Юнкер оповести план за инвестиции от 315 млрд. евро в ЕС

Жан-Клод Юнкер представи пред ЕП плановете си за осигуряването на над 300 млрд. евро инвестиции за създаване на работни места, растеж и инвестиции в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер оповести план за инвестиции от 315 млрд. евро в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много интересно. докъде стигна мощта на другаря юнкер - чак започна да мести коледата напред-назад, така, както ние си местим стрелките на часовниците по два пъти на година или други едни неща из джобовете твърде по-често ама не е портфейла... какво се откроява в точките ли? ами няма нито думичка за затварянето на неморалните, но законни практики на големите концерни изявяващи се на сцената на европа. но ползата за юнкерщината е налице - колкото повече "инвеститори" - толкова повече лобисти и лобистки интереси ще трябва да прокара ек, което си е жива далавера. е, малко неморална, нооо.... а честита ви коледа, днес, другарки и другари, въвели комунизъма за себе си. венсеремос, комисари!

Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто е да го направиш...

БATKO

Тоя корумпиран кретен иска да налива пари в бездънните корупционни ями: ВЕИ и енергийна ефективност, а после ще се чуди къде са изчезнали стотици милиарди, а няма възвращаемост. Как ще имаш възвращаемост от ВЕИ, като е все едно да наливаш огромни пари в бездънните гърла на световните олигарси.

са тая дърта пияница ЕК е за никаде.

В който съюз влезем му е*аваме майката из основи..

За едни Коледа със стотици милиарди, а тук ни обясняват как трябва да теглим нови заеми, "стягаме" за пореден път коланите и да чакаме края на "прехода" още незнайно колко десетилетия... Парадоксални разминавания между изказванията в ЕС и на нашите политици!? А къде е др. сталинка, дето много бяха горди, че са я избрали да отговаря за бюджета на ЕС?! Колко от тези стотици милиарди ще са за България... Или отново студена вода?

Европа все повече започва да заприличва на България. Погледнете България днес и си представете Европа в бъдещето.

За едни Коледа, а за други ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, ДПС, ГЕРБ, ГОРД, КУР, ВУЙ, Атака, и все джуджета смотани и алчни гномове! И все там дето си мислите!

разбира се, че не е никакъв план, а просто словоблудство несменящо пътеката, която вече всички знаят къде и как свършва, поредната сума с която се финансира една болна утопия! винаги са се намирали разни палячовци живеещи с нездравото съзнание, че светът им е длъжен да ги прави вечни...

Десет ! Да-да - Десет !! - нали Всички разбрахме че 'наште' у парла-ментата Се изшлякаха encore-еще-encore връз Нас-Всички ? от 4 - Новия заем СТАНА НАД 8 (Осем.) Милиарда. --> I CAN NOT stand The rain ! от ЛАЙ...тиит !!!

при нас все още сме във ,,великден,,??? но в денят на ,,разпъването на кръста,,!!! кога ли ще ,,възкръснем,,??? наи добре да попитам ,,муса,, , защото ,,боико,, не знае!!!

Колега ! -> Ние. --> Всички. ---> Заедно. Двустъпковата !, от А до Я.

И на тоя му дават по 70 000 като на Склещеняка Ропой и добре са определили доклада с думите "фарс, фокус, таратайка" използваха евродепутатите при оценката на инвестиционния план на Юнкер

Инвестиции в Европа се правят много и с голямо желание. Наскоро мои познати ми казаха, че в Германия се планира до 2018 година да се сменят телефонните технологии и нови. Подмяната вече е започнала. В резултат на това хората по цели часове на деня нямат телефонен сигнал. Проверих в гугъла, ип телефонаншлус- проблеми и наистина проблемът е масов.

диктатура - мултимилиардер, другарите му - също мултимилиардери, а народа .... тъне в кал и мизерия със 200 лева мин. заплата, живее в соц панелни гета без нормални пътища

явно не живееш в европата!!! там ,,хората,, са ,,кредитно богати,,!!!

Последното изречение на статията показва кой му е осигурил такава виша власт. Ясно е че трябва да се отблагодари. Това нас не ни грее,но знаем че за голямите компании ние не сме интересни, а нашите пари.Ще им помогне да се озоват на краткия път към нашите пари като си спестят данъците.

Боже, каква простотия, каква некадърност! Тоя път чиновниците от Брюксел дори надминаха себе си! Давайте да взимаме нови заеми да строим вятърни мелници, ама няма да им казваме заеми ... - what!? И пак питам, кой ни вкара в това блато и кога ще излизаме!

Ще излезем от последните. Ние винаги сме били последни. ЕС ще се раздели на два блока. Помни ми думата ! Следващите евроизбори ще са пагубни, освен ако не започне разделянето от Великобритания преди това.

Всщност още от какато Адам и Ева са изгонени от Рая, светът си е все един и същ, та чак до наши дни.Нищо в човешкия бит, природа и ...поквара не се е променило същетвено . Чети малко, в знанието и учението е истината.

Програмата на Юнкер е много хубава,но май е далече от реалността.Интересно е да видим кои са я съставили и дали между съставителите има изтъкнати европейски...илюзионисти. пардон икономисти-неолиберали!Както е известно те са много интелигентни и силни във фокусите/за разлика от нашите,дето един фокус не могат да направят и всички виждат измамата!!

Млад красив и умен политик е много по-ценен от изкуфели нафталинови дъртаци, на който не им се дава властта, тъй като са лакей от млади на мафията. За справка- причините за вота срещу Юнкер.

Bell

В Русия кога ще видим млади политици? Путин - 62, Юнкер - 59. Аре у лево с тая опорна точка.

magit@abv.bg

извън темата си! Плащат ти да се включваш когато има тема за Русия, тук темата е за ЕС и Юнкер.

що си не смениш Ник-а, напомня женски генитали....

...БРАНД НА БГ ПРЕХОДА! С пожелание за Весели и богати коледни празници и много СВЕЩИ (?!...) през Новата 2015 година... На Огнян Донев, Прокопиве, Цеца Секса & ko... КРИБ-Кръжецът "Капитал", местни и привнесени "честни" олигарси-монополисти, банкери, спекуланти, предприемачи и т.н. "честни" данъкоплатци, во главе с офшоркото - Росен Асенов Плевнелиев - стопанин на Политическият катун - "Дондуков 2"!... С пожелания за много свещи през Новата година и за целият "човешки" състав от ДЪРЖАНКИ на БГ и привнесената Бяла, Сива, Черна мафия: - дами, господа и полови фалшификати... парток-рати законотворци лобисти гейбърджии, рИформатори, азбукари и хи, хи, хи ПАТРИОТИ, както и от близачи, лизачи и трубадури - свободни от отговорност интелектуалци, журналисти и вся остальная сволач!... *Искам, обезателно да вметна, че всеки бг. обикновен, малък човек , изобщо НЕ очаква, че някой представител на споменатите по-горе картели от плутократи и партократи, ще вземе да си развали настроението по коледните и новогодишните празници, с притеснения за душата на по-редната човешка факла... ЗАПАЛЕНА от огънят на реалната, СВИРЕПА, живото-отнемаща, БЕДНОСТ в СОЦИАЛНАТА по Конституция (БГ Конституцията има непосредствено действие?!...) НЕнародна Република България - момичето ДЕСИ, от град ПЕРНИК!...

Факт е , че ЕНП докара до това състояние ЕС. Отличното СВ не развива икономиката. България се опари от този модел. Юнкер да не се вживява като бате Бойко, а да си взима парцалите по европейски и да се изнася. Време е за нова политическа класа от млади хора, а не нафталини. Тези пенсионери нямат вече идеи какво да правят. Празни приказки !

Bell

Също като нафталините в Рассия! И там се водят консервативни, и там средната възраст на руски политик е 62 години. Що не ревеш по тоя въпрос? Марш, кремълско куче такова.

magit@abv.bg

И ти ли си изнасилван от руснаци? Какво те бърка теб Русия с вътрешната политика на ЕС бе болен мозък?

"нафталините в Рассия"! Те са отговорни хора- както за гражданите си, така и за границите и целостта на държавата си! Не си ти,който ще им даваш наклон на мислене и действия! Русия не се бърка нито в личните ти дела, нито в делата на страната ни!Ти защо я оплюваш, ругаеш и обиждаш? И, тук темата не е за Русия, а за ЕС!Но, на теб ти пречи Кремъл,че не позволява да става васал на чужди, които да грабят директно богатствата й - нали?А ти припяваш като вярно куче на Сорос, защото ти плаща за това!Никакъв българин не си! И никой разумен българин няма да те подкрепи! Платен, нагъл соросоид!

Bell

Юнкер ли е нафталин бе, снайпер? Юнкер е на 59 години. Путя е на 62. Кой е нафталин? Големи сте демагози, мурзилки малки сладки. Успех на Юнкер!

Шитко, ако ги сравниш двамата 62 годишния прилича на спортен тип младеж, 59 годишния прилича на сгърбен дядка.

Bell

За разлика от Путин, Юнкер не е фен на ботиукса. Пък и от кога външният вид има значение в политиката? Я си покажете вие ваще снимки да ви видим какви сте красавчики.

Няма база за сравнение. Юнкер изглежда много повече пил и дрогирвал се през живота от колкото Путин. Виж го, че едвам седи на краката си и се е сгърчил в костюма си. Добре, че има на какво да се подпира...

Гледам днес ОПЕК ще увеличат квотите за добив на нефт , след като махат ограниченията за Либия, Иран и Ирак. Това значи ,че цените на петрола ще падат още. Евтини горива плюс инвестиции ще е добре за нас, обединените европейци. Юнкер е смел човек, всички му желаем успех.

Тотална тъпня, защото това само ще стимулира американската икономика, а ЕП то ще гласува нови акцизи. То горивата и сега могат да се смъкнат, ако се премахне високия акциз.

Когато цените са ниски и играчите много, губят производителите на петрол, като цяло. Но печелят тези които имат дългосрочни договори за износ и заети пазари и позиции. А рано или късно пазара ще намери равновесното си положение, но преди това ще има рязък скок на цената на петрола, както винаги се е случвало когато махалото е отклонено насилствено много в края.

е съмнително частните капитали да се юрнат да инвестират,то парите ще отидат при богатите и индустриални държави. Т.е. при нас за икономика няма да дойде почти нищо,,за това са тия приказки за саниране....

Работните-Ни Групи Са Глобални по Дефиниция, Колега.

Парите не са за вас троловете на Путин,ставате на сухо.

минималната заплата в русия е едва 200 лева

За седмица?

За година, бе! Откога в Русия се плаща на седмица? Естествено минималната месечната заплата е равна на 200 лева.

И да е 100 лв. кой го грее? Дават 15 000 долара ако станеш фермер на село. Такава оферта няма в ЕС.

Няма разбира се такава оферта! В ЕС ти дават и по 15 000 000 евро подарък и то всяка година, ама срещу продукция, която трябва да произведеш.

За мен свят в който корпорациите произвеждащи единствено спекула и илюзии имат най-висока доходност , не е нормален. Каквото Еврокомисар може да обещание, никой не е в състояние да го направи.

Вашата Визия ЗА Бъдещето, Колега ?

Моята визия да е продължа напред с божия помощ през тежките времена които ни очакват.

Тези нафталини докато са на чело на ЕС, ще остане в рецесия и ще допринесат за разпада. На сцената като приключи един спектакъл, актьорите се покланят, ръкопляскат им и си отиват с добри чувства всички.

И Вашата Визия ЗА Бъдещето - Е ?

magit@abv.bg

Реформа в ЕС. Тотална ! Вариант ЕП да е каца с дъно, никой не го приема и за това силите се променят.

Когато ви обещават такива гледайте внимателно кой ще плаща сметката.

Браво ! ... И ! - Винаги отдалеч.

само и само да спаси кожата от вота на недоверие.

Големият офшорен крадец от финансовата и данъчна дупка Люксембург щял да привлича свободни инвестиции. Откъде бе крадльо? Единствените свободни инвестиции са от Китай и Русия, но Европа респективно ЕС и ЕК ги блокира в угода на отвъдокеанските стратегически интереси.

личи ти.

Да. Боли ме за България. А за троловете ме боли фара.

Опппааа ! - ама Вие комай СТЕ от Преките частушко'създатели' на катеБейщинката ... ...а че Тепърва Европа Трябва да се научи да Идентифицира ингилъците на 'наште' от-примависта/от-воле - напълно Ви подкрепям !

Тролко, не се обаждай от коневръза, на всяка манджа мерудия. Гледай да не триеш много.

Преждевременно е овчото ти въодушевление. ЕНП ни закопа в тази криза и не можа вече толкова години да предложи ефективно решение за преодоляването й. Това са празни приказки - откъде и при какви условия ще дойдат инвеститори в Европа? И не забравяй товара, който сами качихме на гърбовете си - Украйна!

Украйна - Е в Европа, Колега. И ! - просто Си признайте че партийността Е на Път към своя Закономерен край.

Юнкер избра пътя който все повече ще ни отдалечи от допотопна Русия и мракобесните времена на соца. ЕС и НАТО са настоящето и бъдещето на България.Успех на всички българи в обединена Европа.

Франки (Синатра де) го Е казал СвръхКрасиво : - I'm dreaming for A White Christmass... like The One WE used to Know' .. Какво Е пропуснал Юнкер : А. Франция - Вече започна Драстично свиване на Безумно-раздутата Локална/Общинска администрация (Всъщност - първаПтичка на Основополагащи промени.) Б. FastTrack на Всичко. В. Координация и Алиниране в Равнопоставено и Равноотговорно Партниране между Европа и Америка. ---- А Гърците и Шотландците - И те СА Хора.

Спряха всички фомдове на България. Ние какво ще видим от баницата? Май ще я тъпчем само с сирене. Дано махнат този човек и въобще ЕНП да не участва във схемите. Десните свършиха капацитета си. Всички икономики в ЕС едвам дишат.

Не-само ги спряха към 'наште', а И ! - Започва Голямото събиране на КРАЖБИТЕ на същите.

Нищо не пише за начина, по който ще бъдат стимулирани/принудени частните капитали да бъдат инвестирани, нито за това от къде ще бъдат тези капитали - Европа, далечен изток, бличък изток, САЩ, Южна Америка, Русия. Някой дали е прочел/чул повече по върпоса?

Да, Китай има фомд за източна Европа за 40 млрд. Но никой не ни дава достъп до този фонд. Обърни се към асоциациата приятели на Китай. Ще научиш много интересни неща. По лесно е да се прави бизнес с Китай, от колкото с ЕС. Просто трябва за престиж представител на държавата. Така както е пловдивския панаир. Местната власт взе в ръцете си нещата, защото китаеца иска престижен човек. Цяла Азия така работи-искат просто да видят с бизнеса че има и държава.

Позволих си да попоспомена Доста, Колега. (Тук по-горе.)

Попрочетох попоспоменатото. Не виждам как това ще накара испанските, примерно, милиардери да бръкнат в швейцарските си сметки и да извадят 50 милиарда, които да влязат в икономиката на ЕС/Испания. И остава въпросът Юнкер от къде ще докара тези инвестиции, които няма да са кредити.

и тия ще налагат още санкции на русия ... мани .. мани

Европейската част на Русия (до Урал) - В ЕС ?