Преследвачи стреляха по мъж в центъра на Шумен

Трима мъже са задържани след стрелба в центъра на Шумен, съобщиха от полицията в града. При екшъна по чудо няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Преследвачи стреляха по мъж в центъра на Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продавам Лада 2107 в Шумен , за контакти - обявите в "Шуменска заря"( броя от понеделник)

Да живей демокрацията по всички земни кълбетаааааа! Ураааааааааа!

...пишете,сякаш е станала престелка с АК,РПГ-та и танкови 120мм снряди... ..."преследвачи"...стреляли"...оня се отбранявал с камъне и ...дърве....пък онези му отговорили с ....сватбарски газовик...,че после...полицията събирала ..гилзи... ...ААЙ ,стига с тези ...ЕКШЪНИ...бе куковци... ...Нещата, опират до там,че Луганск,Киев и ...прочее,ще ви се видят ,като РАЙ на ...спокойствието!!!! и ....МИРА!!!

Няма държава. Хората поемат функциите и.

Това е голяма заблуда, че "няма държава". Я скочи на циганите, банкерите, гейовете, политиците, да видиш дали няма държава. Какви медии ще залаят, какви психолози и социолози ще завият, какви нпо-рки ще наскачат, каква полизия и жандармерия ще ти се изсипе... Свят ще ти се завие. Държава има, но тя е срещу българския етнос. Пресния случай - протеста на рокерите в Рогачево.

Какви са тия пишман престъпници, станаха за смях? Я елате в Дружба да видите "кон боб яде ли?", там поне като вършат престъпление е качествено!

едно време вкъщи един газов, много обичах да си щракам с него като се прибера от училище. Ама веднъж се оказа зареден и ... как гръмна само, я го изпуснах, имаше и дим, а баба Тодорка как се уплаши.... не е за приказване.

Сега като започнат едни тройни, петорни и деветорни експертизи,дали газовия пищов може да убие бягащия от 30 метра. Също и дали хвърляния камък може да убие едновременно двамата преследвачи. След две години експертизата ще се произнесе. След това започват обжалванията от двете страни.

битови скандали...национални новини

Тъпи журналя,ако не е тиквата,ще е стрелба

Ако не е СерГея, ще е Местаня ( за Шумен де )....

деер

.....

дя-до

"По чудо няма пострадали". Това е второто чудо, след оживяването на Доган при атентата с празен газов пистолет. България - старата на чудесата!

Трябва да си много тъп журналист, че при стрелба с газов пистолет. Да напишеш подобно нещо, че дори и да си го помислиш. Ама като няма новини, журналистите си такива новини занимавайки ни с такива незначителни битови инциденти.

Екшън по нашенски. То вече и бандитите ни за нищо не стават - мятане на камъни, газови пистолети - добре че не е бил с капси. На всичкото отгоре тоя с камъка не е улучил, а тия с "пистолета" един Господ знае защо са стреляли въобще. Като за капак полицията, която сравнително рядко върши въобще нещо, залавя всички и трима "гангстера" на куп. Журналистите написват "вълнуваща" дописка, от която на никой не му става ясно нищо. В коментарите се споменават по няколко пъти родните политици и техните партии за да се оправдае надницата. Жалка родна карткинка.

Шименсите пишман заптиета са МРЪДНЛИ извън районното? Това трябва да е някакво чудо.... Те там ако няма труп не мърдат. Статията е покътрителна, единия пръднал, с пистолет с капси, който откраднал от синчето си на 3,5 години. Разлесдват го за тормоз над малолетни. Ужас... големи хайдуци из Шумен... БАРИКАДИРАМ СЕ...

Спрете да вадите тея газови плякалки, че ще се случи да има някой човечец с истински пистолет и после ще го зачерните.......

Когато избраха БСП да управлява с манипулирани избори, вкл. с помошщта на гл. прокурор, пак напомних какво означава бСП на власт. Освен икономически параметри, кризата има и криминални. Винаги при БСП се увеличава порестъпността и следващите година-две едва я озаптяват. Това не бе веднъж, не бе два, не бе триж. Вече го имаме 5 пъти, драги съграждани. Ако коя да е политическа сила съпостави диаграма на престъпността и управленията на БСП, ще бъде отлична визуализация на основната причина да изгоним тези уроди от властта завинаги. Беше се поуспокоило. В блока ни тъкмо беха спрели кражбите. След година управление на ГЕРБ нямаше нито една кражба за 3 години. Преди това на година се разбиваха две врати със съответните кражби. Вярва ли ви се, не ви ли се вярва..., но фактите са факти, а математиката е измислена, за да покаже с цифра истината. Статистиката показа спад на престъпността с 30% по времето на ГЕРБ, въпреки че при такава дълбока криза в света престъпността се покачва закономерно. При БСП обаче има други закономерности, които са довлечени от комунизма и нямат връзак с природните закони. Само с уродливостта.

Дълбока криза в света? Приказваш за кризата сякаш е някакво природно бедствие. Кризата си е сътворена от хората и е само в главите на хората, които не могат да мислият извън матрицата, в която са вкарани от предизвикващите кризи.

Двама чалгари подгонили трети. Селякът хвърля камък и мега гангстера вади турския си газов пистолет за 10 евро и гръмва 2 пъти. В следствие на което.... българските журналета описват апокалиптична картина в жалката си статия.

Ами ако ти или твой близък бяхте на място и ако някой ви беше гръмнал с пистолета от прилично разстояние, дали тогава щеше да иронизираш и омаловажаваш?

.....от смях щеше да се насере и да пуска"сълзотворния" газ бягайки.

видите ли колко по-зле става сега! леко пропаганда. по допирателната.

Ти газов пистолет виждал ли си?

Гледали са някой холивудски филм и са решили да се вживеят в ролята на хитмени.

"По чудо няма пострадали хора по препълнената улица." "От МВР-Шумен уточниха, че е стреляно с газов пистолет" От каква да са жертвите? От звуковата вълна ли?

другия преследвач е пръднал четитири пъти на автоматична, но още по учудващо-пострадали изобщо нема, полицията ще му провери цевта, след като не откри гилзи...паника да има паникаааа

Шумен = Тексас !!!

Мутренското Време на Герб се завръща,хора пазете си жените и децата че вечер става страшно.Мутрите са навсякъде.

Ти май си роден след 96г или нищо не знаеш. Мутренското време беше при Беров и Виденов, сиреч по kомунистическо време

Е да де и сега при герб се завръща

Не лъжи! Мутризацията стана по времето на правителството на СДС, с мин.председател Филип Димитров, което изгони всички кадърни кадри от МВР, с идиотския аргумент за "декомунизация". На всеки, който можеше да върши нещо, му посочиха вратата. Не само че не остана някой, който да бори криминалните, ами оставиха доста хора, които не могат да вършат нищо друго и насила ги наляха в зараждащите се подземни структури.

Преследвачи стреляха по мъж в центъра на Шумен Абе то тука стана като дивия запад преди 150 години. Малката разлика е в това че тогава е имало шериф, който хващал бандитите и след бързо производство ги бесели.

Ал Капоне се потрива ръце, след като по света на всякъде се стреля.

"По чудо няма пострадали"! При стрелба с газов пистолет, най-много някой да пострада от инфаркт.

Защо се вдига врява? С газов патрон и врабче не може да се нарани, та камо ли човек, при това от разстояние! Защо се вдига паника, за да психясва още повече народа ли?

искаш ли да те подгоня с газов пистолет и да ти стрелям в задника; но ти да не знаеш че е газов; м

Ти така си мислиш! Я виж какъв бой отнесе онова момче Октай Енимехмедов.