МВР почти 100% сигурно, че Сертов е в Гърция

МВР е почти 100% сигурно и има "обосновано предположение", че Петко Сертов е отишъл в Гърция на 5.12. Той знаел, че ще бъде заснет от камерите на границата.

Обратно в новината

Коментари - МВР почти 100% сигурно, че Сертов е в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е манипулация! Само лъжи!!! Какво значи ''почти'' 100%, значи предположение!ОК?! И при мене ''почти 100%'' трябваше да има коледни, но няма!

Преди няколко дни казаха, че не можели да го проследят, че камерите не работели! Сега пък коренно различна информация! Как може мвр да си противоречи! Нямам думи! Дано човекът е жив!

аз пък си мисля със 100% сигурност че сте същите некадърници, какъвто е и тоя дето отишъл в гърция. щото ако бяхте на място, нямаше народа ни да е окраден и омерзен от кого ли не

Само Хорейшио Кейн ще намери Сертовчето да знаете, че той си пие някъде тихичко ракийката и те така...

В България имало МВР!!! Досега честно не знаех! Живея в кв. Симеоново и вече няколко пъти ни обират. Идваха някакви хора - гледаха, снимаха, но аз си мислех, че са от НСИ, за да констатират поредната кражба, защото след това НИЩО!!! Никакви разкрития, никакви арестувани макар, че единият път знаехме кои са апашите и казахме на "полицая" пък той им препредал нашите думи и те идваха да се разправят с нас (баси наглоста)!!! А то ние сме имали даже МВР!!! Да се чуди човек, за какво взимат пари в това ведомство!?!?!?

"Браво на полицията!" П. Сертов изчезна на 05.12.14. сега на 18.12.14 е почти сигуро че е в Гърция, но все пак остава капчица съмнение защото камерите били с лоша резолюция!? Ха да видим след още две седмици какво ще измислите?

Голям дерт за българската демокрация е да признае, че Петко Сертов е политически емигрант.

Ще ходя на екскурзия в Гърция,ако срещна някъде бай Петко,ще пиша.

100% - абсолютно сигурно 99,999% - почти Автора или е неграмотен, или е идиот, или е добре платен. Или комбинация от трите - почти неграмотен почти идиот и почти платен.

От кога държавата е длъжна да връща избягалите мъже при жените им?

val55

Че МВР занае, че е минал границата за Гърция, като камерите са го засякли, но може би нарочно да е искал, а след това, в коя посока е поел не се знае. Даже, и колата да се намери не се знае дали само той я е карал така, че.... Много е вероятно да ги е забъркал някакви за..... докато е бил консул в Гърция и сега... Доколкото знам сега, а пък и преди карат посланниците, и консулите да се занимават с несвойствени за тях задачи, и дейности, и ето, що може да стане, не винаги, ама вероятността да стане сакатлък е голяма. Дано греша в преценката си. Това с тегленото на пари с неговите карти може и да е отвличаща маневра извършено от друго лице, ако камерата на банкомата не го е засякла, че е той при тегленето. При положение, че няма запис от банкомата тогава може да се говори, какво ли не от всеки и да се прават свободни съчинения. Доколкото знам започна да се издирва след искане на съпругата му, и много по късно от Интерпол, а това трябваше да стане веднага след искането на съпругата му поради поста, който е заемал. На всички е ясно, че МВР взема истински мерки след...часа, когато е станало късно, а отделен момент е, че Сертов не е искал да бъде следен, и да изчезне за известно време, но недай Боже да изчезне напълно, което е напълно възможно. Явно съпругата му не е знаела много неща за него, и какви ги е вършил, но това е нормално при действителна служба, но след като се пенсионира би трябвало съпругата да знае поне, къде отива след, като излезе от къщи въпреки, че не си е взел телефоните и колата. Извода, който може да си направим, като странични наблюдетели е, че трябва разследващите да проверят всичко вършено тук и зад граница, ако искат поне малко да се приближат до истината. Следи винаги има стига да има живи свидетели на.... стига да искат и те да говорят. Нищо случайно няма в този живот, като се почне от раждането та до смъртта....Ако някой си мисли, че може напълно да управлява живота си жестоко се лъже, и то си е написано преди хиляди години, ама кой да вярва... това е низ от изпити обобщени в едно..Карма. Тя не е само за отделният индивид, но за групи от хора, държава, държави и цивилизацията ни като цяло. Правилното решаване на дадена задача, или изпитание променя частично кармата, но съществена промана на кармата могат да го извършват.... и те не са оттук.... Извинявам се, ако съм Ви оттегчил....

Мечтая. За Тиха Снежна Коледа. В Преспите. ... И ! - rien Ne va plus. (Благодаря Ви !)

15:20 в Южния парк и хоп 18:00 на входа на Петрич. Това може да се постигне само с пилотна кола с включени сирени.

А къде е лицето Христо Бисеров? Топ ченгето Лазаров да каже веднага.

Еваларка тази милиция много работи да го е.а.

да вземете да кажете на Боци Гоци ДоганчоМестанчо Станишко и още няколко да си платят разходите към държавата за издирването на този . Той само на тях им е нужен щото ги е страх че ако пропее сите ще са у затворо .

Ясу! А така-аа. Оппааа-а. С четири хиляди евро бая сиртаки можеш да изтанцуваш в Елада. Но да не коментираме, да не му навредим на човека. Евхаристо.

и аз снощи уж спах с една ама почти 100%

Жалък опит да отвлекат вниманието на хората с някакъв средно-неизвестен глупак,, който ще пообиколи Европа с личната си карта.

Тамм, преди "работеше", ако това кухо глаголене може да се приложи и за етноса на Ченгеджиите ? Стаен агент Грга

СерГеа и Петко едно легло деляха, Сертов сигурно е при СерГеа, ПРЕДАТЕЛИ са и тези дето ги назначават, рубладжийте.

Изчаква "наште" да се върнат на власт.

ли си, кои са "наште"?

А, още по сигурно е че и аз ще ходя в Гърция лятото на море.

Ами добре,щом са видели,че пътува сам,в добро здраве,с кола,пари,на какво основание го издирват,нарушават му човешките права и стресират нацията,че то утре така всяка съпруга може да пусне мъжа си за национално издирване щом се забави в кварталното кръчме или си отиде на село без предупреждение да види балдъзата

Значи той си е тръгнал свободно в добро здраве и достатачно кеш. . Може да седи в някое готино частно хотелче и с лаптопа си чати или ни чете чудатостотите. Колкото и невероятно да е , нека да му пожелаем да е жив и здрав . Но все пак...това е тревожно .

А паспорти/лични карти не се ли регистрират при напускане/влизане в страната?

Нищо не се регистрира, на влизане от Сърбия едно униформено лелче, само взе документите подържа ги 5-6 секунди и ни ги върна.

Кога ще е опелото над тленните му останки?

Каква омазация, как ще намери МВР човек, който се крие, щом за човек , който не се крие са сигурни , че е той, но не съвсем?

Ниви ли писна драскачи по темата-егати за един пенсионер такава голяма буря голяма простотия!!

Мвр почти сигурно? Че има ли жена, която да е почти бременна?

Не мога да разбера, защо всеки ден пишат за тоя ??!! Тоя си е оставил паспорта и е изчезнал, без да се обади на близките си. Където иска може да си ходи, щом не е извършил престъпление. Ако се появи отнякъде ще се занимаваме с него. Да вземат да пишат къде са отишли Братя Галеви и Маргините- всеки ден.

Така пишат ,за да се създават нагласи в обществото ,че е жив.Дано е жив, ама не знам, нещо други мисли ми се въртят в главата.

Да върви на м.... си,но защо тревожи семейството си и се вдига пушилка да го издирват с хеликоптери и пр.,да харчи държавни пари.Пълно безобразие и безотговорност.А толкова го хвалеха,видя се какъв е!!!!!!!

БИСЕРОВ......

МВР НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРА КАКВО ОСТАВА ЗА ЧУЖДИТЕ.ЗА КАКВО ВЗЕМАТ ПАРИ КАТО НЕ МОГАТ ДА ОПАЗЯТ СТРАНАТА СИ.

Той тоя може и чужд да е, не се знай знай ли се?

Повечко камери с висока резулюция трябват в южните раьони около турция и гърция постоянно преминава транзит от коли трябва да се следят някой спира ли в съседни села къде отиват централни места по центровете на градовете Благоев град,Сандански,Кърджали,Пазерджик.Може направо някой балон дирижабал със слънчеви панели и големи камери да обикаля. Там постоянно има драми и проблеми

Петко ако се е омешал с монасите от Атон нивга няма да го намерите. Особено жена му.

Оставете го човека да си измаже вилата в Халкидики ве, от вас една лична работа не мое да си свърши.

По-късно директорът на Гранична полиция Захарин Пенов заяви, че няма достатъчно данни, че издирваният е в Гърция. Мойто необосновано предположение е че Петко Сертов е напуснал Гърция плувайки свободен стил през Средиземно море и камери са го засекли край Гибралтар, преминавайки през Атлантическия океан и се е насочил към източното крайбрежие на САЩ.

има пари, няма значение как и колко, явно колкото му трябват. Няма телефони- значи там ще купи. До сега не се е показал публично. Явно урежда нечии тайни-! дела. С хора които също се крият от публичност. Чии- на бизнесменът работодател? Или държавни? Или е тайно с мадама. Обикновено в такива случаи мъжете лъжат жените си, че са в командировка и са спокойни и не се крият. Взимат и телефоните си. Или пък не е просто жив. Но защо не си е взел телефоните при заминаване, а е взел доста пари.

- Къде ходиш ве, три дни те търсим? - Мани ве, варихме ракия и така се напихме с един, че по едно време вика, че бил един от шефовете на ДАНС...

Стига сте писали глупости, да заблуждавате хората от действителността, теглил 8000 лева от данъкоплатските пари, заминал с кола на 20 годишна, по пътя теглил още пари и ги изхарчи тия 8000 до границата само?...Тия ги разправяйте на баба ми, оставил си телефоните, отишъл човека да си изкара Коледа самотен на островче, но като се върне, да си плати всичките масрафи, за хеликоптери, за не знам си какво.. Цялата държава е на това дереже от такива без наказани личности, да лъска паветата пред народното събрание 6 месеца, да му дойде акъла, както е в казармата, какви са тези??? нямал паспорт, с какво е минал границата Без наказания??? Цялата Държава страда от такива ологрофрени........

Границата с Гърция от 2007-ма се минава само с лична карта....

Ако Петко Сертов няма 5-6 документа за самоличност под чужди имена, та кой да има! И най-вероятно точно с тази кола, която веднага ще се разбере чия е и кой пътува с нея, е пътувал някой друг, а нашият човек е минал другаде границата тихо-мълком, с прилична прическа, мека шапка, мустачки и очилца...Има си човека лична работа, няма да ни дава отчет къде ходи и какво прави. Оставя си телефоните-значи не иска да го безпокои никой, дори жена му. И няма намерение да се връща НИКОГА защото знае, че ще трябва да плаща масрафа. Нека да не го мислим човека, има къде да иде и с какво да се препитава, явно е.

И какво излезе. Човекът най-легално минал границата с Гърция преди две седмици, на нас ни надуха главите да ни обясняват, че го няма. На всичкото отгоре, де що има полицаи, журналя, политици и тям подобни, един през друг говореха, как не можело да бъде - не си носел паспорта и телефона. После питат защо не ни щат в Шенген. Даже и министърът на МВР не знае, че в Гърция пускат с лична карта и без джи ес ем. Затова!

Къде са тези безмитни магазини бе ,че не се сещам,те отдавна не би трябвало да ги има,а ако човека е искал да разберат от полицията ,къде е то е имал много варианти да го забележат ,най -малкото ако е теглил пари от банкомат,но щом си оставил телефоните в къщи ,това означава не не иска да знаят къде е ,а защо не се е обадил-това вече е по -важния въпрос?

Автор: Флагман.бг, снимка: Архив 52-годишен мъж задигнал колбаса от местен супермаркет Дли заради обезценяването на рублата или злоупотребата с алкохол руснаците в Поморие явно много са я закъсали. Вчера полицията в Поморие е разкрила кой е задигнал колбас от голям супермаркет в града. Кражбата е извършена още на 24 ноември, имаше запис, но униформените така и не можеха да разпознаят кой е крадецът. За изненада се оказало, че това е 52-годишния О.К., който имал собствено жилище и живеел в т.нар.квартал Малката Москва в Поморие. Той е направил пълни самопризнания.

Според МВР крадеца се казва Асан Асанович Циганисян

A! Aма нали уж МВР не обръщаше внимание на сигнали за кражби на стойност по-малка от една минимална работна заплата? Значи за магазин (на някого си) могат да хванат крадеца, а разни обирджии, дето крадат колела и други подобни - не могат!

Абе мама му стара, стига вече с тия плоски изявления към народа. На калпавия х.. вълната му пречи. Цялата система спи и сега къде е Петко Сертов? А къде са братя Галеви? Къде е оня онбашия Христо Бисеров? Пак камерите им са виновни.

Интерпол би трябвало да издирва престъпници, а не хора, които са отишли някъде за кратко или по-дълго, без да се обадят на жената...

Добре де....не разбирам следното: "На два пъти пазарува от безмитните магазини, след което се качва в колата, пали цигара, и се вижда, че е сам от отблясъка на запалката, след което потегля, пише БГНЕС. ".... а в по-долу се казва, че камерите били с ниска резолюция. А как забелязаха, че бил сам от отблясъците на запалката му ?

Е, голяма работа, че задграничният му паспорт бил вкъщи. Просто човекът за пътуването си от Гърция нататък ще ползва друг паспорт. Той на жена си нищо не казал, а пък що не си бил взел паспорта. Ами щото през океана български паспорт не му е нужен.

Може ли такива странни типове да ръководят каквото и да е в родината...

Поклон пред светлата му памет.

Как да се Разбира името-Ви ?

Както винаги милиционерите действат бързо и професионално. Щом е пазарувал в безмитния нещата са ясни - или е при Св. Петър, или е по кypви

С 4000 евро в джоба бих отишъл в Сърбия едене , пиене , еб...е и Здравко Чолич до Иванов ден .

Според МВР 99% от читателите на ДИР`А вчера са посетили тоалетна по голяма нужда

А бе, къде е Петко???