България отрязана от еврофондовете

Европейската комисия е одобрила 39 от новите Оперативни програми по еврофондовете, но сред тях няма нито една българска.

Обратно в новината

Коментари - България отрязана от еврофондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E,а ние сега да им отрежем евровноската си! За какво да им пълним гушите!?

М. Манолова, Курнелия нинова и тем подобни неграмотни, ни докараха до тук. Дано пукнете дано.

Подписали сме споразумение с Европейския съюз,че сме съгласни да ликвидираме леката и тежка индустрия и да се превърнем в бедна изостанала земеделска страна с хора работещи без машини,само с голи ръце.Така че защо са ви фондове-ще учим човешките ресурси как се работи без машини-ще имат придимство склупторите

Мдааа , ама за да се подписваш ..трябва и да умееш да четеш и пишеш.. ти да не си "плюнчил палеца" бе аркадаш / вместо подпис/... , че като ти гледам идиотизмите -не ми изглеждаш много грамотен ..! каквото е сторено в България - е сторено не от Европа , а от политиците ни .. ама на дебили не може да се обяснява... те си знаят опорните точки ...

Защо ли?Ще ви кажа.Защото ,който дойде на власт и слага свои хора,които обикновено се учат 1-2 години.Трябва да има стабилност и приемственост в администрацията като изключим политическия кабинет.Разработването на програми е много сложна материя.А бяха сложили и една без диплома.

Що така бе? Нали преди социалистите им бяха големия препъни камък! Сегашните нали бяха много угодни и удобни за ЕС? Къде е проблема пък сега?

ПРЕЗ ТЕЗИ 25 ГОДИНИ ,ЗАПАДА НИ ПРЕВЪРНА В ЦИГАНСКИ КАТУН,НАЗНАЧАВАКИ НИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ЛИДЕРИ-ПОСЛЕДНИЯ Е НЕЙЧЕВ.

вън от заробващия ни -ЕС,повече злини дойдоха оттам и ни лъжат и ограбват

Няма да ни дадат фондове... Това е един хубав ден за българската демокрация! Ал. Йорданов

Какво става?Нали правителството "Боце,Гоце и Радан" беше по.. и най...?Нали доверието към тях беше безгранично?!

Много бързо забрави какво направи предишното правителство. Както се изразяваш: Доган, Болен и Сергей. Нали неочакваш да махнат с ръка и да кажат каквото било било от Европа.

от еврофондовете няма ли да отпускат пари за üжен поток,тои също е в интерес на българия и европа....

Ние излезем ли от ЕС, той ще претърпи огромна загуба, дори може да се срине!

чул те които трябва...

При Орешко ги одобряват , при Тиквоча ги спират . Що е то ?

яснО ! НО ! - да Сме Тотално-Откровени : - тенденцията Бе на Спиране ОТДАВНА.

Една д-ва без авторитет,без национално отговорна политика,със сляп слугинаж, винаги ще бъде подритвана.Липсва ни себеуважение.Само припяваме,ама вече не знаем от къде иде верния тон.И станахме пумпали.

Какво Друго Е възможно да 'сътворят' 'наште', Колега ?!

наи големите мутри са шмеркел и обонго....kato"boni i klaid"....

Бони-и-Клайд= ммуутттри ?! - Шегвате се. (Попопрехвърлете Историята. Им .)

Малко по малко България отново ще бъде доведена до катастрофа,както при първото управление на борисов. Каквото първото, такова и второто. И хората пак почнаха да се палят от глад и мизерия. Не изритаме ли герберастите с бой и юмруци, България я чака тотален крах !

Бивши и настоящи милиционери и полиции знаят да гледат в очите началника, да изпълняват заповеди и да рапортуват. Да! Ама това е изпълнение на чужда воля. Не е управление. Управление е нещо друго дето не са го учили и иска друг тип мислене и поведение. Дано това му "светне" на Негово величество Избирателя след второто правителство на Бойко и избере по подходящи хора. Още по-добре ще е да просветлят Бойко и на него да му "светне", че не става за управленец. "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш" Иначе ГЕРБ е хубава, стегната организация. ББ и ЦЦ не стават. Трите дами, които водиха преговорите и Фандъкова, не са "строявани" в полицейски школи и са много по подходящи.

Много обичаме да се възхваляваме,много обичаме да подценяваме, дори да унижаваме съществото дето не го познаваме!Да ревизираме манталитета си!

Вие сте съпругата на ббббожествениу'лЬ ?!

За какъв чемер тогава плащаме евровноски? То таксите ни към ЕС са повече от парите, които получаваме като еврофондове. За какво ни е тогава да сме членове на този обирджийски съюз? Да издържаме богатите страни ли? Референдум и да излизаме от гейския съюз!

Европа не е отпуснала пари за референдум за излизане, а и да призная няма и да одобри.

Pesh0

Има един човек в страната , доказал , че може да печели европейски проекти , да усвоява пари от европа и да развива града на който е кмет . Кмета на Бургас . Защо не се ползва неговия опит ? Защо не го направите министър или министъра да стои до него и да се учи ? Като бургазлия , не се оплаквам,да ни стой за кмет . Ама не е ли редно доказалите се хора да се издигат , а не да се пускат неизвестни да се учати и да проверяваме , какво ще стане .

Какви пари за Булгаристан. Майдановци дължът само на Газпром 4 милиарда. Парво тях ще оправят после балъците.

...и още ,производителите на селскостопанска продукция? Алоооу ,какво спите още бе? Стига сти ривали за помощи ,ами се хванете да сеете рапица. После си направете една електроцентрала да гори олио от рапица и сте готови! Осем милиона балъка ще ви плащат тока по цени каквито вие определите! Вече са седем милиона и прогресивно намаляват ,ама докато има балъци ще има и тарикати. Нали това е лозунга на корумпираната политическа сган дето ни надцаква вече 25 години!

...нека господ ми прости за идеята дето им дадох! Току виж наистина я осъществили!

Звучи ! , Оттекнал отговорът на Първия въпрос от Предложеното преди малко. НО ! - Само при Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност !, в случая На : А. Изследванията ЗА Технология/Рентабилност Б. Финансирането В. Ценообразуването Благодаря Ви !

...поне вода ,няма да плащаме за помодора! При наводнение е установено ниво на водата малко над кола,корена се плакне в благодатната тиня! Между другото,какво стана със средствата отпуснати от ЕС за наводнените райони? Ще идват ли паричките или са дошли и вече ги откраднахме?

До шушка.

Я да се стягаме в кръста и да почваме да боцкаме компирите. Всеки да се снабди с две три офце,десетина кокошки,един петел,две прасета десет декара царевица,магаре и каруца,и на село! Сега един лош период се е задал,дето ще трябва да платим всички -моабета на военни,полиция политичека сган,,държавна администрация ,един държавен заем -3-4 милиарда лева ,бакиите на една фалирала банка,ремонта на новопостроените автомагистрали,и ред други. Няма да се отчайваме ,нали така?! Вече 25 години опит натрупан имаме в посрещането на сметките на тази сбъркана държавност!

Ааа - 'Ние врабчетата' ли ?! (цитирате ;-) - Тотално Комплексно Взаимоспомагане ГЛОБАЛНО ! т.е. Незабавен networking по : - Финансиране - Обмен на Познание - Комуникация - FastTrack на Абсолютно-Всичките 'наште' и Ингилъците-им ... Е, Ако Трябва - И пуйки към България И пържоли/НашаОтлежала от България (за Коледа де ;-)

БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗБИРА НИЩО ИРИНА ЛИ СИ КОЯ СИ? В БЪПГАРИЯ СЕ ПРОДАВА БЮЛЕТИНАТА ЗА 30 ЛЕВА! В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА СЪС МЪРТВИ ДУШИ И ВЪВ ПРЕКИЯ И ВЪВ ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ!

Другарю Станишев дайте некой лев на бедните българи

--->Ммммоляааа ?!

Това е бавна смърт за България! "Действията на служебния кабинет, в лицето и на служебния вицепремиер Екатерина Захариева, бяха отхвърлени от Брюксел, но това доведе до фатално забавяне на програмата." Явно и добрата приятелка на Захариева - Кунева не можа да помогне с нищо, въпреки така изтъкваните й "връзки" с европейските политически среди. Това е! Общото между истината и лъжата е, че накрая и двете винаги се разкриват! Докато Румъния избра християндемократ за президент, България назначи Меглена Кунева за вицепремиер, отговарящ за координация на европейските политики и институционалните въпроси. Докато Румъния е силно хвалена в Европа и всички европейски форуми започват с поздравления за Румъния, България е отрязана от всички европейски програми за развитие и то за цели седем години! Явно пътищата на Румъния и България се разделят, а нашето европейско бъдеще става все по неясно. А България можеше да е толкова напред! Можеше!!!!

мандат на Борисов 7 години без европари, искам да гледам как се гърчи и накрая отива да сади картофи и да мажи филия с мас, каквото направи с българския народ.

Очарован съм да разговарям с Вас, г-жо Репуц ! - Вашето мнение ЗА Двустъпковата и Предложеното тук по-преди ?

Г-жо Репуц ! - бих очаквал че 10 мин. Са Ви предостатъчни ...

Поклон на Плевлю,-в страната бардак и мизерия,-той поучават руснаците и им размахва с пръст!Позор,собствен народ го размени за комплиментите от Европа!Позор!

с какви "пари" ще се разплащат с фирмите на ДПС и ГЕРБ, които "подкрепиха" изборния процес?! Ей, май ще хвърчат глави - тия ще си поискат да им се плати сметката.

НЕ СЪМ ОТ ТИЯ ОТВЪРЗАНИТЕ КЪДЕТО МЕ МЕ БУТАТЕ АЗ СИ ИЗКАРВАМ ЧЕСТНО И ПОЧТЕННО ПАРИТЕ НАВЪН КОЛКОТО ДО ЗЛОБАТА ЕДВА ЛИ СЪМ ПО ЗЛОБЕН ОТ ВАС ПРИ ВАС ЗЛОБАТА Е ЕЖЕДНЕВИЕ !

Свалям Ви шапка за което, Колега ! --- Бихте ли попогледнали моите-скромни подсещания към Вас ? (тук по-преди) И ! - ако обичате уточнете Murat или muci Сте.

При правителството на Орешарски, Борисов не спираше да праща доноси с цел да бъдат спрени евро фондовете, позвайки услужливата Кристалинка като пощенска кутия и и маща достъп до ръководството на ЕК. Е, господине, внимавай какво си пожелаваш - случи се, но в друго време, по твоето време и така най-точно ще усетиш какво означава да копаеш гроб другиму, падайки в него.

ИЗГОНИЛИ СА МЕ ТАКИВА КАТО ВАС НАГАЖДАЧИ ШУШУМИГАРИ МОШЕННИЦИ СМОТАНЯЦИ И НАЙ ВЕЧЕ ГАДНИ КРЕТЕНИ КОИТО ПРЕОБЛАДАВАТ В ТАЗИ СТРАНА!

що дириш в сий форум като толкова мразиш нас българите и страната ни? и какво те касаят фондове спрени или пуснати, да не би да си от другата българия дето се овърза с пирамидата за бързи лихви? че ти си толкова злобен?

Томалевски - за Малко да го ошамарят Публично Колегите от КТБalive.

Момент ! - тези които Целево причиниха Exodus на НАД Една-Трета от Нас-Всички Българ(к)ите --> Доказано СА Единствено-и-Само 'наште', Колега ! Да ! - 'наште' 'управляващи'/'елит' !!

ТОЯ КОЙТО МЕ ПИТА ДАЛИ СЪМ ОТ ТУНИС ЩЕ МУ КАЖА НЕ СЪМ ОТ ТУНИС АЗ СЪМ ОТ ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ ТАЯ КОЯТО Я ИЗГОНИХТЕ!

кой те е изгонил? да не искаш да се напишеш новодисидент ?

Извинения ! - ама Нали рекохте че Сте Murat, muci ?! ----- НЯМА Други Българии, Колега ! Всички-Ние СМЕ Българ(к)и !! - И в Пловдив И Портсмът.. И в Н. Загора И Н. Зеландия... И в Тутракан И Торонто... И във Варна И Виена ... И т.н. И т.н.

Действията на на "най-успешния "служебния кабинет, в лицето и на служебния вицепремиер Екатерина Захариева, бяха отхвърлени от Брюксел, но това доведе до фатално забавяне на програмата. Видя се, че и за чеп на зеле не ставате, и вие... продължението на служебния кабинет

на "лошия" Орешарски одобрени, а на "прекрасния" Близнашки отхвърлени. Тия в ЕК нищо ли не разбират или българският народ е чиста проба народ от канарчета. Защо някой отвън трябва да ни каже "че царят е гол", а ние се възхищаваме на "новите му дрехи".

нали г-жа Меркел ми беше казала само да вземе властта. Да , ама не, тия от ЕС най-сетне прозряха, че еврофондовете се крадат и при истинските производители не отива почти нищо. Айде да им видим бабаитлъка ,когато няма от къде повече да откраднат, защото брашняният човал на бизнеса е изтупван няколко пъти, обръщан наобратно и вече няма да пусне и прашинка. Остават другите - орязване на всички придобивки, само и само да се съхрани ламята , наречена политическа класа в БГ. И кога ще й отрежем главата е въпрос на време...

за европеицие бıлгарите и бıлгария са деветата дупка на кавала,това е така,така е било и така ще бıде....всıщност дıрява бıлгария няма, това е една буферна зона на мафията за производтво и продажба на наркоици и орıжие

Вие Колега - от Тунис ли сте ?

попрочетох коментарите Ви и бих искала да Ви попитам следното: как скапаният соц успя да построи пътища, язовири,болници и училища и какво ли още не... без да съм защитник на този строй, Ви питам а настоящият финансира облепването със стриреопор на гореспоменатите сгради, язовирите преливат а новопостроените магистрали се поправят ежегодно, българия имаше селско стопанство и и знос сега няма,благодаря предварително

А ако момичето Е 80 Набор, Наборе ? т.е. - Задавайте въпроса към Всички-Ни ако обичате !, и който Е барем 55набор - Е Длъжен/на да Каже.

да мислят...освен ако са на хранилка, или те или тате и мама.

БЪЛГАРИТЕ СА МНОГО СТРАННИ ПТИЦИ ТЕ НИКОЙ НЕ УВАЖАВА А ИСКАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА ГИ УВАЖАВА. ПРАВЯТ СЕ 25 ГОДИНИ НА ХИТРЕЦИ НО РАНО ИЛИ КЪСНО ПАРАШУТА ЩЕ СЕ ЗАТВОРИ. ПАРИ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА И СЕ ДАВАТ ЗАЩОТО БЪЛГАРЕТЕ СА ПРЕДИМНО КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ ДРУГО ТРУДНО СЕ ПРЪКВА ПО ТИЯ ШИРИНИ И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЯ СКАПАН НАРОД ДА СИ ПРЕОСМИЛИ ПОВЕДЕНИЕТО И ДА ПОЧНЕ ДА МИСЛИ ПО ПОЧТЕННО АКО ИСКА ДРУТИТЕ НАРОДИ ДА НЕ ГО НАМРАЗЯТ СЪВСЕМ!

Момент ! - Крадци/Мошеници/Комарджии/и т.н. И т.н. (т.е. махленски шмекери) --> Доказано СА 'наште' 'управляващи'/'елит', Колега !

Браво ! (Признавам че псувах като каруцар. Невъобразима Наглост беше.)

Стриктно-Процедурно Предложение към Всички-Ни : - Тотален БЛОКАЖ на Абсолютно-Всичко у Нас ! (за Една седмица) в което време : А. Селектираме Хора да Ни представляват Б. Осигуряваме Незабавно Синхронно Действие на Всички Структури на Реда-и-Финансите ЗА Нас-Всички Българ(к)ите ! Глобално !!! В. Идентифицираме и Стопираме Окончателно Абсолютно-Всички врътки ! .... След което - there Must be Sunshine After Storm ! Кажете, Българ(к)и !

защо не отидеш в атака, бива те за глашатай...или си индивидуалист?

Глашатай ?! - ЗА Нас-Всички ? - Разбира се, ако Всички Решим. Атака ?! - аз-Лично у юрушлитшинцътъ ?! ---- Ама Дотам ли Ви/ви стигнаха Инсинуациите ?! ....а индивидуалист Съм Точно-Толкова колкото Вие/вие добронамерен(и) към мен-сиромаха.

Бойко Борисов е посредствен мафиот, подвластен на РУСКИТЕ шпионски схеми, използващ разни заблуждаващи хватки, че е човек одобряван от ЕНП и както е тръгнало ще заведе България на сметището ! Самият той е недоучен, заобиколен от него подобни, но пробутването на руската шпионка - Сталинка в Брюксел не ни гарантира безоблачно съвместителство с ЕС, напротив, на нас се гледа като на Руска маша, която по руско подобие се занимава предимно с далавери и измами !

Много тъпа опорна точка от позитански тип. При всяко управление на некадърните троянски кранти от БСП настъпва икон. катастрофа и спиране на еврофондовете. Да се надяваме, че повече няма да се върнат на власт.

И какво ще прави сега бат Бойко като му спират паричките за магистралки ? Как ще се прави на велик премиер сега като няма пари наготово от ЕС? Ми да започне да развива бизнеса и икономиката, да създава производства, а от там и работни места. Лесно е да харчиш чужди пари, трудно е да намериш начин собствената ти икономика да създава пари.

създава производства ,първо! трябва да намери пазари, а такива вече няма! е освен ако не се сети че и българският пазар си е пазар и тук се ядят домати и картофи и могат дори и да се произведат за по-сложни проиводства и износ едва ли има капацитет, съмнявам се дори и за картофи да има капацитет...

пазари затриха, като гласуваха санкции с Русия. В бизнеса няма вакуум - един освобождава, друг му заема мястото. Има да гледат колко е високо гроздето и да ни разправят, че е кисело

Къде са тези украинки,рускини,молдовки и казахстанки?Дай поне една да се оженя и аз!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Моля Ви се, Колега ! - на Някой НЯМА да издържат нервите на Вашата проАтако-ующностЬ ! (И а Стопирайте самопиусиуъньиту зер !)

Ангелката - вчера за Малко да го ошамари Публично.

Във Всички Глобални медии на Първа страница Е, красньie.

Върхът СТЕ ! (Браво !) --- Ако Не се лъжа - Вие запознахте Всички-Ни с Мъдрост от Добрите Стари Книги : - Зидарите Избраха Неправилния Камък ЗА Крайъгълен.

е какво се изненадвате. това не ние за първи път. винаги след управление на БСП фондовете спират. предния път път при бай Серго Станишев пак ни ги бяха спрели

Хора ! Българ(к)и от близо-И-далеч !! - позволете да Хвърля БОМБАТА !!! В резултат на Комплексно Детайлно оглеждане на Данните от Мин. Финанси и НСИ (с Всички РЕЗЕРВИ, които Всеки Човек напълно-Аргументирано има !...и Отчитайки 'странните' рандомизации при търсенето-им поради Проритетното появяване на РУСКИ препратки !) - излиза че : Брутният ДОХОД у Нас (т.е. на Цяла България) за 2013 - Е към 24 милиарда ЛЕВА А ! - както Всички Знаем - от Европрограми СА Поне 22 милиарда ЛЕВА => към 10 % (ДЕСЕТ !) от Нашия ДОХОД Е от Европрограми. Разбирате ли ДОКЪДЕ Ни докараха 'наште' ?! ----- Положението - Е Воистине МНОГО-СЕРИОЗНО.

Извинения ! - десетичната запетая в Данните за сумата по Европрограми е изфирясала. (Да !, както Всички Знаем - Е 2.2) Извинете !

Дори и така коригирано пак не е вярно. Завишават ги нарочно тези "получени" суми, за да си мислиш бе Европа сме загубени. Да ама не огромна част от тези европрограми се връщат към фирми от западна Европа. Ето вземи и последния Куриоз с гръцката фирма и магистрала Струма. Взели са всички пари който са предвидени, даже и нашето самоучастие а магистрала няма. Така че драги ми от тези еврофондове никакъв кяр няма за България и няма и да има.

Сле като за съветници и експерти в МС са разни шуменски селянки с големи цици и каналджийско образование - ами няма одобрение! Няма и резултати! как разни журналя ще съвет за евро фондове, програми, проекти, след като нямат представа от нищо, освен как се прави кариера у нас ;)

Моментално излизане от съюза на EUкрадците,завеждане на дела в международни съдилища и затвор за всички национални предатели, вкарали България в капана на криминалните престъпници. Дори един фиктивен /тип близнашки/ референдум не организираха.Сега може да се организира един референдум без цигани и турци ЗА или ПРОТИВ участието ни в криминалната фашистка организация на Меркел.

ами да сега тези пари ще отидат в бедните Франция и Германия. Затова им подскачаха посланиците по площада преди година. Наясно бяха западните дипломати до какво ще доведе политическата нестабилност в България. Друг е въпроса какво прави служебният кабинет 1/3 година и не подготви нужните документи. Това е цената която ще платим за цветната революцийка разиграла се в България преди 4 месеца.

Статията е подвеждаща. Всички оперативни програми са отдавна подадени в ЕК. В момента се допълват според забележки на Комисията, което е стандартна процедура. ВСИЧКИ програми преминават през тази процедура. Нищо не е отрязано, защото окончателният вариант на програмите все още не е одобрен от Комисията, която има срок до юни 2015 да направи това!

Ма да ! (Извинете !)

Какво означава доста отдавна?два месеца, десет години? Дай срокове нека видим чия е вината за това, че губим пари.

link