След протест премиерът върна на поста директор

Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на протестиращите от "ТЕРЕМ - Флотски арсенал" във Варна и ги подкрепи.

Обратно в новината

Коментари - След протест премиерът върна на поста директор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гл.точка и сартакЧО,големи да пораснете и мъже да станете.Пък и само един човек да застане зад вас,това ще е огромен успех. Защо не попитате любимия си шлифер,кои са членовете на борда на Терем;кога са назначени;каква биография имат и разбират ли нещо от това,за което са там...Шлифера се крие зад ДеФорматорите,погледнете Ненчев-виден земеделец,председател на "Селска чест",може би поради това на търговското дружество на МО е назначил любимата симагистралка...Председателя на борда на директорите е виден ПеТрички доматопроизводител и с криминални регистрации.Навсякъде простотия,злоба и драскачи.... Та продължавайте мили мои да злословите.То парите нямат мирис,но душите ви...вонят.

Накрая споменаха и проблема - поръчката е за ремонт на руски кораби. Правилно са се вдигнали на борба за хляба си хората. Иначе нов директор и край на договора. Все ще му намерят кусур да го прекратят.

За пореден път показа колко може да бъде страхлива мутрата.

Няма как, новата власт е гладна, особено тия костовисти са направо кожа и кости !!!

Страхлипъзльо.

ти знаеш кадъ работи . знаеш и къде живее . що не му го кажеш лично ? смелчага си си ти !

Изреченията започват с главни букви,но констатацията за мен ти е вярна.Може би случайно си улучил,тойчо.

До "гл.точка" Хората се борят за работат си и хляба си. В бизнеса няма руски или американски клиенти. Има плащащи или неплащащи(никакви). Дали са зависими финасово от директова? Ами той им осигурява рабора и съответно заплати. Ти да не би да не си зависим от този ,който ти плаща. А ако не ти раресва ,че ще ремонтират руски кораби вземи и им плащай заплатите заедно с реформаторите.

Ами то Раданчо нали си е варненец! Що да не покаже малко мускули на тоя-оня, който му е подливал вода, или пък погалване по главичката на друг, който му е правил услуги! Но и ББ е от стара коза яре - показва все пак кой командва парада, дори и във Варна! Нали има за кмет свой човек, я!

Независимо какви ги разправя ББ, политическа метла, политически назначения и уволнения има. Иначе за къф чеп бутаха един явно работещ ( и то кадърно) директор? Щото някой я от ГРОБ ООД, я от реформаторите, я кой знае къв се е наисна за поста, или е спуснал свой човек, комуто търсят "местенце". Или поредният опит да вкарат завод в загуби, за да се продаде на безценица.

Фирмата на техническия директор продължава да работи.

Извод: Основен работодател в държавата е Б.Б.

ще го търсите Бойко еййй, ще го...няма друг като него

Дай, Боже, по-скоро да дойде това време! И да не го намерим !

Бих се радвал да не го намерим. Макар че ако всичко е намястото си - няма да има защо да го търсим, защото ще гознаем къде е - при Бай Ставри в северното крило.

Платил си е оставилго е

ДА видиш грешката си и да я поправиш не е слабост.За да няма конфликт с реформаторите първо се е съгласил на уволнението.Подвеждащият го земеделец-минисър,да си подава оставката!

Не говори глупости. Варна само няколко години се наричаше гр. Сталин. А сталинград е град-герой. И е много тъпо когато се говори за Сталинградската битка, в която се сложи обрат на ВСВ. "Сталинградската битка във Волгоград".

НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕН ШИЗОФРЕНИК!

Ега ти цирка и циркаджията!

Много професионални, платени плювачи, много нещо! Ако Борисов не беше отменил назначението на новия управител, същите тези щяха да плюват в обратна посока - политическа метла, шуробаджаначина и т.н. Само трябва да знаят, че често плюнките се връщат върху плювачите.

какво ни е останало на нас, червените дебили , освен да плюем и злобеем?

Първо наредил, после отменил. Последователен в решенията си :)

Само комуноида е последователен

Да де, той размисля

Съгласил се е със смяната на борда на директорите, а не със смяната на управителя! Чети ако можеш червен неграмотнико, или така ти е по-лесно да плюеш комунистическа гнидо!

Наивнико, нима вярваш, че нещо става без благословията на бащицата? Борд, управители, всичко одобрява лично.

Айде отново за думата да се фана. "Нямало ясен мотив за смяната на Стойков с Попов." Това, драги зрители, ми звучи като кадруване в полза на Попов не заради професионалните му качества или заради несправяне на Стойков с длъжността, а заради гарантиране интересите на определени хора към фирмата.

"...те ще излязат в двора на дружеството, за да изразят удовлетворението си от това, което се случи, защото..." Такива хора лесно се управляват!

Едно от многото слаби места на пожарникаря е, че панически го е страх от протести. Протестирайте и ще имате силни позиции срещу него!

Бъркаш! При предния си мандат си купи водни оръдия. Проблемът не са му протестите, а това че иска всички да го харесват и когато това не се случи се сърди като малко дете.

Този който опонираш е казал точно това. Ама нейсе, важното е да се спори.

Ама той ако няма да чува какво иска народа, той за никакъв хикс не трябва на този народ. А ао не ще да чува по лесния начин ще прочуе по трудния.

ДРЕМЕ МУ НА БОЙКО ОТ СМЪРДЯЩОТО ТРОЛИЩЕ ВЪВ ФОРУМА. ВАЖНОТО Е, ЧЕ ТОЙ СИ ВЪРШИ РАБОТА. ДА МУ МИСЛЯТ КОНТРАБАНДИСТИТЕ. ЛЕКА ПОЛЕКА ВСИЧКИ У ПАНДЕЛАТА. А ВРЕМЕ ИМА, ОЩЕ ЧЕТИРИ МАНДАТА, ЕХЕЕЕЕЕЙ!!

Аз също се притеснявам за контрабандата- не искам ББ да остане монополист там.

Някои, по-простички и ниско интелигентни граждани, се възхищават от поведението на "бащицата", а истината е, че всичко това е плод на въпиюща некомпетентност и политическа безотговорност и алчност !

Абсолютна истина си е това.

Много точно казано. Опитва се с прости стъпки да трупа някакъв положителен рейтинг, вместо да се концентрира върху основните неща, като например малкия и среден бизнес или подобряване на здравеопазването, образованието и т.н.

Поредното доказателство, че в тази държава на нито един политик не му пука за хората и страната. С кой акъл ще сменяш човек, който на два пъти е оправял чужди бакии и е оздравил завод? Това означава, че въпросния кадър е изключително подготвен и кадърен. Какво значение има, че по убеждение или назначение е ляв, десен, комунист или някакъв друг? Когато това се преодолее и народа ще просперира, но се съмнявам да стане скоро и при премиер Тиквуний.

Живковите хитрувания са приложени от Борисов,който се прояви като ятак на 5-та путкинова колона и се продаде за 5 стотинки!Е, гати и премиера на НАТО -вска европейска България!Предател!

Скрии се,бе мишок!Нима мислиш,че всичките тези работници не знаят какво искат!?

се получава , закони и морал в България няма, но си имаме бащица , който раздава правосъдие. Бащицата се произнесе и за Корал и спряха строежа иначе всичко си беше законно до този момент?? Е, няма да се оправим , бащицата ще ни оправи:)))))

Ще ни оправи...и то два пъти...

БОРИСОВ, СЛЕЗ ПРИ НАРОДА И ТРЪГНИ ПРИ ХОРАТА БЕЗ СВИТАТА КОЯТО ТИ ПЕЕ ТИНТИРИ-МИНТИРИ. Борис е ходел сам по сватби, кръщенета, говорел е насаме с обикновени селяни, карал е локомотиви и с машинистите е бил на ти. ТЕЗИ ОКОЛО ТЕБ ЩЕ ТЕ ПЛЪЗНАТ ПО НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНАТА ПЪРЗАЛКА . Ти не познаваш хала на хората и ще се ПРОВАЛИШ ПАК И ТО С МНОГО ПО-СИЛЕН ТРЯСЪК!

Тия селски номера за "доброто и лошото ченге" Бойко често си ги прави

Да е Благословен Спасителя! Ръкопляскаме, със сълзи на очи...Искаме да целуваме и славим Златните Му Ръце, Крака и другите органи между тях...

ББ още е зависим от червените и това е поредният му гаф!На такъв съюзник не може да се вярва,та той доказва,че е троянското магаре на Путин!Подай гъзльовци,никой не уважава!

Този, Путин от разстояние и без да те познава ще те вкара в ЛУДНИЦАТА. Спри се и се огледай по-добре в хората.

БОЙКО СЕ ВСЛУШВА В ХОРАТА И ЗА ТОВА ЩЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ , НЕ Е КАТО ДРУГАРЯТ ОГЛУШАРСКИ ДА РАЗИГРАВА ТЕАТРИ ДОКАТО ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА КОСТИНБРОДСКАТА ИЗМАМА ДООГРАБВАТ НАРОДА !!!

Сега да се дигат пак, и да искат да се подрише договора с Русия щото иначе ще пият по една флотска вода скоро време.

Предлагам черноморието да стане руска територия и да се откъсне от България и без това се доминира от про-руски въоръжени банди на ДС.

къде е връзката с новината?

Добре, ето ви връзката. Служителите на военен завод във Варна(Сталинград) с големи руски поръчки стачкуват, за да защитят про-руския си шеф дето ги е уредил повечето на работа и държавата им кляка, за да не стават ексцесии. Направо да си минават към Русия.

И базите на нато са там също

Все по-неприятен и долен става този д-р боко мутрагена!!!!!!!!

Да живей! Да живей! Да живей! Боко ше ни оправи всичките!

"Премиерът е разпоредил на изпълнителния директор на "ТЕРЕМ" ЕАД Огнян Чалъков и на председателя на борда на директорите да възстановят на поста му Георги Стойков, " щом започна и да РАЗПОРЕЖДА на изпълнителни директори и на бордове на директори как да управляват собствените си предприятия ..... чакам сега да РАЗПОРЕДИ и смяна на ръководствата на дружества концесионери например - ей тъй на, да е пълно собственото му чувство за величие... А пък се чудим защо се еб.ват с нас навсякъде...

бг унаци ... запазихте и хлаба и завода,,,,, наи вече показахте че хората не се интересуват от цвета на партята а от кадарни хора .... подкрепаме ви ние русенска корабостроителница защото ние неуспахме преди 4 години да се преборим с кзк и продадоха завода на цветан василев итои а унижтожи тотално за скраб,,,,, сега да видим кои разреши продажбата ,,,,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То така ли става из тези търговски дружества - идва премиерът и назначава и уволнява управители. Нещо ми е съмнително доколко тези действия ще имат някакви реални последици. А иначе браво на работниците, че се опитват да спрат безумните политически назначения на т.нар. "реформатори". На тези им трябва една здрава реформа със сопата по гърбините.

Да, така става. Това е държавно дружество и правителството му е принципал, демек чорбаджия.

Добрият Бойко и лошите министри. Втори сезон- Деформаторски неволи.

Сега нека работниците направят следващата стъпка. Да разберат, кой и защо е искал да подмени един добър директор. Разбрахте ли ме добре варналии- само задайте сакралният въпрос КОЙ.

Синьор" , не разбрахте ли кой иска промяната? "Реформаторите" - начело с Рамаданчо на, които сега им се падна да назначават свои хора , там където има келепир.

Ами то, от ясно, по-ясно е, КОЙ-е! Всичките конци в държавата ги дърпат мутрите, начело с баш мутрата.Направиха опит да гушнат една апетитна фирма. Е, сега не стана, но и утре е ден! А тарторът им се появява на бял кон и си прави PR акция, отменяйки собствените си разпореждания и печелейки още "калпав материал" за изборите. Играта на "Лошо ченге " и на "добро ченге" е стара колкото света.И хората продължават да и се връзват, както не спират да се връзват и на телефонните измами!!!

Шах с пешката. Сега ако няма договор за 45 милиона директора не знам с какви очи ще уволнява работниците.

Договора за 45 чилиона долара отлежава на бюрото на Министъра на отбраната от 3 месеца. За договорките, предшестващи подписването му Георги Стайков няма нищо общо. Той е плод на труда на д-р Кръктю Илов, предишния генерален директор на ТЕРЕМ ЕАД, чието уволнение сега тежи на съвестта на ненормалния министър. И договор за 45 милиона долара няма да има, защото Бойко не разрешава да се работи с руснаци. Ясно ли ви е сега?!

СТАВА КАТО С Ю Ж Н И Я ПОТОП!