Прогнози: От 6 до 8 партии в новия парламент

Парламент с между 6 и 8 партии и трудно съставяне на правителство - такива са прогнозите на социологическите агенции три дни преди предсрочните избори.

Обратно в новината

Коментари - Прогнози: От 6 до 8 партии в новия парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редакторе, днес в 18ч. в "Още от деня" политици казаха единодушно,че взривът в Горни Лом ще разколебае избиратели, даже самия Д.Цонев под сурдинка каза: може би ще си кажат хората "за какво да гласувам" и винаги някой използва дори нещастието на хората!!! Това беше мнението в "Още от деня"---взривът ще повлияе на изборите!!!

рЕДАКТОРЕ- СЕГА СЕ УБЕДИХ---ДИР-БГ Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ- РЕДАКТОРИ--- как може да е извън темата взривът ---"костинбродската афера " на Манолова- БСп---на избори 201зг??? И сега е същото---БСП изостава и за това отклонява вниманието на избирателите от кошмарното управление на БСП-Орешарски за да падне подкрепата към ГЕРБ и ето Медиана констатира---"падат процентите" ?! Само вие редактори отчитате, че написаното в 09:ч0 е извън темата??? БСП цензура!!! Да го знаете разбрахме от кои сте!!! Режете!

Руско-турската продажна партия Атака-няма никога да влезе вече в парламента-набийте си го в ляйняните кратуни -нещастници.

Който иска да гласува за истинска патриотична партия, нека гласува за ПФ. Не позволявайте на един шизофреник и руски васал отново да създава проблеми в държавата! Не правя агитация за ПФ, моят избор е друг. Но и не приемам българска партия да бъде подкрепяна в предизборна кампания от руски мафиоти и военни оркестри.

Не 8, нека да са 50-60 партии .Куцо и сакато да си направят партии , да се надвикват и да се бият по митинги и в парламента ,а ние малкото останали безпартиини да им гледаме сеира.

готина снимка ! показателна . осемдесет годишни гласуват за бъднините на българия .

Не ви ли прави впечатление ,че Боце го нема нигде в дебатите. Пращаше Лилето,Трайчо,МенТа,Цецка,ама не-той и не-Цецо.Защо се покри този човек. До скоро не можехме да се отървем от глупостите му. Защо не застана с лице към опонентите си да защитава позициите си? Може би няма такива.

Ако искате да Ви управляват хора като този "никсън", гласувайте за ГЕРБ! Техните хора са само от този сорт.

Гей Станишев ще дава по яхта на пенсионерите ,като неговата взета с парите откраднати от Белене.

Боко Тиквата+Роска Плевнята+Цвъко Цвъканов-Осъденият ! ... Това е триото от нещастници , които ще Доразрушат започнатото от тях самите през 2009-2013 !! .... Ако наистина Много ги харесваме , и си ги изберем ....Пак.. ..сме напълно Неспасями като Нация и Държава , и можем да се сърдим само на себе си за това,коети ще ни сполети !!

ГЕРБ никога няма да направят 14% пред БСП.Атака ще са пред Патриотичния фронт на Бойко!Запомнете това добре пишман-социолози!

руската партия атака няма да влезе в парламента.

Всички против ГЕРБ за да я има България! Помните ли техните 3.5 години управление? Искате ли още?

Искаме !!!

УЖАС: Кондомът на Дебелян в Парламента Турските блядки юруш и те Хора, гласувайте!!!

Отворено писмо от Симеон ..... Аз идвам.Бойко пак ме зове под знамената.Идвам с Румяна Желева и Искра Федосова.Ще ни срешнеи В.танов с постна пица.Ще ви покажа кон боб яде ли.Помните ме нали .Идем.

ГЕРБ обещават на всички пенсионери едно много реално обещание- да обложат с 10 % всички пенсии,от най-ниската до най високата.

ми пенсионерите сами са си виновни... да бяха построили светлото социалистическо, да не кажа комунистическо бъдеще и щяха да получават "достойни" пенсии. Пък те - скатавали цял живот от работа, от политически мероприятия и след това разбираш ли дошли американците и им обрали пенсиите.. ми да се бяха борили.

Действително пенсиите от соца са малки,но ги има,докато прехвалените американски пенсионни спестявания на работниците и служителите от ЕНРОН,Лемън Брадърс и AIG просто се изпариха -може би,не на всички-на обща сума 6-8 млрд.долара!

Много зависи кой плаща проучването!А колкото до социолозите никога не са познали.Колкото повече прогнози - толкова по добре за тях.Все някоя ще излезе горе долу вярна.

Много зависи кой плаща проучването!А колкото до социолозите никога не са познали.Колкото повече прогнози - толкова по добре за тях.Все някоя ще излезе горе долу вярна.

3 български партии - РБ, ГЕРБ и Патриотичния Фронт и 6 слуги на путин и доган ...

Dimi

Абе от трите "български" най-голямата няма нищо българско в нея, тя е най-продажната от всички... само че продава българските интереси на сащ вместо на русия... те бойко за това много го обичат - като му наредят нещо господарите му зад океана той маха с опашка и изпълнява веднага... нищо че това може да е вредно за държавата... ама то почти не останаха политици, които да мислят за интересите на българите... едните се продават на русия другите на сащ... ама поне да получавахме нещо в замяна...

Колкото повече малки партии, по трудно че ги пазарува Мутрата.

Последните години не съм гласувал, защото бях в чужбина, но сега ще гласувам за БСП, защото има опасност турците да победят! Разпилявайки гласовете по малките партии -какво правим-пак нищо. Смятам,че трябва да изберете ГЕРБ или БСП за да не позволим да ни командва турския "султан" Втори път изпращам коментара си , но не се публикува!!!!!!!!!!!!

Така поставени нещата означава комунистите от БСП губят.

малките партии!!! Досега нали журналята говореха-как няма за кого да гласувате я колко много партии има,все ще си изберете.. Народа взе да мисли по въпроса и започна да вдява,само че това обърква плановете на големите.

За да няма повече Мутри и Турци във Властта,трябва да се гласува само за БСП ББЦ И АТАКА.Това са най истинските патриотични три партии,които трябва да влезнат във коалиция за да издигнат държавата от калта,която Мутрата вкара начело със Турците,Знаете ли че Борисов не е ходил само на Местан на Гости във Кърджали на турско кафе и баклава,ами е ходил и на Доган на Рожден Ден във Сараите и му е подарил кученце като подарък,а сетих се,ходил е и на Гости във Турция във Анкара на Ердоган за да бъде инструктиран какво да прави със лошият материял,и да разбере кой разпределя порцийте на властта.

А ти знаеш ли ,че Станишев и Местан се целунаха уста в уста пред 30-40000 души на Орлов Мост? А ти знаеш ли ,че за златният пръст Атака получи допълнителна субсидия(различна от държавната0??И цялата страна беше накичена с билбордове с лика на този тигров комар Сидерович?? А ти знаеш ли,че Бареков беше (а и е) на служба в телевизията на ДПС и Цветан Василев??И миналата кампания беше финансирана от кандидат депутата от ДПС Д.Пеевски?? Май ги знаеш тези неща,но ги забравяш:-)))) Има само една истина,гласуваш за Сидеров получаваш БСП.А БСП = ДПС,целият 25г преход го е доказал. Гласуваш за Сидерович,получаваш миризливи сапоги в магазините,продаване на българска зяма на руснаци,продаване на Бг заводи на руснаци и замяна на ракията като национално питие с водка.Построяването на нови 28(във всеки окръг) паметника на Червената Армия в Бг и поставяне на баралеф на Путин пред Магнаурската Школа в Симеоново!!!

васко

Ало Ало Ваньо ти ли си?

Другаря Благовест Кирилов, от позитанската група тролове...... :-)

Да се внушава: " Големите партии купуват гласове,за това гласувайте за малките" А ха хаа .. тролчета,изроди мои, и група академици от БАН ще помагат да ошашавим балъците.хе хе

Пак сбърка! Трябва да се внушава, че Бойко е новият Иисус Христос. Нали знаете лафа за Шефа, когато сочи там нагоре! Бойко е новият Тодор Живков, Стефан Стамболов и цар Ивайло едновременно! Бойко върти Земята и пак той е открил огъня, колелото, ДВГ и атомната енергия! Хвала, хвала на такъви генерали!

Ако изборите бяха днес.Резултатите ще са такива. БСП 70% ББЦ20 % АТАКА 10% ДПС 00.2% ГЕРБ 00.1%

Това са истинските резултати,бъдат ли други то ще са платени,и корумпирани,Мутрата това го знае най добре,Пример Чехльото как стана Президент.нали така.

Защо не се прегледаш

Трябва да се гласува за т. нар. "малки партии и коалиции", които имат шанс да прескочат бариерата, защото истинските политици са там. Останалото е слугинаж на силните на деня.

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Ivan

ГЕРБ управлява! Отсега нататък това ни чака: насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...

пляс, пляс педалите - платен дупедавец !

Това са тези същите агенции, които прогнозираха 50% успех за БСП и 10% успех за ГЕРБ на евроизборите. Как да не им вярва човек, професионалисти и неподкупни до дупка.

Гладна кокошка ..........,как беше?Аз пък го възприемам,като добър знак към кастата на политиканите,че така както я карат,схемите няма да им се получават до безкрай.Ако искат и могат да си правят изводи.Следващата ''подсказка'' дано не се налага.

Осем партии е добър вариант, но само за политическите сеирджии, не и за клетия народ! Но ккавото народът сам си надроби това и ще сърба!

Този път не БСП, а малките партии разказаха играта на ГЕРБ! И кво ще прайм тогиз?

Волен Сидеров може да притежава наистина всички отрицателни качества, които националните предатели му преписват. Дори това да е така, откъдето и да го погледнеш, Волен е най големият български политик. Роден за политик, а не назначен от мутрите или мафията. Единствен той и само той, не е приватизирал, крал от народа или предавал националните интереси. Единствен само той не лази на колене пред чужди посланици, а има смелоста да им казва в лицето неприятни истини. Неговите речи са слушани като проповедите на Апостол. Защото той си е такъв-Апостол и защитник на поруганият ни народ. Нека Бог го закриля в правото му дело. СИЛНА АТАКА-СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Байо, искрено се надявам това дето си го написал да е заради пари, а не защото вярваш в него !!!

С Намъ и Богъ.

За купичка ориз е, докато "големия български политик" Болен си развява банските на Варадеро! Това е един откровен мошеник за сравнително малък брой невежи, който обаче си изигра ходовете успешно, за лична изгода! Може да му се даде определението - тарикат, качил се за малко на на гребена на българската долнопробната политическа класа!

вземи се прегледаи че и ти като водача ти вече даваш психични отклонения. не бил крал .... горкия да го оплачеш. защитавал бг интересите ... или може би руските. ти замислял ли си се от къде толкова пари че цяла българия е осеяна с плакатите му . този човек за няколко години в политиката се извъртя поне 5 пъти. готов е на всичко за да е отново в парламента. и лошото е че има балами като теб все още.чак ме разсмя.

Това за въртенето се отнася с още по-голяма сила за Боко Тъпото.

Ситуацията от миналата година се повтаря отново; ГЕРБ ОТНОВО няма да могат да съставят правителство, ще последва нов опит от страна на малките партии ако не се изпокарат. Отново демонстрации, тъпани, свирки, викове "Оставка". От някъде ще испълзят стари помияри, които ще се лигавят, че "не са биле представени в Народното събрание". И така до следващите избори догодина. А България затъва, затъва....

120г. дърта мръсница е зачената в лъжа и ще си замине от този свят с вечните си лъжи ,престъпления и измами,виновна за всичките нещастия и сиромашия на българите!

Искаш да кажеш, че БСП ти е винивна, че не си се реализирал в живота?! Така е много удобно за всички мързеливци и некадърници в БГ!

humfry

Наистина, кога се е чуло и видяло в България да има публични дебати между различните политически опоненти? А би следвало задължително да има такива преди всички избори, където зрителите от народа също да могат да задават неудобни въпроси.

НЕК е поредната жертва на прехода. Една работеща структура се разделя на под-фирми и се фалира за да се приватизира на безценица. ЕРП се приватизираха така. БДЖ е следващото. А, ама то само това остана. Всичко друго вече е в ръцете на "европейските" инвеститори и по 20 млрд. печалби на година изтичат към австрийци, чехи и американци вместо да се завъртат в нашата икономика! Факт!!!

Тук кавичките е по-удачно да са на "инвеститори"!

Очаквам публичен диспут със лидерите на трите големи партии. Диспут на който да се обсъди кой какво ще предложи и направи АКО вземе властта!!! Защо никой от вас-трите големи партий бяга от публичен диспут със мен??? Търся отговор!

Сидероов...извади малко пара за по свестни тролове...не става така.

Е, как да няма диспут?! Всеки обещава колко пари ще даде. Никой не казва откъде ще ги вземе. Какъв диспут - това е смях!

Неудобен си им, говориш неща за който мълчат и не знаят как да се справят, повечето от тях са им по наследство. Имай в предвид, че това са много богати хора който могат да манипулират не само общественото мнение чрез медии но и чрез други лостове. Не си им удобен не само на нашите но и на ЕУ, където пък не става въпрос за пари а за власт - разделяй и владей!

Изберете Реформаторите, там са най образованите и можещи управленци. Да си кажем открито , че сред тях ще се намери експертното правителство. Всички останали партии нямат упрвленски кадри! А това е много лошо за нашата обрулена държава! Изберете кадърните, а не партийните лизачи!

humfry

Костов е от същото котило и подари Нефтохим на Русия.

То така бяхте и по времето на фараоните и пирамидите! Варненци последни разбрахте, че ви крадат кинтите! Последно някакъв сърбин ви ..... май ...

Иди в Хасково да видиш, как синчета на олигарси, крадци и местни феодали си купиха първите места в т.нар. Реформаторски блок. И как сега усилено купуват цигански и ведомствени на бащите им гласове.

КОЙТО И ДА ВЛЕЗЕ, ДА НАПРАВЯТ ОБЩИ СТЪЛБОВЕ ОКОЛО ЖИЗНЕНОВАЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ В ДЪРЖАВАТА. ТОВА СА ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗДРАВНАТА РЕФОРМА, СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ТУРИЗМА, ВИЗИЯТА НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНИТЕ ПРИОРИТЕТИ ЗА 5, 10 ,15 И 20Г. НАПРЕД!!! И ДА ГИ СЛЕДВАТ- НЕЗАВИСИМО КОЙ ЩИ ДОЙДЕ ДО ТЯХ И СЛЕД ТЯХ. ИНАЧЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ ЗАПЛЮТИ. ЛОШО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ МИ ПРАВИ ВДИГАНЕТО НА ТОКА И ИСКАНЕТО ЗА ТЕГЛЕНИ НА 4.5МИЛР. ОТНОВО НИЕ ДА ГИ ПЛАЩАМЕ?

humfry

Сам знаеш, че това никога няма да се случи.

СИГУРНО, НО ТРЯБВА!!!

humfry

В коя нормална и развита държава има повече от 2 партии? Парламентите на кои държави се състоят от повече от 2 партии? Колкото по-неуредена е една държава, толкова повече партии има. Това май е тенденция.

В Германия са повече от две партии, ако приемеш, че това е нормална страна. Мисля, че това е доста уредена страна. Лек ден.

humfry

Дай цифри де. Колко е общия брой на партиите, колко са в парламента и какви проценти имат, както и колко години е всяка на политическата сцена. Лека вечер.

Ултра съвременни държави се управляват от компютър, всичко се вижда, само определен кръг може да човърка вътре и се вижда от други независими, който пък ги наблюдават трета независима фирма! Никой с никой няма алъш - вериш - Бате! Също всичко е електронно, от интернета, тока, водата, магазина до виното! Молове има но се ползват като място за забавление през зимата на практика магазините са онлайн. Партий има две колкото да има нещо - традиционно но те не вършат основното работа! Това за 300 000 000 души управлението им като се знае за всеки един - какво обича за вечеря, с кого излиза на обяд, и с какъв препарат си пере гащите който са еди каква си марка - от извадката на кредитната му карта. Та Това е, слепи ли сте - Къв Бареков Кви имена - времената се промениха! Имате два варианта - или да играете хорото с първите, или да Ви изринем!

А ха хаа ..всичкото трол полудя хе хе...Тролчета,изроди мои,балъци много!Да ги насъскаме срещу ГЕРБ,че коалицията избори трябва да печели! Божичко,колко балъци има по тези земи..божичкоо а ха хаа...ще им взема душите с ваша помощ тролове,изроди мои а ха хаа.

Стига си псувал, никой не се обижда теб, дръж се малко.

Айде бе,гласувайте за Боко Тиквуняя да вземе мнозинство,че иначе пак ще ми ореве орталъка как все нещо му пречи.

Ако тези партии се нарекат опозиционни,представям си какво пазаруване на депутати ще става за всяко гласуване на някакъв закон.Ако обаче повечето подкрепят ГЕРБ,то няма да има проблеми.Ще раздаде ББ по някой пост на всака от партиите и ще им затвори устата.И ще гласуват всичко.

Лъжите на проваления Бареков и самопровъзгласил се за важен и значим, смешен премиер,станаха банални и отблъснаха и най -заблудените му балъци!Парите за подкупи свършиха и всички се разбягаха,краят на фалша е това-еднодневка!