Юнкер: Ситуацията в България не е лесна, защото няма растеж

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер смята, че слабият икономически растеж е основен проблем на България.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Ситуацията в България не е лесна, защото няма растеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

i az taka prosta6ki 6te se smeia kato onia ot liavo ako imam dohodi kato na bogata6 pak da ni govori togava za ikonomika kakva ikonomika v bg be tuk nema ikonomika samo uslugi ima haha

Първо ни спират всички икономически изгодни проекти после ни викат, проблема при вас е, че икономическия растеж ви е нисък.

гьотферени се целуват по-страстно даже и от Леонид Брежнев. Личи си, че са истински еврогейци.

Така е , слаб е растежът и сме най-бедни в Европа. Единствената, всеобхватна причина за това е : Българята са прости, мързеливи , завистливи, лъжливи, крадливи. И такива са всички - от последния мангал до първия българин. Тука е така.

както обикновенно само се приказва за реформи а реално нищо не се случва.

се появи тандемът Борисов Плевнелиев, Бълагария става от зле по-зле.

Чохльо се лигави на еврогееца и ония го лъже - няма страшно

Германия и Люксенбург са проспериращи държави,защото сами са намерили начин как да се развиват!Това че у нас нещата не вървят,няма вина ЕС,а липсата на национално отговорни политици и национално обединение на всички които да изискват и поставят условия за просперитета на Б-я,пред личния!Ето на,още продължават разни групи да слугуват на чужди пропаганди,за да смучат ресурс за себе си или тесен кръг с цел разцепление на държавата в угода на тези чужди интереси!

прави Роско там, си остава една загатка.

но чиновниците искат увеличаване на заплатите. Последно в съдебната система искат 12% ръст на заплатите. Че и закони приемат, ей така тихомълком, с които да обосновават исканията за увеличение. А откъде пари? У нас, ако не си олигарх, най-добре да си на държавна служба

Ситуацията в България не е лесна защото комунистите и техните копелдаци са се окопали във властта

Това че България няма икономически растеж ни е много добре известно,с изключение на главните действащи лица Борисов,РБ ,правителството,НС,да не говорим за "икономическия" министър които не са разбрали къде се намират и се правят на тапи!Заложен 0,8% ръст за тази година е едно голямо нищо, дори и за този ръст не са създани условия или такива за в бъдещ на, фона на 16 млрд. заем и 2,5 млрд.дефицит!Пълни неграмотници!

нaли кaто вземем зaемa.....половинaтa е зa нaш личен финaнсов рaстеж,a зa рaстежa нa бедняците и стрaнaтa не отговaряме !

Като гледам какви въпроси е поставила Протестна Мрежа на Боко тиквата, а те засягат и Роско, май няма да мине много време и пак ще има избори в България, но без Боко и Роско.

в растежа, а в мафиотите като тоя охиления, които саботират собствената си държава, където и както им падне.

Ситуацията в България е такава, защото нашите управници чакат кризисен момент за да кажат "Хайде обратно при Русия"!

Започват с деликатните намеци. ЕС си заложи авторитета с организираното сваляне на Орешарски. Явно обаче действията на този когото поставиха на премиерският пост ги притеснява. Ако осемте милярда евро изчезнат в джобовете на Борисов и сие ЕС също ще го отнесе. Не сме забравили как няколко посланници тичаха да подкрепят хората които осъществиха преврата преди година.

Какъв растеж, като от посследните 6 години в 5 управляват ГРОБ. Единственият растеж беше в годината на Орешарски.

...АМИ - ФАЛИРАЙТЕ Я !!!!!!!!!...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

кучетата лаят - мутрите крадат !

От мутрите, които ни управляват не виждам какъв ръст в икономическия сектор може да се очаква? Че те са такива олигофрени- начело с Борисов, че всичко ще бъде в сферата на добрите пожелания... сега мутрата има друг голям проблем: Как да излъжем Европа, че правим реформа в съдебната система като нямаме намерение хич да я бутаме толкова удобната оправдателна система.. и как да оневинят Цецо-подлецо без да ядосаме западняците???

Плевню само се размахва, само и само да не при жена си.

На пресконференцията дадена от нашият президент присъства и неговият колега Юнкер. Като държавен глава на значим фактор в европейската и световната политика президента Плевнелиев, както и председателят на ЕК с опит подобен на президента Плевнелиев разгледаха переспективите на развитието на европа и света в обозримо бъдеще и нахвърляха някои тезиси, които са безспорно значим принус за по нататъшното устойчиво развитие на планетата.

що не се гръмнеш с тая тодор живковска измишльотина, не че Роско тапета не е от това тъмно време.

Мисля,че Габровци са прави казвайки, че света е оцелял защото се е смял. Ако сме толкова сериозни, колкото е безнадеждно сега в страната ни трябва да се гръмнем. Мисля, че по добрият избор е да продъжим да живеем надсмивайки се на самите себе си.

Драги комсомолци и останали комунисти у вас са кинтите и властта, създайте малко работа на народа. Стига сте крили паричките си в евро и долари. Вашите хора прецакаха икономиката и сега е време да създадете оборот на стоки и да се покаже малко принадена стойност. ИЗВАДЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИЧКИ ДЕТО СТЕ ГИ НАЦЪЦКАЛИ И СЪЗДАЙТЕ МАЛКО ОБОРОТ! Проявете малко инициативност, вложете малко в нови предприятия, в някое производство. Стига сте дефилирали с глупаво изражение на лицето по килимите на народното събрание и министерския съвет. Хем не искате дълг хем вашите хора не могат да печелят пари с труда си и все гледат наготово. създайте продукти, които да се харесат и да се купуват по света. Едно време избихте и ограбихте дядовците ни, а днес нямате идеи какво да правите, а ще трябва да измислите. Няма друг начин, ваша е отговорността пред историята до тук.

Растеж няма и няма да има защото държавните служители-в това число и политиците са мърди и търтеи които паразитират на гърба на народа и едва кретащият бизнес.Данъчна репресия и некъдърност от страна на държавата нищо няма да стане както и не е станало през годините.

какъв народ бе цигани турци и неграмотни пияндета мрънкалници

Ошавена от корупция държава, пред което Европа си затваря очите, срещу военни подписи , инициативи и готовност за война срещу братска държава. Българските ЕНИЧАРИ сложиха съдбата на България на карта за удовлетворяване на корупционните си инициативи.

Роско бил при Юнкер да му подари мартеница. Колко храбро само.

Само не разбрах , защо естествения идиот е в Брюксел ??? Това не е президент а една Европейска подлога , която с поведението си ни излага навсякъде , където се появи . Оставка

и без да се трошат пари за глезотиите на Офшорко.

Аудиторията се е поуморила от изтърканата констатация, че няма ръст на икономиката ни. Беше добре Плевнелиев, като колега на Дянков и Борисов да каже,че по негово време са прецакали от безхарактерност и некадърност икономиката ни заедно с другите комунисти и така всички заедно са една малка жалка пасмина,която си е присвоила монопола да говори с чужденците и да си ги лъже ,колкото може повече. Да ама Юнкер каза на Плевнелиев, че няма ръст, който е изчезнал по времето на ГЕРБ. тогава съвместно с останалите политически сили избягаха от отговорност да спасят икономиката и захлупвайки главите си се оставиха на разбойниците да пуснат течението. Ама нямало ръст- АМИ СЪЗДАЙТЕ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА ДЕ! ИЗВАДЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИЧКИ И ПРОЯВЕТЕ НЯКОЯ ИНИЦИАТИВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОБОРОТ!

се виждат всички къщи на Роско, няма каде да иде...

за разлика от тези на пеевски и Станишев .!

а и дроновете могат и в банята да ти влязат.

Има няколко много неприятни истини, които неокомунистите мразят и се опитват да прикрият: СССР нападна Хитлер! Хирошима и Нагазаки бомбардираха с ядрено оръжие сащ! Югославия нападна нато! Ирак и Либия нападнаха сащ! Донецк нападна Киев! Европа снабдява с газ Русия през Украйна!!!

хайде нещо сериозно за катастр. на българия.според статист. от 3200 големи предпр. приватизирани след 89 г.само 17% работят в момента и то с малък капацитет.загубени са 1.6 млн. раб. места. брутният вътр. прод. на бг е около 7000 долара на човек,толкова е бил през 1973 г.според британски справочник. тези данни говорят за небивала икон. катастрофа на българия,това заедно с циганизацията ще погуби страната и ще сме само географско понятие.

И каква стана тя с едно две потупвания по рамото на подходящите избрани ни от тях малоумници ни осъдиха на бърза смърт! Или ще ни изпари с американски бомби г-жа Пейлин, или като самоотбрана г-н Путин, или ИД ще ни продаде за органи, или Турция ще ни ислямизира и усвои! Радвайте се на последните мигове спокойствие яжте и пийте, а утре като се наложи ще воюваме за България с каквото имаме и можем! Българите сме правили чудеса капитаните победиха генералите, а сега 40 годишните ще спасяваме бъдещето на България!

Май си спрял хапчетата или си обикновено тролче.

Я чакай да те видим имаш нещо против българското офицерство ли? Господа офицери тоя плюе на достойнството ми на български офицер от запаса и на пагона ми! Ще оставим ли тая работа без последствия?

Ако преди това не проведем народен съд и не национализираме откраднатото, отказвам да мра за тая мащеха!!

Г-н Плевнелиев е най- свестният ви президент досега.

Харизваме ти го от сърце! И дано си от някой по-отдалечен от България край.

тази усмивка, във България умира поредното дете, лишено от лекарска грижа, средства и лекарства...До когааааа

изкуствена усмивка , изкуствен президент

Kalin

Мистър Бийн може само да завижда за тази усмивка на нашето подобие на него:-)

Юнкер, излагаш се бе, човек! Ние имаме 16 милиарда в джоба, а ти - малко е!? Що не каза по-рано да искаме 160 милиарда?

човека/юнкер/ каза -ще видим :-)

"Официално от Вашингтон: Пентагонът е включил България в плановете за възпиране на Русия Осигурили сме "същественото си военно присъствие" в тази страна, докладва в Конгреса на САЩ военна шефка". Знаете какво значи това нали? Война!!!

Народен съд за Плевнелиев, Борисов, Шаламанов, Митов и паплач.

Нещо изненадващо? Тая работа беше ясна от поне 3-4 години, да не си ровя паметта за детайли! Въпросът е ние, как ще реагираме на тази боза? С навеждане и полагане на главата на дръвника или с показване на среден пръст?

Руснаците много дбре знят къде е къщата на Роско в София парка, никакъв проблем, каквото и да означава това.

що го пускаш твоя Роско да ни излага, или се измъква през задния вход, че да не мие чиниите в къщи поне два дена.

Браво! Ако жена му го държеше по изкъсо никога нямаше да стане тая излагация! Жената на Обама го изпусна само за миг и той се издъни на погребението много яко! Жени пазете си мъжете, да не излагат вас, децата ви и страните си!

"И плеснат с ръце, па се прегърнат..." Хр. Ботев P.S. Български Поете, не гледай повече към Майка България. Спи спокойно Вечния си сън. Тук малцина ще те споменат. Поклон.

не всичко расте...бонзаи растеняита не растат -- само си вегетират....та нещо такова и нашата икономика.

Напълно излишна и лишена от всякакъв смисъл екскурзиика на Роско тапета.

аиде сега...нисък растеж...ние спряхме "южен поток" за вашия кеф пък сега за растеж ще говорим. похвалете ни, потупаите ни по рамото, наградете плевналиев с някои орден от типа "за сияини достиженя в демокрацията", а вие -- нисък растеж!

Коментарите на сътрудниците нна евразийският касапин.Само потвърждават колко много е сспечелила и печели България с присъединяването си към Европа.

А би ли ми казал/а , какво печели България от присъединяването си към ЕС , че нещо не се сещам ??? А мойто мнение е , че все повече и повече обедняваме за сметка на мафиотите управляващи

Къде са десните болшевики да ни убеждават колко по-добре живеем? Да не следят с треперещи сърца как потъва долара?

Що за новина? Че онуй чуло нещо, казано от Юнкер, сложил бадж с длъжността си, за да не го помислят за обслужващ персонал и подкрепил.

А леля Пена се чудеше дали да си купи с пенсията три яйца и половин хляб, или да вземе да си купи въже та да не се мъчи!