Блокирана бе границата с Турция при ”Капитан Андреево”

Активисти и кандидат-депутати на ББЦ блокираха за часове границата с Турция на "Капитан Андреево", за да не допуснат изборен туризъм.

Обратно в новината

Коментари - Блокирана бе границата с Турция при ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички плюещи Барека са гейберасти!Те нямат сметка турците да не гласуват!Колкото повече депутати вземе ДПС,толкова по-яка ще е коалицията ГЕРБ-ДПС! Това е истината!Само за"мили очи" се правят ,че са против турците,но пълни дупедавци,както и Ръбестия Блок! За власт и далавера не само дупе, а и майка си ще дадат!

стане ли турския официален език в BG или пък там химни техни и др. такива глупости, се отказвам от българското си граждансво и си оставам само с другото..

Пак си стойте в къщи и не гласувайте, глупаци балкански! Нека ви яздат турците и бареков, тъпо балканско племе! Най-тъпото!!!...

Аман от циркаджии, цялата държава е една циркаджийска арена.

Липсата на млада, здрава и действенна Компартия личи в действията на дребнобуржоазните компании-партийки. ББЦ събра деманстранти, наполовина на полицаите наоколо. Поседяха 4 часа и си отидоха. След тях- който иска, да минава. Ако беше работнически протест, щеше да пресече достъпа на всякакви неграмотници и фалшиви българи до територията ни, за да променят изборите. Ако беше пролетарски протест, от организираната престъпна група ДКЕВР нямаше да остане и мокро петно. Между другото - Светла Тодорова от вчера е собственик на втори хотел на Черноморието, от спестени закуски, не от подкупи за тока. Този народ е сляп, ленив и напълно безотговорен към съдбата на децата си.

....да се блокира в неделя, цял ден ........

Тоя е по-зле и от Сидер ефенди... С поведението си мобилизира електората на ДПС. Заблуждава тъпите си глсоподаватели.ББЦ=ДПС 2

Дудук,тормозейки хората формираш мотивиран вот,който не е никакъв проблем да бъде даден в Турция.Спри си циркот,щот не вървиш бе ДПС-2.

Според документа, за който ни разказаха дипломатически източници, идеята е да се разшири икономическата зона в югоизтока на Европа, като се отвори границата за турски стоки без мито, които да преминават през България и да захранват европейските пазари на много по-ниски цени. За целта трябва да бъде създадена икономическа зона с общото име Румелия, която да включва България и европейската част на Турция. link

Байраков прави отчаян опит да посъбере малко гласове и да влезе в парламента. Отдалече личи, че е креатура на Доган. Предизборно се разиграва националистическата карта, осигурила не едно и две депутатски места през годините. В ход се пускат всевъзможни страшни слухове, нямащи нищо общо с реалността. Разиграва се политически театър - едни със зъби и нокти да защитават интересите на несъществуващи турци у нас, а други - да пазят българите от тях. В крайна сметка се реализира сценарий нужните хора да са във властта и да направят нужните работи в парламента. Народът не е спасен и е забравен, до следващите избори.

След като ЦИК не иска да затваря секции, затваряйте границата! ДПС е противоконституционна партия, която се шири в парламента прекалено дълго време!

Само така, успех!

"Майко, облечи ми бяла риза, измий ми дърлявия гъ, дай по шуше ракия на комшиите щото пак ще ме колят. На евро изборите ме клаха, ама от грешната страна и само ми отрязаха мъдете. Сега обещавам да не квича толкова да може касапина да ги доотреже" Избрани текстове от предизбрната агитация на Ташнуко Сапа (Малкото Мъдо на Винету). Аий честито.

турците, които спазват законите и суверенитета, имаме против купените им гласове за незаконна етническа партия, която краде, заплашва и прави опити за преврат за чужди интереси

ганиовци,запомнете и си набиите в тапите кратуни,че ние имаме право над тези земи наи-малко колкото и вие,ние сме достатацно толерантни и сме позволили тук да се нарича балгария и сме живяли мирно с вас и сме били лоялни кам дарявата,докато вие варварите,наи-вероломно ни изгонихте от родните ни земи.....но да знаете тапкано ще ви го варнем,няма мир и толерантност за вас

третото искане - всички с рязани карабини

Айде ,народе ,в неделя не за гъби,не на избори, а всички на капъкуле,че това е по-важно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гладни,жадни,окъсани,мизерници,каде сте тръгнали вие бе,да затваряте границата с Турция!нещастници !

Дирниците продължават да трият плюсовете към коментари, неизгодни за Борисов, също и плюсовете към малкото коментари в полза на Бареков! Да не би все още да се страхуват, че без манипулации в полза на Борисов, той просто ще се сгромоляса на изборите....много сте елементарни беееее....

Бареков напълно е изкукал за да затваря границите с Турция. Достатъчно секции се направиха в Турция, така че който иска да гласува ще го направи там, не е нужно да идва в България. Това е в полза само за турците, мобилизацията ще е огромна.

Те ще се върнат и ще гласуват и там. Не мога да разбера хората които негодуват когато някой, па макар и Бареков , прави нещо полезно.

........ важното е да се събудим... да затворим границата в неделя ..

Не е сигурно, че Бареков ще създаде 1 милион работни места, но е сигурно, че Борисов ще създаде най-малко половин милион безработни места! Аргументи имам, но и който разбира няма нужда от тях. Който не разбира - да гласува за сигурното!

Видя се че никой не гласува за тоя смешник и сега се чудят как по добре да го похарчат... Също както боленчо. И в тази връзка неска имаше протест на "а така", ама боленката го нямаше.... Що така бе да не е предрусал нещо...

Поредния измислен политик с измислена платформа за 1 милион работни места! Е от къде ще се вземат????

то сега няма толкова работещи в реалния сектор ...

Не се ли умори този палячо невероятен??????

Ех Николайчо, само да можеше да ми паднеш в ръчичките .....

че какво лошо има? в повечето европеиски държави се изучава втори официaлен език? няма лошо в това да е българския :)) които му трябва да си го учи :))

1. Да, но това са езици на коренно население, а не на изостанали бивши завоеватели и конвертирани 2. Русия е една от най-многонационалните държави и си има само един официален език 3. Ей го къде е Турция - да си прескочат отатък, ако нещо...

Дудука съвсем изтрещя, блокира си господарите :) А пишман социолозите ще се чудят как да обяснят, че няма и 1% на тез ибори

Не са важни тия които гласуват,важни са тия които броят бюлетините.

всеки помак ако е грамотен де да си направи сметка колко дпс му помага ако гласува за тия иззедници аир да не види.

...кажете, че Бареков не е подставено лице на ДПС. Те така се активира техния електорат!

Като гледам всеки минава и обсира мощно Бареков чак ме е гнус.

само в нашата катуница може да стават такива работи ... абсолютна мангалска работа ... затворете се в собствената си воня ...

Няма как млади националисти, навъсени, несемейни, без деца, без обществен престиж, само с лозунги "България над всичко" и т.н. да обърнат хода на историята, размахвайки юмруци и камъни и нападайки джамии. Вече е късно, демографията работи за циганите, изпуснахме влака и вече е необратимо. След 30 години ( 2 цигански поколения ) ще видим Боливуд на живо. Турците, арменците, руснаците, ... са нормални и работливи хора, уважаващи закона. Онези обаче не са и те не идват отвън, а са при нас.

"Ми тогава всичките "патриоти" да отиват да протестират на индийската граница, какво правят на турската!?

:)))Инженере,хора с обществен престиж си стоят на топло в кабинетите и чакат друг да им свърши работата. Остави младите,те си знаят работата:)) Ако искат старите ще им помагаме,няма какво да губим.

Трябва да се създават, отглеждат и възпитават деца сега, по 2-3 на семейство. Младите българи НЕ ИСКАТ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ И ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ НЯКОИ КЕФОВЕ, няма кой да го направи вместо тях.

Ако не се е договорил с ДПС, Бареков е най-тъпия български политик на всички времена. След тази малоумна акция ДПС сигурно вече са втора политическа сила!

Именно затова съм споменал че е трябвало да се настрои народът към завоевателната Балканска война и по този повод решили да нарекат Османското владичество - Турско робство - елементарна манипулация за простолюдието. Дотогава българският народ е бил особено благодарен на владетелите затова че обединили и съхранили България през мрачното и зловещо Средновековие

какво Средновековие от началото на 15-ти до края на 19-ти век, байно? Под "съхранили' вероятно трябва да разбираме факта че за този период България едва докара от 1 мил до 3 мил население? Или пък че освен 2-3 джамии в България май няма нищо построено от турците, а има доста разрушено. И къде видя благодарен народ? нещо не си спомням народни песни за добрия султан и лошия хайдутин. като ти гледам писанията и разбирам защо едно време едни Българи се бият на Шипка а други копаят окопи на турците

Защо дудук Бюреков блокира границата сега? Ами много просто - играе скрита игра с ДПС. Ще попитате КАК ли - ами много просто. По този начин още повече активизира турския електорат в България към максимална мобилизация да дадът гласа си за ДПС...Нима в Турция българските турци не могат да гласуват, та е необходимо затваряне на границата?! Ловът на шарани е сигурен..

напълно вярно... и още повече, че с това блокиране на границата, никой няма да спре, само ще създаде навалица и струпване...автобусите пак ще си минават... Жалко, че има българи, които му се връзват на тоя ЦИРКАДЖИЯ !!!

"Недопустимо е подобни казуси да дават храна за разгръщане на крайни радикални настроения, това е възможно най-опасният сценарий" Когато един ден Турция влезе в ЕС ''свещените граници'' изчезват и остава само територията и населението живеещо на нея. НАЛИ ТАКАAAA?!

Знаеш ли кога Турция ще влезе в ЕС? На "куково лято". И то най-много заради човешките права. Само им погледнете отношението към жените в 21 век-пак ги забулиха! Ататюрк се опита да ги вкара в цивилизацията, но този "законно избран" президент от години работи да ги върне в най-мрачното Средновековие!

истинската история на България-примерно да анализират детайлно какво точно се е случило през тези пет века-те не са никакво тъмно петно,точно за тях има може би най-достоверни сведения,крайно време е да учим историята си не от стихове и романи,никой човек не е идеален,същото важи и за народите,нека както е казал Васил Левски -да си кажем правиците и кривиците,българи и турци и заедно да вървим напред

1 ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА? SİDEROV ??? КВО ПРАВИМ

1 България -- но народа е прост,не случайно сте най бедни и нещастни защото още несте изгонили комунистите вече 70 години и наи фрапиращо е че пак си гласувате за ???? така ви се пада,заслужавате си го.

Хайде другарки и другари, гласувайте за мен. Обещавам, че: 1. Ще ви увелича пенсиите с 65%; 2. Ще платя на всеки по 3 сметки за ток или по 2 за парно; 3. Ще ви оправя всичките (за мъжете ще ми помагат колегите от ДC-cт); 4. Безплатни кебапчета и бира за всички протестиращи и т.н., и т.н. Айде другарки и другари, насам матрияле проЗд. Другарят Другаринов всичките ще ви оправи. Ураааааааааааа BKP KPSS

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Видяхме я АТАКА за какво е, като държеше ЗЛАТНОТО пръстче в Парламента /с другарите и фесовете/. Твоята АТАКА е само едно голямо БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ..., особено по избори... "Дела трябват, не думи!"- е казал Левски...

НЕК е поредната жертва на прехода. Една работеща структура се разделя на под-фирми и се фалира за да се приватизира на безценица. ЕРП се приватизираха така. БДЖ е следващото. А, ама то само това остана. Всичко друго вече е в ръцете на "европейските" инвеститори и по 20 млрд. печалби на година изтичат към австрийци, чехи и американци вместо да се завъртат в нашата икономика! Факт!!!

Голямото Европейско Разграбване на България .... приключи днес. Кеф ми е да гледам и слушам как за 4. години жалка некадърност и калинковщина е виновен BOYKO, SİDEROV и не знам си кой. Виновен е тиквоча ленторез и това е днешната истина за България

Не е европейско - шумкарско е разграбването :)))))))))))))

Е, майната му на това говедо!------------------------Стига с тези вражди и омрази!Който сее бури жъни ветрове!За това сме "отличници" в Европа!

Дудука само ще мобилизира електората на ДПС да гласува по-масово... явно това е идеята!

Само АТАКА излезе на протест против високите цени на тока и продължаващото им увеличение. Обслужват се лични интереси на хора с частни електроцентрали, за сметка на ограбването на БЪЛГАРСКИЯ народ. Аз ще гласувам за АТАКА.

Ами браво на тебе, че ни се похвали колко си прост!