Банкер: Откраднотото в КТБ тича по-бързо от гонещите

Откраднатите пари в КТБ тичат по-бързо от тези, които ги гонят. Държавата трудно ще си върне дадените вече пари.

Обратно в новината

Коментари - Банкер: Откраднотото в КТБ тича по-бързо от гонещите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ги гони тези пари, респ. крадците? Можеш ли сам да се гониш? Имаше предложение от компании, професионалисти в проследяването и издирването на длъжниците и какво стана с техните оферти? Пак, ние народа, както винаги, ще ще платим сметката.

според броя на коментарите май можи да свием още нещо от тези будали..

ТОЯ ЯВНО Е НАЧЕЛО НА КРАДЦИТЕ, ЛЪЖЕ ИЗВЪРТА- ДА СИ ВЪРЖЕ ГАЩИТЕ КРАДЛИВИЯ АРМЕНЕЦ!! ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БНБ Е ЗА ЗАТВОРА С ТОЯ В ЧЕЛНАТА РЕДИЦА И БУДА + ГЕРБ+ДПС ЗАЕДНО С ТЯХ!!

тоя бастун никога не е бил банкер, вижте му биографята. наи обикновен връзкар и тарикат които получи власт в банката която хариза на италянците докато беше шеф на агенцята по приватизаця по времето на костофф. левон разбира от банки колкото прасе от кладенчова вода. а сега лае че не може и тои да докопа някои кокал от ктб

Хър-пър-цър- мяу-мян, колко ли разбити животи ти тежат на съвестта?

А този наперен наглед откъде знае кое колко силно бяга? И той се изявава като "банкер на годината"! Дано доживея да видя и неговия резил!

Абсолютно прав! Инжинер-химика и Костовия приватизатор да не ЗАБРАВЯТЕ!!!

Червените разбойници да не би да спретнаха тоя пладнешки грабеж, за да връщат после пари? Този сценарий с тази банка е бил подготвен още със създаването й. И не вярвам, че ще е последната обрана банка. Червената паплач е свикнала само да краде - започнала с мандрите и овчарниците едно време, мина през фалшивия социализъм и стигна до "презрения" от тях капитализъм. След като няма какво повече да се приватизира, остава да се краде от европейските фондове и от нашите пари чрез банките. Паразити ниедни са.

Все пак не може да се отрече професионализма на тази кражба! Явно в кражбите, далаверите и вечната мизерия сме ненадминати!

Тича-- ЗАЩОТО У М И Ш Л Е Н Н О му дадоха преднина!!!! Орешарски и финансовият му министър от ДПС ИЗТЕГЛИХА всички пари на държавните ведомства/забележете БЕЗ болниците/, Прокуратурата и ДАНС "действаха като никога в пълен синхрон и за капак Иван Искров / заплатата ме е 52 000 лв-месечно/и екипа му умишленно ПРОТАКАХА времето за реагиране?!?!!! Интересното е че : КТБ устоя 7 пълни работни дни да ИЗПЛАЩА теглените КЕШ суми !! И когато на КТБ бяха нужни 400-500 милиона за да се овладее умишлено създадена криза БНБ и ОТКАЗА!!????? Но след 4 дни БНБ ударно приведе на ПИБ 1.2 милиарда лева!?!?!! ЗАЩО така бе другари от ДПС и БСП???? Защо "Протесна мрежа" /финансирана от американската фондация " Америка за Б-я"/ си мълчаха?? И днес ХОП -""краденото бягало по-бързо от гонищия"???? КАК ще го стигне като НЕ ИСКА????

humfry

Кой провъзгласи Хампарцумян за експерт и какво образование има в областта, което да му дава "експертност"? "но е факт, че растежът на тази финансова институция не би бил възможен най-малко без мълчаливото съгласие и знание на властта, смята банкерът." Коя институция, банковата като цяло ли? Да, съгласен съм, че банковата институция расте изцяло с помощта и съдействието на властта. Това е ясно на много хора по цял свят. "Хампарцумян коментира още, че най-вероятно лихвите по кредитите ще падат" Вероятно принципа ще е подобен на този при изчисляването на отрицателната инфлация и липсата на дефицит или с купуването на колелото от тате, което ще го купи друг път.

1944 партията утвърждава хората

най-после разбрах кого трябва да наемем да търси парите - Ивет Лалова.

Л.Хампарцумян: ---Ние сме със вас ,които сте на власт...". КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА...

В Бг постоянно доказваме ,че човекът е произлязал ,от маМуната.

Нека Хампарцумян да бъде по-точен в исказванията си и да признае, че крадците на просто действат незаконно а просто са над закона. Затова и никой не може или по-точно не иска да ги настигне.

Позволете да съм убеден че Знаете какво Вече направиха по въпроса с офшорностите Водещите Държави, Колега ! (Швейцария, Франция, Германия, САЩ, Канада.)

Елементарно, Колега ! - 'наште', 'наште' и Пак 'наште' !!! (Мамицатаим задунайскогубернистическа !) ---- Я Вижте Чехия ! ... Полша ! ... Хърватия ! ... Румъния ! ...пък Ако се сети Човек що-Значи логото на катеБейците...

Левон Хампарцумян не е банкер, а е клептоман. КЛЕПТОМАН е Левон Хампарцумян, който има дарбата да намира неща, преди хората да са ги изгубили.

Това беше идеята , хищниците да захапят и откраднат, а добитъка да плаща и мизерува !

Колеги ! - абе какво Казва Нашата Мъдрост относно...ъъъ... Арменското знаме ? ...;-)

"банкерът" хампарцумян плещи за банки, "политици" от сорта на софиянски, р.овч., станишеф плещят за политика, "законодатели" от сорта на бисеров и ментата плещят за "закони", "бизнесмени" от сорта на пеевски правят "КРУПЕН бизнес", "магистрати" от сорта на ченалова прилагат закона...е как да стане с такива като тия, гореизброените? КАК???!!! ами това поне има отговор-при такива КОЙ, то НИКАК няма да стане!!!

Когато бягащите са от ДПС-БСП кой да ги стигне - цацата ли?!

Кои са тези,които гонят парите бе, наглец?

Такива ги разправяха /че няма да се повтори грабежа/ и след разграбване на банките 96 - 97 год.

Банкерът Хампи,защо се праИ на умрял лисунгер?

Нали ''СТОЖЕРЪТ'',Хампарцумян ,измисли такива закони ,с ВСИЧКИ НОВИ ПРАВИТЕЛСТВА ???? А СЕГА ,..О'ЛЕЛЕ,....ама само на ''УЖ''... Л.Хампарцумян също е един от главните виновници,за СКАПАНИЯТ ПРЕХОД в Бг.

Държавата с народните пари ,..........да пие една чаша студена вода... ДПС отново НАДХИТРИ българсите ''закони''. Е ,не е морално ,НО ПЪК Е ЗАКОННО.... Цацаров:"КРЕДИТИТЕ СА ДАДЕНИ ,...ЗАКОННО''. Друг е въпросът ,че няма да бъдат върнати ,просто няма и предвидени НАКАЗАНИЯ....

А банката управлявана от този "банкер" защо след промяна на общите условия не ме уведоми че започва да начислява такси и ми отдържа близо 30лв ?

Струва ми се че Трябва да се свържете с Колегите от ФБ 'КТБ група на вложителите', Колега. Незабавно !

С удоволствие ще стигна ди всички институции и ще вдигна хум до небесата за да няма и други "поздравени" !

САЩ са виновни! Те "действат по предварителен план за управление на света, въвеждат Нов Световен Ред! Горби беше изманипулиран, използван и "запратен на майн.... си"! Той самият малко по-късно се осъзна ! Но, "прецаканият" не е само Горби! Чети повече, анализирай и проумявай! Навсякъде по света- Алчните за материални неща /не само политици, а и обикновени/, са най-лесно подкупни, продажни и не мислят за последствията, които ще причинят на другите: на тези около себе си, на народа си , както и на цялото човешко общество!

Да бе,да!Само,че гонещите се опасяват,дали не тичат много силно,че да вземат да ги стигнат и да се чудят какво да правят.

гледах филм от 95. венашес, нема комютри, джиесеми, джипиеси.. света направи голема крачка за 20 години. само тук едни и същи се гонят в кръг а парите ни излитат извън нашия кръгозор. Наистина ли от 20 години избираме едни и същи? как пък еднаж не се объркахме случайно?!

Дзифт, Колега !...просто Навсякъде у Нас Дзифт. ... Колкото до 'изборите' които Йощ от 1944та Ни спретват 'наште' - ... Нейсе !

Грешиш, не сме ги избирали, те сами се избират вече 68 години едни и същи. Не знаеш ли, че комунисти не са спрели да ни управляват 70 години. До 1989 г ни караха под строй да гласуваме за тяхната единствена партия и те си нагласяха числата 99% ЗА себе си в Полютбюро на ЦК на партията си. След 1989 пак същите ни управляват, като този път замениха Политбюро с ЦИК избирана от партиите в парламента. А те там все от един общ корен- БКП. На последните избори са гласували само 27% от всички избиратели, от тях само 8 % за Боко. Това за народ ли го смяташ? Борисов седеше начело на ЦИК и там промени крайните числа на изборите, направи избирателната активност на 46%, раздаде проценти на себе си и своите побратими и вкара само свои хора в НС. Това Борисов не го е измислил, а го е научил от побратима си БСП която вече 68 години фалшифицира изборите и подмяна вота на избирателите. Това е новия робски хомот който мутроолигтарията ни е поставила на народа и огромен праг който трябва да преодолява българския народ, защото никъде в Европа няма подобно фалшифициране на изборите. Въпросът е друг- защо спи българския народ и не предприеме нищо да ги завре на топло, където им се полага? Защото той , според действащата от 70 години реална демокрация в Европа,той трябва да направи това със своето съзнание доброволен избирателен вот. А то е плод само на демокрацията и докато тя се развиваше в другата Европа, комунистите отнеха възможността на наши народ са познава силата на своя доброволен избирателен вот, защото 68 години спираха развитието на демокрацията и създаването на правова държава! Останалиет 73% негодували в изборите не са нито заспали, нито анестезирани. Те НЯМАХА за кого да гласуват и не искаха да гласуват за старите партии на олигарсите. Те чакат да се появи партията на народа, за да гласуват за нея - българската СИРИЗА. Такава партия все още не е създадена в България, въпреки проектите на мутроолигархията с партията на Енчев, с цел отново да разедини народа и не му позволи да се обедини под своята партия. Не е виновен народа ни ,че няма такава партия, това не е негова работа, а работа на ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, Къде е нашата интелигенция, защо спи? Българският народ няма интелигенцията сега, тя бе унищожена в 68 години непрекъснато управление на комунистите- и физически и с промиване мозъка с лицемерните и реакционни комунистически идеологеми, в изолираната от Европа комунистическа система и оставена без разбиране за демокрация и правова държава. Също и Русия няма интелигенция, там умните хора са избивани в 100 години деспотични тоталитарни и тиранични режими ! Сегашната руска интелигенция, която макар да има отлични специалисти, продължава да е обременена с идеологемите на 100 годишния комунизъм в Русия и да не разбира истината за своето олигархично настояще, нито да търси пътища и начини за смяна на неолибералната система.

Чест прави на гръцкия народ, че роди своята антиолигархична партия СИРИЗА бореща се да смени цялото неолиберално олигархично статукво да ликвидира олигархията си. Българският народ е изостанал с 50 години от гръцкия в мисленето си и ако не повдигне съзнанието си и не види кочината на сегашното си олигархично статукво, то до броени години мутроолигархията му ще го ликвидира заедно с държавата му.

А прочете какво казва за КТБ преди година чужденеца-банкер! И сравнете със сега. За 200 000 лв /месец ще сваля и звезди.

Банкерът е един от крадците и вие му давате думата? Това показва и нивото на медията ви. ;)

Радост е да ви/Ви види Човек Отново всред Нас-Всички ! ... ТА ! - Докъде стигна Вашето мнение ЗА Двустъпковата ?

Какво говориш ти бе?Значи да се примерим ,че ще платим откраднатото от вас.Път ли се проправяш?Гадове.

Никой не е очаквал друго. Трябва да си краен наивник за да вярваш в обратното. Неможе да има противодействие, при условие че няма (ни най-малка) политическа воля за промяна на статуквото. ОПГ е добре организирана. Хампарцумян е част от тази група. Хайде да не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. От такива корифей сме на това дередже.

Понеже не разбирам ще попитам тук. Това изказване: ---- Миналия месец премиерът Бойко Борисов заяви уверено, че държавата ще си върне парите, които даде за изплащането на гарантираните депозити в КТБ, и догодина ще строи с тях магистрала "Хемус". ---- не е ли пълна глупост? В смисъл тези пари са дадени от фонда т.е. когато (ако) бъдат върнати те не трябвали да отидат пак във фонда и да си стоят там, а не да се харчат? Във фонда в момента има една дупка, която трябва да се запълни... хипотетично ако тези пари не се върнат на фонда и се случи същото с друга банка тогава, какво се случва ... тегли се нов кредит ли?

Понеже се оказа, че във фонда няма кинти!?!?, държавата тегли заем, та този заем уж ще си връщаме - хахаха

Херкулес

Тоест някой е откраднал парите от фонда.. Държавата тегли кредит, за да покрие загубите/кражбата. Дава парите от кредита на хората, като след това парите които ще събере от КТБ ще похарчи, като пак няма да има нито лев в прословутия фонд + че имаме да връщаме един кредит... и недай си боже пак да потрябват пари от там.. Само на мен ли ми се струва, че някой ни "намаза ските" много стабилно?

Ма те тичат в противоположни посоки. Ха, а па ние се чудиме кво става

Може да сме много търпеливи,но простаци не сме.Дано се задавите ....

Интересно, защо г-н Харпацумян, като банков есперт и като представляваващ банкерите, не направи нищо за да предотврати източването на КТБ. Защо не погледна тогава кредитния регистър не сезира прокуратурата, че се отпускат огромни кредити на непатежоспособи лица и фирми, без никави обезпечения? Сега се прави на загижен , но след дъжд качулка. Май крадеца вика, дръжте крадеца.

Орган в Държавата ще прояви интерес и ще проследи доколко са чисти банковите "врътки" на Хампарцумян?!

Откраднатото тичало по бързо от гонещите....та те тичат все по бавно и по бавно,даже бих казал,чве изобщо не ги и гонят!

Напомням, Правителството взе огомен заем от името на всички българи и с него покри огромнита кражба в КТБ. Тогава Борисов, Стоянова и Горанов се кълняха, че няма да ощетят бългаските граждани и ще намерят откраднатото. Сега сме свидетели на обратното. Нама върнат нито лев, няма нито един осъден, няма отнето имумшество от никого. Извод, ГЕРБ са помагачи на крадците. Те дйстват против интересите на бъгарите.

Дали пък проверяващите не тичат по-бавно от откраднатото в КТБ?Случайно,разбира се.

1.Да няма да се повтори, ще се потрети под друга форма. 2. Да вярно е - не е станало със знанието и съгласието на властта. Станало е със съучастието на властта. 3. Да парите ще се върнат, но от джоба на българските данъкоплатци.

В България няма справедливост.

Мишоци такива. Не можело. Само в България не може. Не може щото няма воля и желание. Не може щото тези които са ги откраднали са същите които трябва да ги хванат.

Парите няма как да тичат - нямат крачета или лапички. Така, че тича някой с тях. Този някой, е напълно законо и неизбежно, да бъде настигнат - ако не сега, то утре, вдруги ден и т.н. и поставен зад решетките с конфискация. А затова къде са париоте и кой ги е откраднал - и без засекретяване - всички знаем КОЙ. ББ - ама не Бай Благтой - с цялата полит-класа около него. Искрата осигуряваше покритие - ценен кадър!

Браво !

От такива честни герои като теб България е на път да изчезне.

То каквото и да се направи относно КТБ вече е много късно, щом дори говерньорът на БНБ миналата година има наглостта да се изцепи на пресконференция че в КТБ има 3.5 милиарда лева които могат да бъдат откраднати... та се търсят ортаци за далаверата.

Ако парит не могат да се стигнат, поне крадците могат да се открият. Едно по дълга лежане в затвора за тях, поне малко да компенсира мъките народни. А зад ъгъла Бойко наблюдава и само се усмихва.

парите нямат крака да тичат, но действията на всички, които уж нещо правят да връщат парите напълно са в стил, докато кажат добър ден и охлювът се шмугна в храстите. Но естествено е да става така, когато крадецът търси откраднатото.

То пък намерихте кой банкер да цитирате... Май други няма, поне желаещи да се показват по медии. Работата е там, че не откраднатото бяга бързо, а гонещите хич не бързат. Защо ли? Ами защото изглежда тия дето гонят откраднатото "събират" "изпопадали" пари по пътя - образно казано. Или може би някой подхвърля пачки да им отвлече вниманието от гонката.

Банкер: Откраднотото в КТБ тича по-бързо от гонещите Когато по някоя ТВ медия покажат другаря Хампарцумян, /ал/химика в банковото дело, веднага гася телевизора. Този "хлъзгав", политически удобен и добре говорещ популизми от екрана на тв медиите човек, със сигурност е нанесъл не по-малко щети на държавата от Василев, като имам предвид, че той бе поставен от Костов начело на Агенцията по приватизация за изпълнението на определени политически поръчки.