат в ръце и да си докарат контрола поне до ниво като за обикновен таксиджия! И това важи за всички компании! В борбата за печалба май пилотите, самолетите и пътниците нещо са на по-заден план!

Карай си таксито и не разсъждавай по теми, които са ти над нивото. Ако искаш да подлагат на внезапни отвличания и разпити, за да не крият нещо? Или мислиш, че някой може да им забрани на пилотите да ходят на друг доктор освен на служебен?? Вместо да се възмущаваш е по-добре да помислиш. По-трудно е, но е по-добре.

Само като го видиш на снимка убиеца и ти става ясно, че е много порочно и болно копеле.

Германия трябва да е във вечен шок заради действията си първата и втората световна война. Тъжното е, че позволиха да съществуват още, защото избиват 2/3 от Европата икономически. Когато 2/3 от Европа стане мюсюлманска, ще се появи новия Хитлер :))))

Бате, бегай у дома в Росия и не се изхождай тука. Става ли? п.п. Знаем, че си патриот. Знаем и чий патриот си. Ама, дразниш.

Не точно Хитлер, нещо като Хасан Бин Ал Хитари...

Явно и в Германия трябва да се "затягат болтовете"!? Да прегледат и колите! Тука правим катастрофи главно с тях.

Да има кой да ти затегне главата , на тебе!!

magit@abv.bg

А на теб да ти я отвинти хахаха

Германия имала и Президент? А то навсякъде баба Меркел е на всяка манджа мерудия! Това е то германската демокрация - фюрера (фюрерката) е един (една) няма какво да се мешат и разни други...

Разбирасе че има и президент. Ти като си тъп - иди се образовай, а не парадирай с невежеството си по форумите на 3-класни сайтове като дир.

Т.е., да ходи да парадира по второ и първокласни сайтове?! :_D

Тука успешно агитираме плебеите!

Предния, че излезе доказан далавераджия...

Наистина "Путев"!Нищо не е разбрал от коментара!

Ми те и Русия си имат президент и министър председател. Интересното там е, че по-важната длъжност е тази, която заема Путин в момента... Това го няма никъде другаде по света. ;)

Да, да, шокът трябва да е в това, че на компаниите не им пука особено за пасажерите, а си гледат печалбите и техническият контрол е силно занижен!

Карай си ладата и не се тревожи за другите. Остави ги лошите германци да се избиват един друг. Тъкмо може и да опрат до тебе, да разбереш какво е немска заплата...

тъпанар, това няма нищо общо със заплатата, а с печалбите на компаниите!