Червен код в четвъртък за р. Върбица при Златоград

Очакват се интензивни превалявания в края на седмицата, предупредиха от МОСВ. За четвъртък е обявен червен код за река Върбица при Златоград.

Обратно в новината

Коментари - Червен код в четвъртък за р. Върбица при Златоград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да вали по-здраво ,за да се изчисти циганията в Бг.

А така де,аман от боклуци.

Това ли е начина бе ИДИОТ?ЗЛОБНО човеченце!

И как изчислиха точно ,прогнозите за 17 ч. оттичане еди колко си куб.м. точно р.Върбица и точно край Златоград. Да бяха изчислили и през 1996 г. когато града ни беше пометен от водната стихия ! Толкова много напрежение се създава...

Ако има язовири по течението на тази река,нека предварително да бъдат източени до 50%,за да могат да поберат идващото количество вода от дъжда и да не позволят наводнения! Защото точно заради препълнените язовири в Северозападна България се стигна до потопите в Мизия и Бяла Слатина!!!! Няма никакъв надзор на язовири и рибарници,няма никакво почистване на коритата на реките,само обявяват някакви жълти и червени кодове и чакат да стане потоп,да загинат хора,пък после ЕС да отпуска пари за диги и всякакви строежи,та да могат да се усвояват и крадат милиони! Е това е цялата истина!!!!!

Ами ние за какво сме в ес, власт имащите да крадът отпуснатите пари, ако не даваха пари за диги за броене на птичките ,делфините и правене на тунели за костенурките под пътищата отдавна да не сме в ес

Теко

ВЕЦ не трябва да работят, щото ВЕИ та кво ше правят?

Добре, че се предупреждава населението предварително, но по селата старците не висят в интернета, някои дори нямат телевизори- трябва да бъдат предупредени, ако трябва с мегафони или от врата на врата в подобни случаи. Като цяло- Господ да ни пази!

Нали затова има кметове - или те не знаят, че срещу заплатата трябва да положат труд. Най се дразня като се каже държвата нищо не прави, ми то държавата сме всички ние, не само държавните институции, а кметовете по общини и села да си заработят заплатите. Затова си ги избират на местно ниво.