Шофьорът на снегорина от инцидента с шефа на ”Тотал” не пиел

Роднини на шофьора на снегорина, в който се блъсна самолетът на президента на концерна "Тотал" на московското летище "Внуково", твърдят, че той никога не пие.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът на снегорина от инцидента с шефа на ”Тотал” не пиел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жо/г-це редактор така доколкото знам български език не се пише! "Роднините са опасяват". Така се говори в някои села но там няма длъжност редактор на медиен портал!

Хората по света не разбраха,че ако отидат в СССР/Русия/ първо трябва да си напишат завещанието.

Както гледам в България всеки ден стрелят, газят с коли, взривяват хора - ама ти виж за Русия се притеснил. Не ходи там, и готово.

Нали знаете, че има черна кутия. Няма как пилотът да бъде пуснат на питата, ако на нея има снегорин. От РВД няма как да не са наясно какво има на пистата преди да разрешат кацане/излитане. Очевидно са знаели или в краен случай не са погледнали. Но ако човекът със снегорина е изпратен на пистата, може да е чист саботаж и даже и него да са били готови да пожертват. Там се изпълняват заповеди, няма съвест и лично мнение за спазване на закона. Много неприятно положение си създават рашаните в този момент. Сега и да не са виновни всички ще си мислят, че са виновни.

Ало Гумата май си спуканпа работа. На кого е нужна тази консирация?

Ами съболезнования за невинният екипаж?!?! А? Или те не са хора?

Само за статистиката,това е първият самолет в света, убит с снегорин! Убийството на самолета се е състояло в Русия,като главната причина да се появи снегорин,е наличието на сняг. Пак за статистиката-първи петролен магнат е унищожен от снегорин тъй като се е возил в убития самолет причинил смърта на магната от удар в снегорин.

ЛЪЖИТЕ НА ЗАПАДА ЗА РУСИЯ СА ЧУДОВИЩНИ ! ВАЦЛАВ КЛАУС

Дай му на българина конспиративни теории: Еболата е пусната от САЩ, за да изтребе населението на Африка и там да се заселят извънземни, които да правят от пясъка нефт; Шведите търсят нещо. значи във водите край швеция е аварирала руска ядрена подводница от най-висок клас; Руският хуманитарен конвой не пренася бебешки пюрета, а 30 тонни танкове... и т.н. Сега гледам се вихрят поредните конспиративни теории, как Обама бил напил насила руският тракторист, сложил на негово място рус негър и тотално смачкал самолетчето на Тотал. Сигурен съм, че българинът има конспиративна теория и за собственото си незавидно положение.

А на вас, зелените човечета НЕбългари какво да дадат? Теория на числата или теория на хаоса? Много хубаво си назобкал пропагандата за конспиративните теории. Докато ти им се смееш конспиративната практика ти изнася парите в чужди джобове. :) Ах тъi зеленьi папугай. :))) Пс-пс.

Вижда се прочеркът на промит ХОЗОЛ. Недо-европеец недо-руснак! Сам не можеш да разбереш кой си ама акъл на всички даваш по това си приличате с поляците!

Вчера прочетох , че за един коментар НПОшките получават по 50 стотинки или 0.5 лева...когато пусна компа Бегееца все е на линия и все троли ))))) ....ми така е с тия 50 стотинки на коментар бая писане трябва за да се закърпи някакъв сносен бюджет)))))

Защо е имало снегорин на пистата след като не е имало сняг??? watch?v=hOy5kmHk53s Тук нещата започват да се вмирисват!!

рулирал е, не се ли сети :)

Въпросът е защо , снегорина е бил изпратен там където е бил и защо самолета също е бил насочен към снегорина??

Да изкараш снегорин да чисти писта, не е като да изкараш колата си на улицата. Трябва разрешение, трябва нареждане. Арестували шофьора ? Ами да арестуват и снегорина.

goose

Според дир.бг: Според предварителните данни на руското следствие на 20 октомври, в 23,57 ч. московско време, при излитане от летище "Внуково-3" по маршрут Москва-Париж четириместен самолет "Фалкон-300" се удря в специализиран автомобил. Според надеждни източници: Машината е оперирана от името на авиокомпания Unijet. Самолетът е Dassault Falcon 50EX (регистрация F-GLSA, заводски номер msn 348, построен през 2006 г.) Катастрофата е станала в 23,58 московско време на 20 октомври. Според сведенията машината е закачила с лявото си крило снегорин при излитане по писта 24 на летище Внуково, след което последва безконтролно търкаляне. Тричленният екипаж е загинал, както и пътника - шефът на френската нефтопреработваща компания Total Кристоф де Маргери. И сега да намерим прилики между написаното в ДИР-а и истинската информация - май намерих, нямат никаква прилика :-) Да не говорим, че фалкон 300 няма :-)

трай, бе, разваляш рахата на троловете

4 местен!!!! - мухахахаха... може би кабрио???

Загинал е шефът на Тотал. Интересно е, че при излитане самолетът е закачил с крилото си снегорина, което показва, че по недопустим начин на пистата има опасност и от РВД не спират излитането или не премахват опасността.

Нищо чудно сега шофьора на снегорина да се окаже ,че е бил в отпуск. И че е уволнен със задна дата. Това ми напомня за нещо!! Ей сега ще се сетя!!

Тоя не пиел?? Че това е най тежкото престъпление в Русия?? Щом не е пиел значи е русофоб!! Само не виждам каква е връзката на това със смъртта на французина?

Нито шофьорът е пиел, нито руският народ пие, да не говорим, че има сух Путински режим и след 22 часа няма пиян нито човек нито куче по цялата необятна руска земя и простори. Според мен франсето нарочно се е самоубил със самолета, защото Путин го е погледнал накриво за нещо. И са натопили ТРЕЗВИЯ КАТО РУСНАК невинен снегорин Това е

Чета ,обаче, всеки ден за убити хора . Убити от пияни българи-шофери. Но това е за тебе нормално.

Дали е нехайство на летищтните власти или някой е получил едни солидни пари. Истината никога няма да излезе наяве. Единствения известен факт е, че Тотал не се съобразяваше с санкциите и правеше бизнес с Русия.

Къде са троловете нещо ги няма, друг път налазват веднага и пишат по 1000-1500 коментара

Тоя сигурно е американец,потърсил политическо и икономическо убежище в страната на пу-джуджето.Така ще да е,питайте путлеровия слугинаж в Бг-Агата Златния рублажийски пръст с палката и пищова.Америка е виновна,и Бойко.И ЕВРОПЕЙСКОТО ЗНАМЕ.

какво може да се очаква от пияни руски лейки?

Когато загиват обикновенни хора -все едно муха е загинала ,но когато това е шефа на Тотал ,едва ли не ще стане международен скандал !? До колкото знам Тотал се занимават с нефтодобив и когато става въпрос за лапане -на санкциите не се обръща внимание !?

Обама лично му е сипал в манерката огнена вода от Тенеси. Така де, нали в кратуната на всеки малоумен путинофил първо покълват конспирациите инспирирани от КГБ. (Дано да изпреваря първият аутсайдер с вакуум в главата).

ЗА ДА ЖИВЕЕШ ДОБРЕ , НЕ Е ВАЖНО ЧЕ ТИ ПОЗНАВАШ ПУТИН ИЛИ ОБАМА НА КАРТИНКА... ... ВАЖНО Е ТЕ ДА ТЕ ПОЗНАВАТ НА КАРТИНКА ... ... ИНАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО ДЕТО СЕРЕ ПО ФОРУМИТЕ СА СИ АНОНИМНИ МИШОЦИ :)))

теб май не те познава, щот ако живееше добре немаше да си избиваш комплексите тука

Чисто политическо убийство на путинската клика. Нещастникът шофьор ще отнесе вината.

Да внимавате когато пътувате за Москва и какво приказвате и правите , понял Плевня и ти Волене

ЩЕ ИМА МНОГО УВОЛНЕНИ В РУСКИТЕ И ФРЕНСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ... .... КОГАТО НЕДОСЕГАЕМИТЕ СА ЗАСЕГНАТИ , ВИНАГИ Е ТАКА :)

ми че тои е укаинец а кои е виновен ще го намерат но отиде си професионал и единственния които каза че европа не може да замени руския газ с друг !!! и истински французин с учудващо приятни мустаци !!! но и затова че във франция има много чернота малко са хората които знаят че истинските французи са с мустаци !имах приятел казваше - жената я прави косата а мъжа мустака !!!

Да не се окаже, че е пилот на снегорина...

ми че тои е укаинец!!!

И на нашето летище се пие до забрава. Още от сутринта, най-късно от обед. Там няма някой който да не пие. Най-често хамалите и хората по подръжка цоцат водка смесена в шишенце безалкохолно. Служителите и най-вече начаниците си пият в кабинетите.

Luna0102

Горкият човек, само защото е никой, ще отнесе затвора. Ако е бил пиян, що са го пуснали на работа?

Не не там пиенето е мръсна дума,не пипат.

Имаше едни атентати във Волгоград на 29-30 декември 2013- върви гони"Михаля", а то си стана ясно - американците казаха, че техните спортисти се чувствали несигурни, та пратиха кораби в Черно море, пък то се оказа, че всичко било заради Майданските събития! Случаят Внуково - мотивът е видим Тотал не желае да се съобрази със санкциите и получава публично назидателно убийство на лидера си!

така, та кой е следващият президент на държава или корпорация от запада, който ще се осмели да отиде в рашката? Меркел или Обама за мирни преговори? След поредната провокация от страна на кгб-жужето, пенсията в русия пада вече под 100$,а рублите вече и за огрев не стават...

Снегорина ще да е пикирал остро над самолета и след кратка схватка ..."Самолетът е обхванат от пламъци и пада на пистата,..." Гениално просто.

КГБ добре ги владеят "случайните" инциденти и после хвърлянето вината на друг...

Точно този човек никой от управляващите Русия не му е било в интерес да загине. Напротив - случилото се е изцяло в интерес на САЩ. Който има мозък в главата, нека да си прави изводите...

Тоя самолет го е свалил Чък Норис.

Шото е амирканец и е лош :)

Ако знаеше малко повече за политическите убеждения на Чък Норис нямаша да пишеш глупости

До ММ. Много оригинален коментар. Конгратюлейшънс.

Скалъпена история. Вие да сте чували руснак да пие? Това е най-трезвеният народ с най-голямите наноботи и най-точните часовници. Също и с най-здравите болни.

Май забравихте за съветското джудже, което е най-голямото джудже.

имат и най-огромната и богата територия на Земята

Командир на снегорина - лейтенант Обонго.

Край съветската полуса мирно си чистеше сняг снегорин. Предателя излетя, но снегорина го свали. Командир на снегорина - лейтенат Обонго.

Много неприятно, тамън се договорихме с този и като излитал светна мълния и порази самолета. Тоя над нас на какъв се прави - аз съм единственият велик в тази вселена.

Едва ли е бил пиян. Просто са го набелязали за изкупителна жертва. Защо мисля така ли? Ами ето защо: 1. Вчера е бил празник: "Ден на диспечера". И по всяка вероятност диспечерите в 23:58 вече са се били почерпили. Ако се докаже това, цялото ръководство на летището ще го отнесе. 2. Човечецът е чистил ПЕРПЕНДИКУЛЯРНА на тази, по която е излитал самолета писта и се е оказал на кръстовището между двете в много неудачен момент. Так трябва да има светофари, а ако не са били включени или не са работили, целия инженерен състав на летището ще го отнесе. 3. Излитането е ръководил са един ДИСПЕЧЕР-СТАЖАНТ. Което рязко увеличава вероятността от грешки и инциденти. Та, моето мнение е, че шофьорът на снегорина просто си е гледал работата, наредена му от неговите шефове. Но тъй като поразията вече е много дебела, и ще трябва да се платят едни големи пари, някои отговорни другари се опитват да го изкарат виновен. Може би отговорът на въпросите: А. Защо е чистил писта при излитане. Б. Работил ли е светофарът на пистата за излитане. В. Защо е работил диспечер-стажант и др. може да даде друга посока за разследването, но и 1, 2 и 3 са достатъчни за обяснение на случилото се.

Абе снегорин не може да свали самолет??

Може, може, зависи от калибъра! Най-вероятно нехайство ма летищните служби, самолетът е малък и не е в редовния трафик - проспали са го...

Те руските снегорини и комбайни са от друго измерение;)

Руснаците отново "прикриват" истината!! За кой ли път?? То не бе Катин, Боинга, подводницата, Крим ,Донбас!!

jingiby

Друг е въпросът, че дори да е бил почерпен, ако е спазвал точно инструкциите на диспечера, вината за произшествието не е негова. Стига да не е имало начин да се предотврати сблъсъка при по-навременна реакция на шофьора на снегорина...

Едва ли. Скоростта на самолета е била над 200 км/ч. Видимостта е била отвратителна, имало е мъгла. За да се премести снегорина от пистата са нужни минути. Шофьорът дори и да искал, не е могъл нищо да направи.

Има нова версия ИТАР ТАСС: Украина е пратила своя гражданин Мартиненко да елиминира французина за да скофти деня на Путин и за да могат българите да злобстват по темата.

Русофобите не са българи!

ще се окаже човечеца изкупителна жертва. Хипотетично само, дори и моткан на мотика да е, и да не е спазвал инструкциите, защо са дали разрешение на самолетът да излети? Диспечерите са много по-виновни

Не пиел вода от пералнята, щот не и знаел мезето

Самолетът ПАДНАЛ !!! Снегоринът също ли е летял ?

Не пие вода - това е ясно!

Абе тая работа май нещо намирисва...

Рашъните няма да повярват, че има техен сънародник, който не пие.

Този е украинец.