ГДБОП се връща в МВР (снимки)

ГДБОП се връща в МВР, президентът ще назначава с указ главния секретар на МВР и председателя на ДАНС по предложение на МС. Връща се "моделът Цветанов", каза БСП

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП се връща в МВР (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откога президентите които досега са били и отговарящи за националната сигурност са свършили някаква работа или допринесли за ограничаване на организираната престъпност,та трябва да се повтаря същото,пак да назначават с указ председателя на ДАНС и гл.секретар на МВР,но по предложение на МС,тоест партийно и скрито!Такива длъжности са в правомощията на НС и то след изслушване,обаче пак искат тайно и потайно!

Модела "Цветанов" не е никакъв модел,а свръхконцентриране на дейност свързана с организираната престъпност в МВР,докато това е работа на ДАНС като специализирана институция.Явно Цветанов иска да ореже структурите на ДАНС,защото така му е удобно,следствие своята вманиаченост,въпреки че в момента е с отнет имунитет и с висящо дело именно по тези причини,а това изобщо не говори за компетентност,а за други методи които отново иска да прилага!

"Цветан Цветанов от ГЕРБ защити промените в закона с думите, че от 1991 г. всички структури, които са с полицейски функции, които са се занимавали през годините срещу тежката организирана престъпност, винаги били в структурите на МВР до 2013 г., когато било направено това радикално предложение. " И през всичките тия години имахме невероятни успехи срещу организираната престъпност. П.п. Какво става с братя Галеви, видни членове на ГДБОП?

Айде,бригадата на мутрата пак в действие

Щом червените реват, значи нещата се движат в правилната посока... Всички крадат, но след болшевиките и трева не никне после...

Понеже сте голями умници, какво ще стане със започнатите дела разработки, срокове и кой ще спечели!

Реве майка ти,ама нема кой

- Искате да смените главният секретар и да сложите ваш човек - Искаме да махнем вашия човек и да изберетм гравен секретар Има ли разлика в двете твърдения?

Даа , нормален ход на мафията в ГЕРБ , да си подсигури гърба!Напълно очаквано - мутрите искат да спят спокойно , след пакостите , които ще направят!Докога ли?

Тапет назаначи за шеф на ДАНС онзи с който сте писали УЖКИМ Тапетите , за онзи Митинг - МИТИЧНИЯ !

Какъв БОП ,какъв ДАНС? В един град шеф на ВиК краде като скъсан, назначи си за секретарка жената на шефа на ДАНС на местно ниво и няма проблеми !

Не се плашете,резултатът е същият ,пРомяна ...ЙОК!

Когато БСП-ДПС вие на умряло, значи всичко в държавата е ОК.

УПРАЖНЕНИЯТА ,продължават .

ИЗпражненията също...

А...цецомобилите ще ги връщат ли пак в "полза на обществото"?!

Вучков каза още, че ДАНС не може да се справи с голямото предизвикателство разследване на престъпления по НПК и добави, че агенцията продължава да стои като мастодонт хибрид. Абе закрийте тази служба, какво се правите на американското ФБР.

Побъркахте ги тези хора , като нямат сигурност каква работа ще чакаме от тях ! Политиците трябва да създадат такива структури ,които повече никой да не може да ги променя и да подлудява личния състав!!!!Политиците или ще се държат като държавници или ако са партийни измекяри -вън и то с камъни ....!

Щом има политически назначения ,КАКТО И ДА ГО ВЪРТИТЕ ,...НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ .

Скоро...бързо да се изригне : " Цветанов е престъпник"! Ама как го метнахме на бесилото този Цветанов А...хи хии и народен съд му лепна присъда а ха хаа

А...не беше ли престъпник лице, което вече е осъждано?!

ти ще видиш сега какво ще стане с гея..не зная кое престъпление е по-голямо от това да изчезнат секретни документи но за комуноидната сган не е проблем...нашите ги взеха и унищоиха:))

БРАВО,ДПС МИЖИТУРКИТЕ ВЪН ОТ ДАНС И ВСИЧКИ СИЛОВИ СТРУКТУРИ

От тази държава нищо не става ! За съжаление тя е нашата родина !

Ха да ни е честито "демократичното" управление на новата четворна коалция - 13 млрд нов дълг , сега и правомощия за "президента" -олигофрен да назначава шефа на ДАНС ......Тази страна с , такива управници никога няма да се оправи .

Д. Пеевски веднага шеф на ДАНС.

Чудя се на генерал Бойко как се съгласява с генерал Гном Гаргамелски.Двама кияка набедени за генерали.Цецо Ухото отново превзе МВР и ДАНС и ще започне да кадрува.Когато Герб падне от власт, следващите ще променят отново закона и ще извършат подмяната на кадри в МВР и всички други министерства и така до затриването на държавата България.

В момента Цв. Цв. вместо да е в панделата той ръси мозъци от трибуната на парламента.

Честите кадрили в структурите на силовите министрества и ведомства са не само безсмислени, но и направо опасни. Каква е логиката звеното за борба с мафията (организираната престъпност) да се претопи в мегаструктурата на МВР? Тогава по-добре и самото ДАНС да се закрие или прехвърли като дирекция в МВР. Как подчинените на министъра ще следят него и висшите му кадри дали са корумпирани? Баш-бандитите банкет ще дадат. Ще им се улесни работата с доносниците и даването на подкупи, но явно това дори и Реставраторският Блог не го засяга. Стига банкянската четворка да е единна и да не си развалят рахатлъка.

Хайде разпускайте седянката изродиииии.

си лае, кучетата си вървят!

ДрОгари ,от бсп ? Кой сътвори закона /а то не е и закон ,а някакви правила/,за подслушване ,в МВР?

аве даите на секи неосъждан и нормален право да има оръжие и разпускаите милицията с милярдния и бюджет !

Ако не сложат ОЩЕ един пъпеш в Мевере-то, да ИМ лиже дупето? една бабичка