АБВ отказват участие в дясноцентристка коалиция

ГЕРБ държи на дясноцентристка коалиция, а АБВ не иска да влиза в такава, нужна била широка, с участието на БСП. Това е резултатът от втория кръг преговори.

Обратно в новината

Коментари - АБВ отказват участие в дясноцентристка коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

калфин е орешарския на абв

Каквато и абревиатура да си сложи комуниста си остава комунист и винаги е работил срещу народа си.

За да заработи държавната машина без да потъва в" плаващи пясъци "трябва да има всеобща законодателна отговорност от избраните кадърни ръководни лица с опит /т.с всеки новоизбран министър да познава механизмите на управлявания от него ресор!!!!/ А ,ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ /ИЗБРАНИТЕ ръководни лица/, трябва ДА ОТГОВАРЯ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВИЛАТА ГО ПАРТИЯ на!!!!

Настояваме, че тази ситуация в държавата предполага за нас максимално широка коалиция, включително с участието на социалистическата партия, добави той. Много ми е интересно, като какъв Калфин предлага БСП в широка коалиция , след като самата БСП, се дърпа от това.

Паричния фонд и ДБ - дръжте ме за оная работа, нещастни отпадъци, продажници и българофоби!

Гравитацията е навсякъде и трябва да обхваща всички хора - няма "леви"-"десни", "малки" - "големи" човеци! В България всички сме хора и имаме човешки потребности български, както в Германия германците, а в САЩ американците! Капитализъм без контрол създава картели, които произвеждат кризи. Затова са необходими истински реформи и силно антитръстовско законодателство. Силата на закона е в неговия императив! Реформи и справедливост Ден първи Парламента приема Закон на законите, с който всички диспозитивни (тълкувателни) правни норми във всички закони се обявяват за императивни! ГПК с императив задължава съдиите да прилагат изцяло императива на отделните закони като се самосезират за императиви по време на съдебните процеси. На съдиите се забранява да тълкуват законите според вътрешното си убеждение, а който си позволи да наруши императива на закона се осъжда на затвор и отнемане на юридическия ценз за цял живот- няма право да бъде съдия, прокурор, адвокат, като му се забранява да практикува каквато и да е правна дейност, правна длъжност или свободна правна професия във всички сфери. Същото се отнася за всички власти - законодателна, съдебна и изпълнителна. Депутатите без имунитет. Да имат защита, колкото на полицаите! Да се въведе преглед по реда на Надзора, като в този състав се включи и член от Европейския съюз. Ден втори Въвеждане на Европейски доходи и Премахване на геноцида срещу българите. Не може европейски цени без европейски доходи! Ден трети и следващите Научни Реформи навсякъде и във всичко. Системата сама ще заработи! Всичко ще си дойде на мястото! Край на диктатурата и произвола на малцинството! Край на рушветите и мурафетите! Край на злоупотребата с власт, корупцията, лъжите, измамите и кражбите в цялата държава (Санкциите за нарушенията на законите да се увеличат десеторно, а където трябва и стократно и ето ти "Крумовски закони" в днешно време)! Демокрацията е воля на мнозинството, а не диктатура на малцинството!

Че нали БСП и АБВ са от едно котило само разиграват циркове за наивниците.

А Долен Продажников-на кого ли, държи...топките?!

Знаем си Калфин, за Първанов да не говорим.Комунисти и нищо друго.Разкарайте ги и правте правителство и стига с тези глупости!!!

Ей,писна ми да гледам едни и същи муцуни по TV или поне 95% са същите,как кроят и прекрояват как да управляват страната ни.До вчера те я разсипваха и крадяха и сега пак на линия , да я оправят.Нищо няма да направят,жалко за нас народа,ще си мизерстваме още.Зная че става бавно да се оздрави държавата,но тези колко години вече това правят,а ние си обедняваме.Крадат та не се наяждат.Всичките станаха едни охранени,румени,зачервени.Повръща ми се от тях.

Тези от АБВ, ако продължават да се отъждествяват с ГЕРБ , просто са отписани. Били лява партия? И те не знаят каква са. Нови избори, това е. Голямо повъртане и приказки,а държавата съвсем загина

Гоце не искаш при Боце?

Ако се стигне до споразумение за мнозинство в парламента, задължително в него да фигурира като първа точка, пълна декомунизцаия на страната и пълна листрация на БКП и производните й. Това трябва да бъде първия законопроект приет от това НС. Не успее ли да го гласува, да се саморазпусне.

И какво ще правят тогава Боко, Цоко, кака Цецка, др. Костов и много, много видни дИмократи?

Каквото правиш и ти.

Явно е крайно време да ни управляват директно от Брюксел. Няма смисъл от правителство, което задължително ще бъде съставено от боклуци като Кунева-Пръмова, а, и разбира се ще има много герберчета-идиотчета начело с баш Тиквун.

Кунева е най - уважавания български политик в ЕС.

Уважавана е,уважена е от всякъде,нема пропуск.

Вместо да им се молят на левите партии-- НОВИ избори!!!Ще ни струва скъпо , но поне ще се отървем от присъствието им в следващото 44 НС!!!! Така и гласовете на ДПС ще намалеят!! За всички българи зад граница -- да се създаде отселен МНОГО МАНДАТЕН избирателен район!!!Лесно е , но е скъпо за окрадения народ!!

и партийната фирма ГРОБ ще потъне в списъка "други партии"

Радан ясно заяви, че вижда себе си в парламента. Министър на правосъдието трябва да е Кунева. Така хем се удовлетворяват амбициите и за власт, хем РБ ще може да се дистанцира от нея, ако мутро/милиционерите се опиват само да имитират реформи.

Който не прави листрация, когато трябва, ще прави майдан.

Късно е вече за лустрация ,... ТА НАЛИ ВСЕКИ 1-ВИ В СОФИЯ Е СЛУЖИТЕЛ ,ИЛИ БИВШ СЛУЖИТЕЛ ,В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТОРИ ,НА ---ДС. Какво се праИм на луди,не се ли знае?

Остана майдана.:)

едно е асно и трабва целя балгарски народ да го разбере по един или друг начин с коалиця или накакви други трикове комустите пак идват на влас честито на всички които гласуваха за герб

АБВ е още с неотрязан пъп от партията майка БКП/БСП!! Едно коалиционни споразумение с ГЕРБ ще ги изхвърли автоматично от Парламента на следващите избори!! Не съм чул някои от бунтарите в БСП (Добрев, Кадиев &) да са изявили желание да станат азбучници!!

освен АБВ и ГЕРБ ще са аут,защото коалират ли се с комунисти, хората ще ги накажат

Защо бе другарю Първанов, нали бяхте първи дружки по агентурно минало с бат Бойко или трябва да се прави шоу на простия български народ или така ви наредиха от Брюксел.

Гласуваш за АБВ , получаваш БСП !

Поредното доказателство за: 1. Размиването на "ляво", "център", "дясно". Реално излиза, че всички мислят (почти) едно и също, а разликата е единствено в табелката (името на партията). 2. Политиците се обединяват, когато усещат и минимална заплаха за властта и паричните си потоци и действат единно, като "един юмрук" - срещу народа естествено. 3. Не е ли време да разберем, че цялата тази пасмина просто налага народът да се обедини и да ги изметем?!

Да се внушава : " Гоце е загрижен за бедния многострадален български народец и затова няма да участва в кабинета Борисов" ! Тролчета- изроди мои, Гоцето е наше момче - да го подкрепим!

Първанов пряко е участвал в едни от най-големите безобразия на Прехода ни. Ръководеше Партията, която ги осъществи. Мисли за народа горе-долу колкото дяволите за комфорта на пържещите се в казаните.

Искаме та искаме.Знаят само да искат.А даването не го могат.Нагли са много.

все пак са били част от бсп-евророма, и все още са

комсомолката цачева посърнала...да не са и обещали част от троиния шлем ,а боико да е отказал офертата :д

Не разбирам това протакане,това мъдруване,това консултации,коалиции?! Българския народ ИЗБРА- с тези които суверена е избрал ,с всички ще трябва да работи Г-н Борисов , ако иска да е първа политическа партия. Все едно, това е конкурс за свободни работни места - който е спечелил - ТРЯБВА да работи.Да работи за народа, а не за джоба! Когато НЕ СА в коалиция всеки ще изпитва страх от другия и ще внимава какво и как го върши! Ако управляват разумно , на ползу роду,ще се обединят , а не да се създават бетонирани коалиции да крадат!!!

Ти защо не опиташ да работиш с БСП? А защо не вземеш да назначиш а работа средностатистически избирател на БСП? Мога да ти кажа защо: защото БСП е комунистическа партия и като такава работи за обедняване на нацията с цел да трупа и задържа електорат. Понеже електорат на такава партия може да е само простият лумпен. Да, има и богати, но те не са електорат, те са партньори на БСП. Въртят едни милиади. Ето защо Бойко няма да работи с БСП. Ако не ти е ясно все още защо, прочети още веднъж какво писах по-горе. БСП са уроди и сбърканяци. Патологични лъжци. Я гледай как няма дно изказване без поне няколк оопашати лъжи, за които всички знаем, че са лъжи. А никой не е луд да работи с уроди, освен ако няма директна полза от това. Например ДПС имаха много голяма директна полза. Е, ГЕРБ няма целите на ДПС, коятои е при това и незаконна партия. Но и това ще се поправи.

С почти всичко съм съгласен. Само да те питам, ти за чувал си си нещо за някаква тиква? Или като имаме полза от нещо сме уникално склонни да се правим на ударени? Та като тръгнеш по врежа, можел ли да се сетиш, до къде ще стигнеш? Или това са долни инсинуации! Абе хора, наистина ли не разбирате, какъв батак сме си заформили?

ПОЛИТИКАТА Е ИЗКУСТВО мила ми истино! Ако нямаш талант - дърводелци и цапачи много!

Не се обиждам от хора ,които са под нивото ми ,Гласувала съм за БСП и не желая БСП да участва в правителство на ГЕРБ.Нали не си мислите ,че ако има избори ще гласувам за друга партия ...Това е избора ни ...ГЕРБ да си осигури кворум/нали Борисов това внушаваше по време на правителството на Орешарски /

Три безусловни цели за България, обединяващи целия политичрски спектър, да станат: Европейския банков съюз, еврозоната, Шенген. Стига крадлив, ченгеджийски псевдосуветенитет!

Всички са крадци на Българския народ!!!

Вълка козината си мени,нрава не. Бакъра злато не става. Айде у лево другари.

Играта на АБВ е съвсем друга. Залагат на това да запълнят отстъпените от БСП позиции и да заместят една остаряла структура с една нова - без Дъбов, без Станишев, без Манолова. ..но с Първанов - Шефът на ЦК на Партията в най-мутренските години!

Да разбирам по Бойковите мутренски години!!!!!

Сигурна бях, че ще намерите начин и него да намесите ;)

Трите безусловни приоритета на България, за целия политически спелтър да станат: Европейския банков съюз, еврозоната, Шенген. Стига с този крадлив, ченгеджийски суверенитет!

Тези преговори са умишлено губене на време. Постигат се споразумения от общ характер (случая с КТБ) без да се обявяват пред обществото (ще фалират ли, ще спасяват ли КТБ). Празни приказки и общи фрази за единство, дълг отговорност (разбира се обща). Целта на всички (преговарящи) е една: оставане във властта и крадене на държавна пара. Преговорите са вид разпределяне на порции от държавните пари, под лозунги за реформи и промени за общото благо. До сега не бяха ли същите на власт през годините, не направиха ли те тази система, ситуацията в която сме не е ли резултат на тяхно поведение? Няма време за губене! Необходими са нови избори! Който смята управлението за бреме и му е необходими абсолютно мнозинство да не се кандидатира!

Не осъзнават ли тези от АБВ, че дори всеки месец да има избори ГЕРБ ще е доминант и поне една година никой няма да иска да се коалира с ДПС. КАКВИТО И СМЕТКИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ТАЗИ БАЗА, СЕ ВИЖДА, ЧЕ САМО С ГЕРБ МОЖЕ ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО, БИЛО ТО И КРАЙНО КОМПРОМИСНО. Разберете накрая, че България и народа са по-важни от вашите партиини мераци и преценете трезво ситуацията, ЧЕ НЕЩАТА ВИНАГИ МОГАТ ДА СТАНАТ МНОГО ПО-ЗЛЕ. Тогава дупе да ви е яко на всички.

Ако ГЕРБ е единствената алтернатива ,държавата е на път да фалира окончателно !

В каква коалиция ще участват крупните капиталисти от АБВ? Може би в социална :D и ще си раздадат парите на бедните и онеправданите :D

Айде стига с пазарлъците, че всички ще си тръгнете преди да сте дошли!

"Герб държи на дясна коалиция а АБВ на широка с БСП" -аман от лъжливи послания , защото нито левите са леви , нито десните са десни всички са едно ........ Лява ръка десен джоб т.е всички са обединени за грабежа на народа .

И все пак ,трябва да се тръгне от някъде ,...нали?

Като му вида на Калфин мутрата и ми се повръща.

Май само Доган ни радва , нали аркадаш ?

Колко да е широка тази коалиция ? Толкова широка, че да може да се краде безпроблемно ли ? Когато всички носят отгоорност, означава, че всъщност НИКОЙ не носи отговорност.

ТИ КАКВО ПРЕДЛАГАШ?

Да се знае срещу кого точно след няколко месеца ще се хвърлят камъните.

САМО ДЯСНО-ЦЕНТРИСТКА КОАЛИЦИЯ !!! НИЩО ДРУГО!

ЩЕ ВИ СЕ, АМА НЯМА!!

Никакво ляво, България гласува за десните. Щом поискаха дясна политика, да заповядат и да й се радват!

Значи герб се изживяват като десни, въпреки, че технитя вожд е бил активен комунист и даже още си пази партийната книжка и е обграден с наследници на видни партийци ! От друга страна ПФ също били десни, нищо че вътре са само агенти на ДС начело със великият демократ слави бинев ! А третата дясна партия са ... РБ - сбирщина от неуспели комсомолци и некадърни бивши преподаватели по планова икономика ! И това било най-дясното на България ! Тъжно е да си демократ у нас - нали ?

Трагична констатация ,след която трябва да закрием държавата ,защото не ставаме за нищо !

Тя и Меркел е била лява комунистка от ГДР, чети и учи. Има го черно на бяло.

Не бях чувал, че Борисов е бил активен комунист, хахахаха! Борисов е станал партиен член, за да може да изкара висше, което уродите не даваха без да си партиен член. Това е една о уродливостите на този строй. Който прехвърля уродливостта от уродливия на потърпевшия, е още по-голям урод. Има голяеми сбърканяци в България! Все едно да изкараш малтретирания виновен. Такива изкарват виновно и изнасилено момиче например. Казвам ви: дивотията и простотията в Бългаиря са живи и си имат цял електорат привърженици, този на БСП. Това са уродясали хора, които живеят с психопатски възгледи. Над 90% са патологични случаи, само дето психологията все оше не се изказва ясно по такива. Но кой да е от тях да влезе в елитен институт по психология на преглед, ще се види, че е буквално ненормален, луд. В частност Станишев и Манолова носят признаците на психопати. Най-ярките признаци. Тоива са хора, чийто мозък не функционира като на нормалните хора. Те вероятно имат прекъсване на връзки между лобовете, което води до липса на чувство за отговорност, липса на емоционална връзка с възприетата информация, т.е. това е психопатия. Такива хора мислят мнго бързо, но дефектно. Бързо, защото необмислят много информация, а намират бързо "рационално" решение. Приличат а много умни. Всъщност те нямат мнго за обмисляне, защото имат малфункция, липсва им голям дял от аргументите за решение. За това са бързи. Но пък в дългосрочен план стигат до патова ситуация от натрупани уродливи действия. Ето това е психопатията. Днес Станишев намери за най-добре да избяга от България и го направи без нито едно угризение! Това е класически спихопат. А резултатите от действията му са видни. БСП сгомолясана, държавата е мнго зле след психопатския експеримент. Случайно ли мислите ДПС в един момент се отдръпна? Ами видяха за какво става дума.

Няма значение ,обединете се ,съставете ШИРОКО правителство ,ОПРАВЕТЕ БАНКИТЕ ,...и да тръгваме нагоре . Не може повече така ... ДПС всява хаос ,защото има силата ,и на парите ,и на фирмите ,и на ВЛАСТТА . ТЕ ОЩЕ СА ВЛАСТТА .....,ДОКОГА?

Лостов, стига си плакал за 200 хил. Виж Веждито как стоически мълчи, а загуби 4 милиона!

с откраднатите пари от КТБ ще продължат да финансират проруските партии БСП,Атака,АБВ,ГЕРБ,ББЦ и ДПС.Наздраве на рубладжиите!

- АБВ се разграничиха след серия скандали от партията майка, но искали да управляват заедно? - ГЕРБ искали дясноцентриска коалиция, но на втори тур се срещат най-напред с лявата АБВ? - Петриотичния фронт са патриоти, но искат да управляват с Корман Исмаилов?

Лидерите на АБВ изиграха театър с "конфликтите" с БСП. Целта беше да се прехвърлят "активите" в новата фирма, а във старата да останат "задълженията". Вече започна масово прехвърляне на активисти-кариеристи от БСП към АБВ€

Бройката народни представители от дадена партия, да се определя на квотен принцип според резултатите от изборите.Да почват да работят, какво има да се кумят един друг,тоя това не харесва оня онова не харесва, работа никаква а заплати искат и за октомври.Като не искат да работят навън от парламента и никога повече тия същите да са народни представители.

И ти ли като Румен Петков се наадяваш да бъдеш назначен за депутат от партийния лидер? Той драпаше като за последно да влезе в Парламента и като не удпя иска партийни квоти и включване на правилните хора.

НЕ УВАЖАВАМ КАЛФИН , НО МУ ПРАВИ ЧЕСТ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ТОЙ ЗАСТАНА ЗАД ПОЗИЦИЯТА ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ ДА СЪБЕРЕ НЕДОСТИГАЩИТЕ МИЛИАРДИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ НА КТБ , КАТОМОБИЛИЗИРА ПРИВЛЕЧЕН КАПИТАЛ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ КОИТО ГО ПРЕДСТАВЛЯВАТ !! ТОВА СА 27 БАНКИ РАБОТЕЩИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КОИТО СЕ ОПИТВАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛОБИТО СИВ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ТОВА СВОЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ОБРУЛЕНИЯ БЮДЖЕТ !!! ЕДИНСТВЕНО КАЛФИН ВЪЗРОПТА !!! ОСТАНАЛИТЕ МЕКЕРЕТА НАРЕКЛИ СЕ ПАТРИОТИ, РЕФОРМАТОРИ , ЛЕВИ , ДЕСНИ , ГЕРБ СА ГОТОВИ ДА ПРОМЕНЯТЗАКОНА И ЗАГРОБЯТ ОБИКНОВЕННИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ С БЛИЗО 6 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА ЧЕРЕПЧЕ ЗА ВЗЕМАНИЯ КОИТО СЕ ДЪЛЖАТ ОТ ВЪПРОСНИЯ ЧАСТЕН ФОНД ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ !! АДМИРАЦИИ КАЛФИН!! ДА СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗВЪРТИШ КАТООСТАНАЛИТЕ ЗАБРАВИЛИ ПЛАТФОРМИ , ОБЕЩАНИЯ , МАЙКА СИ И БАЩА СИ!!

И ти ли си фЛОЖИТЕЛ ,в КТБ ? Не разбра ли ,че държавта не е виновна за ФАЛИТА НА КТБ ? ''ЛАКОМО ДУПЕ ,КРЪВ СЕРЕ''/Бг-поговорка/. Вложителите си имат работа със СЪД и КТБ ...,ДЪРЖАВАТА НЕ Я НАМЕСВАЙТЕ. НАРОДНИ ПАРИ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ДАВАТ В ЧАСТЕН СЕКТОР ....

Лакомото ду-е е държавата, дето се полакоми за чуждите пари и сегя тя (ние) ще се-ем кръв заради подставените й фирми, дето взеха непокрити кредити за 4 млрд...