Местан: Подкрепата ни не е сделка с г-н Борисов

Не сме поставяли и няма да поставяме като условие за подкрепата си сделка с господин Борисов, това каза във Велико Търново председателят на ДПС Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Подкрепата ни не е сделка с г-н Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по делата им ще ги познаете, ате са с обща цел-всичко за турця. каде отиват юген поток и белене?!-в турця.кож го допусна-бб ,дпц,патриотичен фронт ,реформатори.така ли е?така е!кожто има поне капка ум в главата си -разбира кож е патриот и т.н.

Това каза Местан. А какво казва Доган?

Местан как да си реформира душата за да забрави лъжата която му е станала втора природа, демагогията и баналната етническа риторика сееща разделение в обществото особенно предизборно. Кой му преподава тези банални психологически похвати.

Чудно ако не е сделка то какво ли ще е. Може би предложение за брак по любов или.....

МРЪСЕН, ПОДЪЛ ТУРЧИН - ТИ И КОМПАНИЯ СТЕ ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ СЪСИПВАТЕ БЪЛГАРИЯ, НО КАКТО Е КАЗЪЛ ВЕЛИКИЯ О ХЕНРИ ..."НА ТОЗИ СВЯТ ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА, В ЧАСОВЕТЕ В КОИТО СЕ ЧУВСТВАШ БОГ, ЗАПЛАЩАШ С ТЕЗИ В КОИТО СИ НИЩОЖЕСТВО ..."

Да. Повярвах ти...точно колкото и на тиквения ти авер...

Каква сделка ,бе мишоци. И двамата сте захапали един и същи чеп.

Е, разбира се че сделката не е с Борисов а с тези които плащат комисионните. Не разбирам какъв е смисъла да прави публични изявления за нещо толкова очевидно?

мръсна работа това комунистите бе...червени амеби..ццццц

..." кабинетът да не продължава с чистки и политически уволнения"... Какво значи това бе? Значи ли, че нашите хора трябва да си стоят там във властта, за да крадат, папкат и на Местан да снасят??? Това ли означава? Че тогава какви чиновници са? Чиновници-крадци? Тогава там ли им е мястото след толкова доклади на ЕС за корупцията у нас? Не става Местане....и на туй ще му дойде края. Няма вечно щастие на тоя свят.

Въобще не се съмняваме,че сделката е сключена още когато пихте кафе в Кърджали:"Вие няма да ни закачате кадрите - ние ще ви подпираме в решаващи моменти!"

Първосигналниците споделят свежи идеи :-) А дали не са се сношавали? На село, като видят младеж и девойка да пият кафе, веднага започват да обсъждат как ли са се сношили. И ти с кафето на Борисов и Местан. Лъсва ти манталитетът.

Тоя не спя да лъже. Щом си отвори устата, ваднага започва да ги ръси. Не мога да се начудя на хората, гласуващи за ДПС. Не разбират, че на Местан/Доган хич не им пука за тях. Те се интересуват само и единсвено от собствения си келепир.

Тоя надмина и Бойко в лъжите си.

Само за миналата година независимата антикорупционна прокуратура в Румъния е обвинила 1138 публични фигури политици, прокурори, кметове, публични фигури и дори футболисти. Някои от тях дори вече влязоха в затвора. В тази прокуратура работят млади и амбициозни хора, които се занимават само с такъв род престъпления. Те получават 4-5000 евро заплата, но също така се чувстват реализирани, значими. Те са изключително работоспособни и трудно може да бъдат корумпирани

Същественият факт е поемане на дълг , за да платим масрафа на онези,които взеха дългове преди това и не донесоха прираст и излишък в бюджета. Погрешната философия ни доведе до безпътица и спиралата на дълга. В държавната администрация просто не искат да работят , както на запад и се противят на всичко. Ако във ведомство има излишък те не го връщат, а го опропастяват и това е от години. Така държавата ще потъва. в случая Местан не е факторът за сделка, а равновесието в бизнеса с дългове. Лошото е, че всеки политик ще ни казва колко няма друг изход и пак трябва да теглим поредния дълг. И докато не се появи ръст в икономиката и излишъци в бюджета, няма да е друго. Трябват ни хора,които да осигурят излишъци в бюджета и ръст в икономиката. Това запомнете!

бълващ "общосбъркани мисли и фразеология"- акъл не искаме...Как така "Местан не е фактор за сделка" бе, сбъркана главо? Баш си е фактор! Не народът, а Местан и Местановци са теглили през тези 25 г.заеми и нищо не са направили за осигуряването на излишъци в бюджета и ръст в икономиката! Затова нямаме икономика! Не им пука за народа! Мислят само за личните си банкови сметки и ръста на личното си самообогатяване! Това са лъжци- специализирани демагози, които мамят народа, ограбват тютюнопроизводители, чрез "схеми" източват еврофондове , помощи... Такива далавераджии не могат да бъдат Държавници и следва да се "изритат" от управлението! Не да се оправдават! За какво равновесие в "бизнеса с дългове" дрънкаш?! Не виждаш ли, че това са хора, които хал хабер си нямат от управление на държава и народ!

Този човек е свикнал така с лъжата и лицемерието че сигурно му коства неимоверни психически усилия да каже някоя истина. Жалка работа.

от класа е Местан! Не било сделка! Кого лъжеш бе ? А думите, условието ти:"кабинетът да не продължава с чистки и политически уволнения"... Това какво е, ако не е условие:"ще ви подкрепим, ама при условие, че не закачате кадрите ни от етажите на властта"?! Ей, абе много нагли станахте бре! Никакъв срам от народа нямате! Хрантутници,лъжци, крадци, демогози, лицемери, продажници - нямат място в Управлението! Народът няма полза от вас и рано или късно- ще ви разкара от властта, като си получите и заслуженото както за ограбването ни, така и за нищоправенето за икономическия просперитет на народа и страната!

Павле, хайде да не се лъжем, че ще се хванем. Рано или късно.

Някой вярва ли все още,че това са различни партии?Това са си 3 клонинга(БСП,ДПС,ГЕРБ)на БКП и ни правят на луди,че се избират от нас.

Има сделка и още как! И сигурно доста скоро ще разберем каква е! "Шило в торба не стои!"

Доган за Борисов: Точно тоя тъпак - You Tube -> lXNUtPA_0 - Местане, шефа ти направи мутрата за резил пред цяла България а ти се обръщаш към тъпака с: г-н Борисов?! Това лицемерие ви издава, че сте яхнали мутрата и си го яздите, като каруцар магаре.

Вярвах на Борисов когато каза, че хиляди по време на предизборните срещи в страната са го "заклели" да не влиза в коалиция с ДПС. Вече не му вярвам. Той влезе в коалиция и мен лично ме излъга. Да му е честито.

Никой не вярва на думите на Местан!Още от онова кафе и вечерта на изборите се коментираше,че ДПС ще подкрепи макар и не явно правителство на Борисов.Така,че тази подкрепа за заема едва ли изненада някой.

Аз лично на алчни турци и на прости мутри не вярвам ! В този смисъл казоното от местна и борисов си е само за тяхна употреба - това са най-големите лъжци и лицемери в днешният политически живот ! Докато гласуват заедно важните закони и не се търси отговорност за безобразията им - за мен това си е коалиция !

ДПС си гледа единствено собствения интерес.,това,че са опозиция на кабинета Борисов2 е лъжа.Според мен политиката им е ясна-обедняване на българите,емиграция и да са винаги участници във властта.

Борисов симулира контузия, за да се скътае, че нещо се мъти и Местан веднага се появи да го покрие.

Ш-ш-ш..., тез лъжи, на мене този номер НЕ ВЪРВИ!

Само не ни правете на глупаци. Чакаме с нетърпение следващите избори. До тук с ГЕРБ.

Дотам и с ДПС.

ТОКУ ЩО РАЗБРАХ, ЧЕ ЦИГАНДУРИ ПАК СА ПРЕБИЛИ ЛЕКАРСКИ ЕКИП! БАТЕ БОЙКО, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ - ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ И АЗ ИСКАМ ПАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ, НО АКО НЕ ПРИЕМЕШ МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ПО-ДОЛУ - SORRY!!! ОТ СЕГА НАТАТЪК МЕДИЦИНСКИТЕ ЕКИПИ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ ДА БЪДАТ ЕКИПИРАНИ С ПИСТОЛЕТИ ИЛИ АВТОМАТИ, КОЕТО ДА ИЗПОЛЗВАТ БЕЗ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ И БЕЗ ДА ДЪЛЖАТ ОБЯСНЕНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО ИМ!!

В интерес на истината по някога стигам до извода ДПС мислят повече за България от примерно комунистите от БКП/БСП и проруската партия Ха-така!

БРАВО МЕСТАНЕ, ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАТ ВСИЧКИ!!! ТУРЦИТЕ ТРЯБВА ДА ДЪРЖАТ ЗА ТУРЦИТЕ, БЪЛГАРИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ЦИГАНИТЕ ЗА ЦИГАНИТЕ, НО НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НАШАТА ОБЩА РОДИНА Е Б Ъ Л Г А Р И Я !!!!!!!!!!! ТУК СМЕ СЕ РОДИЛИ И НАДЯВАМ СЕ ТУК ДА УМРЕМ!!! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Цигани отново нападнаха лекарски екип. Инцидентът е станал късно снощи. Екип на Спешна помощ е бил извикан в столичния кв. Орландовци заради болно бебе. Докато лекарят и сестрата са преглеждали бебето, отвън е бил нападнат шофьорът на линейката и е бил пребит.

Да бе, Местане, ние трева пасем. Тез ги говори на Доган.

Всъщност този безсмислен заем е средството психопатите да предизвикат масова мизерия и глад в държавата и да направят хората все по зависими от нея. Но искрено се радвам че божият съд е съвсем скоро. Някой крадливи душици дори няма да сварят да и си похарчат откраднатото.

"даи на народа,хляб...и зрелища" !! Tози,..и всички които са били, и са в коалиция с тях,...правят наи големите зрелища и вземат хапката хляб от устата на народа!! Hаи големите манипулатори и Oгромни чудовища!!!!

Един друг си пазят гърба. Когато стане напечено за тиквата, Местан веднага излиза и привлича (отвлича) вниманието към себе си с етнически или други скандални теми, за да претъпи негативната енергия и да пази статуквото, че падне ли мутрата, пада и ДПС.

Народът го е казал - гузен негонен бяга, та и Местанчика се обяснява като че ли някой ще му повярва.

Местан ага ще го натопорчи и на бат Бойка.

Че какво като подаде оставка ! Знаеш ли колко хора я чакат като манна небесна тази оставка.Как може да е толкова тъп българския народ? Оставка на Борисов не означава оставка на герб- има огромна разлика. Нека герб да си правят каквито искат коалиции, но без боко, защото той е срам като политик. Не случайно в Щатите не искат и да чуят за него.

ПЪРВАНОВ ЦЪКНА МАЛКО ВАЗЕЛИН, А МЕСТАН ГО ВКАРА ЦЕЛИЯ :)

Не ве на сте в сделка в ЗАМОРА сте мафията продаде България ....

Метастази на раково заболяване в човешкия организъм - "местанизация" на дпс образования в държавния организъм.И в двата случая се налага спешна хирургическа намеса, ако искаме организмите да оживеят!

Всичко е пари, агалар... Подкрепата на ДПС е инвестиция, от която очакваме добра възвръщаемост. Идеали- бошлаф....

Дали не е договорено замитането на следите на грабежа на КТБ!

За всичко са виновни братушките ,но в никъкъв случай не са виновни пруститутките от 25-год. бардак наречен още паламент и президенство

Когато ДПС подкрепя БСП, от ГЕРБ реват, че ДПС са задкулисие. Когато ДПС подкрепя ГЕРБ, от ГЕРБ твърдят, че това е съвсем нормална подкрепа.

Г-н Местан и останалите от съдружието искат да ни убедят,че е нормално един бизнесмен да вложи например 100 хил.лв депозит при лихва 2.2%, в една финансова институция, и след това да тегли кредити за бизнеса си от там при лихва 7-10%. Може и да са прави, не съм финансист.

Местан, както обикновенно, лъже. Всички, подкрепили този заем, са банда разбойници, надушили плячка. Българските граждани няма да имат никава полза от тези пари, защото ще бъдат разграбени. Това се е случило и с предишните заеми, които сега ще се покриват с нови. От тях няма нищо наяве, освен тлъсти офшортни сметки на олигарсите и мафиьотите.

Точно така, Тодоре, заемът поначало е за закупуване на дърта военна техника от аналн-те ни партньори от НАТО. Част заема обаче вече бе похарчен като цена за подкрепата на АБВ, ДПС и ПФ и на други политически маймуни. Друга част е предназначена за вили, разкошни къщи, яхти, почивки на Малдивите и Канарите, закупуване на частни горски масиви, за силикон и ботокс на джуки и цици на любовници, за часовници от 50 000 лева, вина от 900 лева и пури от 300... Иначе- няма пари и минималната заплата трябва да е 340 лева, и пенсията - 100 Демагози. Лицемери, пусти кърпел за вас по мазните ви охранени гръбчета и тлъсти задници...

Сега вече ще има пари ,ще има и любов , а се потули и случая с КТБ , увеличението на тока , здравната каса ,която Дянков източи и само той знае ,къде е ? Да му си мисли народа , защото ще плаща редовно депутатски кефове ...

самото му име показва,че трябва да си е поставен на мястото,както жабата.

Кажи го на Тиквуня. Предполагам, че рейтинга на ГРОБ е хвръкнал в небесата. БОСТАН БОСТАН

ГЕРБ-мерб, ДПС-мепесе, БСП, СДС, ДСБ, ПФ, Реф. Блок, ББЦ... Всички са дечица и питомци на Българската Комунистическа Партия, създадени за заблуда на простия, наивен и доверчив български скот , разводняване на вота и запазване на властта на БКП, независимо от това, кой ще спечели изборите. Многото лица на една и съща монета, съставени от агенти на ДС, партийни и комсомолски секретари, техните синове, щерки и внуци. БКП е на власт от 1944 година. Вече 70 години - под една или друга форма. И винаги ще бъде на власт. Пък вие си приказвайте каквото си щете.

Напълно си прав. Поздравявам те. Единия клан на БКП сменя другия. Да сте видели осъден в тез 25 години

Не, няма и да видим осъден. Всичко е парлама, пепеляк в очите на хората. Политическите престъпници работят на принципа- 4 години ние крадем, после 4 години - вие. И вълкът сит , и агнето-цяло. Виж как умело прикриха другарите си, които източиха КТБ. През последните две-три седмици никой и дума не обелва за КТБ. Това беше- всяко чудо- за три дни...

Само Атака ще спаси света!