Цацаров: Политици притискат прокуратурата, но няма да се дам

Има политически натиск върху прокуратурата отвсякъде, заяви Сотир Цацаров за тефтерчетата "Златанов". Д.П. винаги ще има, това не е конкретно лице, смята той.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Политици притискат прокуратурата, но няма да се дам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато българина не си Изринее всички миризливи и смърдящи кошари- продажни политици , прокуратура, съдилища, полиция, продажна ,некадърна и услужлива тромава администрация,България не я чака Нищоо ..хубаво..-напротив-все повече ще потъваме,докато тия по-горе служат на шепа бандити ,престъпници и убиици-станали ..олигарси...!?

Все не бяхме случвали на главни прокурори, но само Цацаров я унижи до там, че да я няричат "цацатура". Нашата главна ЦАЦА се сдуши с Мая Манолова и стана съучастник в измамата "Костинброд". Значи на Мая се дава, държат го БСП и ДПС на къса верижка. Аферата КТБ само потвърждава това мнение.

200 литра не се дават лесно.

Към всички с негативни коментари-проблемите са трупани 25г.Г-н Цацров е много прав,една птичка пролет не прави.

Отново жалки опити да манипулираш хорското мнение, липсват ти само сподвижниците Майчето и Баречката! Вторият нефелен опит след цирковото ти изпълнение преди месеци с КТБ. Точно ти си създанието на което никой не вярва защото си маша в ръцете на ДП и АД именно хората които те туриха на власт и хората които предизвикаха кризата КТБ!

тоя се бори със зъби и нокти да спаси кожата,..... яко се поосра,... от главна прокуратура мирише та не се трае.... народа се оказа не толкова прост,... а цаца? нагли подлизурковца... и тоя, и ореха, и чобанина, и искрата,.... само безгръбначни лизачи....

Цацаров: Политици притискат прокуратурата, но няма да се дам , докато не ми кажат Д.П. и А.Д.

Нещата май отиват на пържена цаца... Нещо май остана без покровителите си...

смедващия пътник, колкото по-бързо толкова по-добре Без съд няма демокрация! Затова демокрацията е толкова изкривена у нас!

Г-Н ЦАЦАРОВ Е ОПРЕДЕЛЕНО ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК - НАБЛЮДАВАМ ГЪВКАВИЯ МУ КОМЕНТАР ЗА ТЕВТЕРЧЕТО И РАЗБИРАМ ДО КАКВА СТЕПЕН Е ЗАТЪНАЛА БЪЛГАРИЯ В БЛАТОТО НА КОРУПЦИЯТА И БЕЗЗАКОНИЕТО. ВРЕМЕ Е ЗА ФРЕНСКИЯ СНЕНАРИЙ - ГИЛОТИНАТА...

следователи, съдии, прокурори ,умни хора, отделете се от хора които карат тримесечни курсове,

Човекът е казал в прав текст, че му се оказва натиск, а натиск на такова ниво означава да си готов да жертваш близките си, семейството и себе си, физически и психически. Казал е че в България не тефтерчето е проблема, а начинът на управление. Конкретно за този случай човекът говори истини. И вместо да му окажем подкрепа, платени протестърчета веднага бързат да го махнат, а народа стои и гледа безучастно. Така нищо няма да се оправи. Ние самите си заслужаваме всички тефтерчета.

Г-н Цацаов, Защо не кажете КОЙ политик Ви окзва натиск? Да му окажем натиск и ние и да наредим портрета му до тия на Петър Младенов, Луканов, Жан Виденов, Бойко Борисов. СЕГА и ВИЕ сте в позицията да направите това или... или да докажете че записът Не ми се хили, ти си го избра е истински. Да, с това Вие може да загубите поста си и вероятно това ще стане. Но ако направите това, ще докажете че именно Вие е трябвало да заемете този пост като стъпало към президентския. Помислете - Сухо дупе риба не яде... От друга страна ако детската Ви мечта е била да въздавате справедливост, то сега можете да го направите на едро за цял един народ.

Тоя не само е виновен но е и безумно прост да говори така от тоя пост

Ооооо, ти си се дал отдавна.

Може ли кастрат да е главн прокурор, застрелйяте тоя плужек

колко навреме е акцията с/у ислямистите!кво ровите кое е първото:д.п. или 10,ама ха!!!!

Хубаво бе Цаца, ама защо първо не разпиташ тия дето ти оказват натиск

когато вкараш в затвора най големите престъпници, двамата еничари и национални предатели, алчния - цветанов и тъпия - бойко, тогава се прави на главен прокурор. защото от както си на този пост освен да дебелееш и говориш глупости, друго не си направил.

Предложи друг, вместо Бойко? Аз ще те подкрепя.

Цацаров къде е Бисеров?

Този път Цацаров каза нещо много важно - тефтерчетата показаха как се упражнява властта в БГ. Не със закони а с устни разпореждания на властимащите. Намериха се тефтерчета случайно в една институция, но такива вероятно има и в другите институции с репресивни функции. Само че работата на прокуратурата е да разбива такъв модел на управление а не да ни информира за него, а Цацаров май няма идея как да стане и дупе да го направи.

Ами Цацаров директно си признава, че не може да се справи с работата си, че го е страх и че ще чака накой, някога и може би да му свърши работата.

Няма съмнение - ДП е преправено на 10. Логика - по онова време ДП (както и Цв Василев) бе дупе и гащи с ББ. Спомнете си какви ги пишеха медиите на ДП. Непростимо е обаче, комисията на К Добрев да не изиска оригинала. Защо ? Подозрение - тогава на власт бе ДПС със БСП. Дали някой пъргавелко не е направил услуга на Д Пеевски и ДПС. Ако е така (80%) то крадеца на тефтерчето може да не е поръчан от Бойко (50 на 50)

номерът на цацата е да се прави на глупав. не можеш да съдиш някого, че е глупав

Цацаров има вид на човек поставен в ъгъла на който му е писнало. Като юрист имена не каза и не може да казва. Има едно изчезнало тефтерче, едни фалшификати и както Златанов, така и упоменатите там не си признават. Какво да направи ?! Но даде ясно да се разбере за кого става дума, Направиха го на луд - това си има край. Дръж се Цацка.

Цацата толкова пъти се ос...а, че сега като му се налага да маже, става страшно.

не им каже имената? Докато ги премълчаваме и покриваме, така ще е. Нали всички милеят за народа, за България - нека им лъснат имената. Дори да сме гласували за тях, имаме право да знаем какво е истинското им лице. Защото за мен, за теб, за Драган - никой няма да се обади в защита никому, ще си излежиш кокошката и няма прошка. Ава пък за милиони какви акробатики правят...Ад, тъма, безнадежност.

Този мазник има много съществени дела захванати и нито едно не заваршено;Татарчев му пази квартира при братя Галави

Горко ни! Щом това го казва Главният Прокурор, който е Защитникът на държавата и интересите й! А казват някои заблудени философи, че: "държавата това сме НИЕ"! Пак казвам:горко ни!

ЗАЩО ХОРАТА МИСЛЯТ, ЧЕ ДЪРЖАВНАТА СИСТЕМА РАБОТИ ЗА ТЯХ?

СЕ ВИДЯ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА -САМИ СМЕ - ТОВА Е!

Цацаров, какво си свършил от както си на този пост осъди ли някой политик за да са доволни от тебе хората. Освен че помогна да затворят КТБ друго не се сещам. Покажи какво си свършил онзи ден даваха за Ромъния как работят там хората.

тези хора от "протестна мрежа" явно не са принципни, а с единствена цел да рушат държaвността. но и цацаров има много да обяснява. така, че да не се сърди.

Протестна мрежа се оформи като щурмови отряд на мафията и нейния Фюрер! Може би ще е удобно за всички ако те да започнат да носят някакъв отличителен знак, за да не стават недоразумения за организаторите и целта на протестите.

хляб и зрелища! и от двете има!

за да отида да си го взема?!

е зрелището!

Жив да го оплаче човек, като го слуша. Но като се вгледа по-внимателно в действията му освен слугинаж на Д.Пеевски нищо друго няма да открие. Цацата е бухалката на Пеевски, това е истината В момента

ПРЕДЛАГАМ ДА МИНЕ ИВАНОВ ДЕН, ДА СЕ ПОИЗТРЕЗНЕЕ МАЛКО И ТОГАВА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ ГОВОРИ

Да не се удържат 15% на Дянков за хазартни игри!

Ти отдавна си се дал, знаеш много добре на кого. Не ни баламосвай нас. Маймунчета с трици не се ловят.

Да се обяви Обществена Поръчка: Дава се възнаграждение от 1 000 000 ( един милион лева) за връщане на тефтерчетата! Парите да се осигурят от годишните премии на Главна Прокуратура и Национална Следствена Служба ( само от тези две звена, не околийски или други служби). Ако тефтерчетата не се върнат, значи са ги откраднали лицата с инициали в тефтерчетата! И да се подведат под отговорност за погиване на материали по дело и разгласяване на следствена тайна!

СЪГЛАСУВАНО С ПРОКУРАТУРАТА ИНАЧЕ КЪДЕ ЩЕ Е КЕЛЕПИРА ЗА ЦАЦАТА!

НЯКОЙ КАЖЕ , ЧЕ Е НЕЗАВИСИМ ДУМАТА МУ Е МИЗА ОТ КЪДЕ ЗАПОЧВА НАТДАВАНЕТО - И ТОВА ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ ТАКА НАРЕЧЕН ПРЕХОД!!

Какво ще кажеш за ББ ,ЦЦ, ИФ във тефтерчетата,тези който са заповядвали какво да се прави и на който са се отчитали.Затова не дъвчете само ДП за да отклонявате вниманието за другите в тефтера.

Ама те всичките са в тоя тефтер, да не мислиш, че инициали като С.С., Л.М. и М.М. ги няма вътре.

ЧЕ ДУМА ДУПКА НЕ ПРАВИ! ЛАФЧЕТО СИ ВЪРВИ И КАКВО ОТ ТОВА!!!

Не им се давай Сотирчо. Само така мойто момче. Ако им се дадеш, те ще спрат да ти дават. Виж сега е добре. Не им казвай имената. Запазиги от хорските зли уста, че ако се разприказваш може наистина да си събереш багажа.

МОЖЕМ ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ПО-ПИКАНТНА МЕРУДИЯ ДА МИРИШЕ ПО-ПРИЯТНО!

За да няма натиск от когото и да било върху който и да е прокурор, камо ли Главния, трябва да се прави както румънската Главна прокурорка е заявила там- всеки, който си позволи да окаже какъвто и да е натиск върху прокурор, както и върху нея ще бъде обявен във медиите. Става въпрос както за политици, така и за бизнесмени, става въпрос и за колеги магистрати. Затова прокуратурата е успяла да осъди брата на президента на Румъния и да го вкара в затвора. Нека някой си позволи лукса да въздейства на прокурора! Тук политици, бизнесмени, платени журналя и какви ли още не мутри си позволяват да ръсят мозък на прокуратурата, срещат се по късни доби в Банкя, сараите и къде ли не, политици посещават главния прокурор и влизат в спор с шефове на МВР кой повече пъти го е посетил и т.н. Това е чиста проба задкулисие и щом не е оповестено, че има такива срещи, значи нещо нелицеприятно за някой се е обсъждало. Начини има, само желание трябва да има!

Държава като нашата я оправя само серума на истината.

серум ние си я знаем истината и като как сме се оправили?

Мъченик.Истински мъченик.Стопил се е от тревоги и работа.Три коли го охраняват...Не,това с колите охрана май беше за Италия...Този тлъстак,ако е мъченик,те какво ли да кажат?Ама едва ли са толкова нагли

Цацаров за съдебната система е като Искров за банковата система.

и като политиците за политическата система!

Точно казано!

въпросът е къде е народа?

"Политици притискат прокуратурата...", твърди Цацаров! И аз му вярвам! Само недоумявам защо Цацаров не ги назове поименно - право, куме, та в очи! Ти все пак, господине, си Главен Прокурор, а не лукова глава! Законът е с теб, а според същия този закон ти си почти Бог;о) - по конституция ти си "едноличен държавен орган"! Какво чакаш още - давай с делата, че по тях да те познаем!