Лихвари купуват гласове срещу по-ниска лихва

Лихвари изнудват длъжниците си да гласуват за определена партия, разкри полицията в Пловдив. Разбита е и мрежа за купуване на гласове в Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Лихвари купуват гласове срещу по-ниска лихва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията да казва за коя партия се купуват тия гласове. Стига вече общи приказки и увъртане. Не че не знаем кои са основните търговци, но това трябва да се изнася на светло и хората сами да си правят изводите.

Циганизирането на българската политика е закономерен процес, като имаме предвид попечителството над циганите от страна на БКП в замяна на изборни гласове. Днес всички в народното събрание имат достатъчен цигански електорат, на който е позволено да гласува, където пожелае. Само това показва до каква степен се изкривяват принципте на демократичното гласуване. Но пък живеете като цигани и няма за какво да се оплаквате. Притежанието на някоя вещ не прави живота ви по- малко цигански.

Кажете партиите!

Моя лихвар ми каза да гласувам за ГЕРБ иначе ще ми вдигне лихвата с 25% !

Pesh0

Е щом в Бобов дол , нямаше престъпление , не виждам , как ще ги осъдят тези. Най добре е да се озакони купуването на гласове , всичко да е насветло. Това е като проституцията , винаги я е имало и ще я има , по добре да е разрешена и да е на светло.

И за КОЙ трябва да гласуват? Да видим коя партия плаща... 15/15

Лихвари в лицето на НАП ме захапаха за неплатен данък на Къщето ми . За 100 лева данък неплатен за 5 години ме осъдиха да платя 800 лева на Частен Съдия Изпълнител . трябва държавата да защити нас Българите . Капитан Петко КЪДЕ СИ ????

Pesh0

и мен ме осъдиха , за 20 лв глоба , която си я бях платил , да дам 100 лв , на съдия изпълнител , защото бил завел делото , преди да си платя глобата . Естествено без да ми се обадят или нещо .. добър ден дайте 120 лв .... за глобата от 20 лв . Ама аз съм си платил 20 те лева .... е добре дайте ни само 100 .

Вижда ми се логично и продавачите на наркотици да направят по някоя промоция за глас на определена партия...

Не само лихварите работят на разни партии! Доверително активист на АБВ от плевен ми каза че с. Буковлък населено предимно с роми и кмет полицай , Ц.Цачева се е разбрала с него циганите да гласуват за ГЕРБ , така че ББне се гнуси да купува гласове ! Преки доказателства няма но след изборите ще видим в страницата на ЦИК колко са гласували за ГЕРБ в с.Буковлък !

абе активисто да не е Гоце Триперо?!

Гласовете купуват само путараците на сергуня,сопола,капута и пидал ага,ама скоро идва мачка за богачка-бопаджиите на цецо отдавна не са въргаляли боклуци из локвите!Особенно дудука и долен пръдлето-тясна ще им се види България от шамарите на Генерала!

Ще дават ли? Извинявайте, щото трябва да работим на нивата.. Е, само питах. Лека вечер.

как така са "открити" 14 лихваря полицията да не ги е копала това да не е злато че да го откриеш аз мисля че полицията просто ги е проверила а много добре е знаела че са лихвари в статията никъде не пише че са арестувани което е задължително дори да се занимават само с лихварсто игнорираики изборите

демокрация? Това е криминалност - няма нищо общо с обоктивни РЕДОВНИ избори. Какво правителство очаквате?

Или са Герб и Атака?

бсп-дпс-евророма-батака-бюрека, те са!

КОЯ ПАРТИЯ БЕ, ИДИОТИ?! ЗАЩО КРИЕТЕ КУПУВАЧИТЕ?! ДПС-БСП-ББЦ ИЛИ?!

има ли значение коя е партията та те са лихвари отдавна е трябвало да са в затвора първо попитаи защо има лихвари и ще си отговориш сам коя е партията аз мога да ти отговоря веднага всичките

Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9. За изгонване на ЕРП-тата от България и преминаването им в Държавни ръце!!! Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

пуснали сме санитарите по дирите ти и скоро ще си в психото, лумпен ненормален!

Човек,който не знае правописа си,и дори при агитация(тук)пише пенсиЙ какво бъдеще обещава?Ти не си направил най-малкото за себе си,та за страната ли ще направиш?Не ставаш,да идва следващият!

И защо не ги направихте тези работи до сега, нали бяхте в парламента, нали бяхте "зланият пръст". Ние Ви гледаме какво правите, а си говорете каквото си искате.

Е, как може да декларираш, че си гласувал за този, за когото са ти платили?

Дрън, дрън! И като е така, защо не ги арестувате и ги пратите в затвора? Нали уж това е престъпление?!?

си намериха всевъзможни посредници.. Но... иначе партийната търговия си е престъпление. Чрез престъпление към партиен прогрес.

имам лаптоп почти, списак със имена на хора на които дължа, мобилния телефон не знам дали има карта щото не мога да набирам.. ако ще ги арестувате мога да пратя списака сас плик.

Орките са си орки : ))) Има поне три начина , да не гласуваш за тоя , за когото са ти платили ! Прецакайте приматите !!

са като сълзи не купуват гласове мислят само за хорското добро и за това не спят ден и нощ преди изборите за да са ведри в народното събрание нали а тия на кого купуват тия гласове след като не е за някой депутат (то е най лесно след като има примерно 50депутати кандидати в една област да се търси кой е дал парите а те хващат малките риби защо те тия хора да не искат да купавят за някой друг освен тия депутати ако депутатите не дават пари откъде ще ги вземат тия хора парите интересно

и преди като слушкаше не пращаха по лагери. Да живеят сите бекапета по сичките земни кълбета. Ура другари!

добре, че вече ги пуснаха да можем да си довършим работата

Нещо не се връзва.Ако им зимат личните карти ,те с какво гласуват??С касова бележка за хляб ли?

да ползват картите им. Например за регистрация на фирма - фантом, която да пере партийни пари.

работа.