На изборите ГЕРБ ще е с бюлетина №9, БСП - с №22

ЦИК изтегли номерата на бюлетините за изборите. БСП ще е с №22, ГЕРБ с 9, ДПС с №18, Атака ще е с 11, ББЦ ще е с 13, РБ-със 7, АБВ е с бюлетина 14.

Обратно в новината

Коментари - На изборите ГЕРБ ще е с бюлетина №9, БСП - с №22 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм жена,членувам в БСП и тази Паулина от Карлово пробива с разтворени крака,нямат затваряне,та момчета от партията ли не бяха.та възрасни мъже от БСП ли не бяха така пробива тази,без скруполна партийка,дори разбрах и на работа я вкарали във ВМЗ по съшия начин плащане в натура.В морско настроение съм но като попаднах на това не се стърпях.

Всяко число е печелившо ако зад него стои бате ви Бойко. Треперете, мърши.

Боце е много двуличен ,противен ..Пред ръководителите на ЕС върти опашка и раболепничи ..но вижте го как се държи с хората-българи -снизходително,че чак обидно ми става като го гладам.Гнус.Как ми се иска да ни ръководи човек,близък до болките на хората и да отстоява позиции пред Брюксел.МечТИИИ

Комплексирал сте се, другарю. Минете една терапия при Доган.

Всички са печеливши, само народът губи. Това е истината в България

Учителят Дънов е казал друго за числото 13. Ако всеки се разрови в интернет ще види точните му думи.

Бръщолевене, ненужна символика и суета - така могат да се обобщят репликите на всички относно избора на случаен принцип за номерата на бюлетините ! Всичко останало е загуба на пространство.

Ех, Цветанов, колко сте първични, централният нападател е консуматор, това ли сте вие???

Мииии......ъъъъъъ....такова......май да.

От къде толкова лешояди ? за повечето "фирми" не съм и чувал . Тук от години караме на соя и набухватели мърша няма .

Ама изобщо,ама хич не ми пука кой кой номер е.

Числото 9 е числото на прабългарите и е обратното на дяволското 6 !!!

Угодничеството, нагаждачеството са като че ли най-ярките национални черти на българската интелигенция.

НАШЕТО ПРАВИТЕСВО СЕ КОМАНДВА И КОЯТО ПАРТИЯ ДА БЪДЕ ГАЗ НЯМА ДА ИМА !!!ЗНАЧИ ПОТЪВАМЕ БАВНО,ПОТЪВАМЕ БАВНО НО СИГОРНО!!! КОКАТО ИМА ПРОХАМЕРИ ДАЖЕ НА ФОРУМА ПОТЪВАМЕ БАВНО

Народът е с всеки, който държи калъча.. Народът е стадо. Той слуша само гласа на пастира, който държи сопата и който храни кучетата. Това е народът.. Народът се лута, чака някой да го поведе и да му каже свободен си. Световната практика е такава няма управия без сопа, въже и остен.

Каквото и да си пишем тук, пак същите мазни муцуни ще гледаме. Явно такава ни е орисията.....и толкова ни е акъла.

българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест който е ухапан веднаж от нея умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт срам и позор, но е така.

Пария "Нова България" - 8 Хех това е за париите в България ;)

КОЙ ЛИ Е ТОЗИ ПОД НОМЕР 22 В БЮЛЕТИНАТА НА БСП...... СИГУРНО ЗА НЕГО ПАК ЩЕ ОТБЕЛЯЗВАТ :).... ПОРЕДНИЯ СРАМ ЗА ПАРТИЯТА

Извинявам се, но такъв елементарен човек като Боци да ме управлява...sorry

Кво КВО следва за България???????????????

От телевизионните екрани, "социологическите" агенции се надпреварват кой повече проценти да даде на ГЕРБ ( днес 43,3%, а до края на септември със сигурност над 50%!!! Абе народа полудя ли, или бандата мошеници вече ни е нахлузила Боци отново на главите!

На другарите,им се падна ПАРАГРАФ 22-също,като Партията,им!

Тези всичките са за боклука, по номера на бюлетината!

Разгрухтяха се прасетата,търсят си кочина за есента и зимата

Сайтовете са пълни с малоумните изцепки и откровенни псувни на една странна категория граждани. Родени след 1944 година, ползвали 45 години благата на социализма, успешно провалили го с кражби и бездействие, от 25 години насам тези идиоти се упражняват в словоблудство, което потъмнява дните ни. Липса на идеи, на доводи, на логика, на култура - една простащина и дясно безсилие да призняат, че този беден народ никога няма да има десни убеждения. Не може вълкът и агнето да са приятели, не става. Отделно четем за любовта на нашите десни към лудия ефрейтор, заменен днес от един луд пожарникар. Въобще страната е далече от Европа, от самата нея си.

БСП НОМЕРАТА 22/22 (ДА ЖИВЕЙ ТЪПНЯТА НА БѝЕСЕПАРИТЕ): Благоевград: ЕМИЛ КОСТАДИНОВ - ЧЕСТИТО!, Бургас-РАДОСЛАВА КАРАГьОЗОВА - ЧЕСТИТО!, Варна - ГЕОРГИ БОРИСОВ - честито и на теб!, Пловдив - АНГЕЛ БАЛТАДЖОВ, Пловдив - област ПАУЛИНА КИРОВА, Ст Загора - ДИАНА МИХАЙЛОВА - ЧЕСТИТО НА достойната Диана с номер 22!!!

A бе мани изборите, те са ясни, я кажете кога мислите да намалите цената на бензина? Петрола падна с 10% от 103-104 долара за барел на 93, кога бе мошеници?

Защо така викаш МОШЕННИЦИ на Орешарски? Те не управляваха ли ПЕРФЕКТНО. Затова сега ще им ядем ла.ната още дъъъълго на Станишев, Местан, Орешарски и ко

Тези всичките са за боклука, по ред на номерата!

Българският интелигент е готов да се примири с всяка власт, стига той да е добре. На него да е добре. Той да остане жив. Него не го болеше за нацията, за народа. Него не го интересува как ще се развиват нещата занапред важното бе той да оцелее. Той да е добре. Угодничеството, нагаждачеството са като че ли най-ярките национални черти на българската интелигенция.

7 е добро число!

числото 9 обърнато е 6 което е знака на дявола и ГРОБ ще духа супата

А кой номер е бюлетината на анархистите?

Spirit

Резултатите от изборите ще бъдат следните : 1. ГЕРБ с огромна разлика пред всички останали 2. ДПС 3.БСП 4.Реформаторски блок АБВ и НФСБ около 4те процента, без да е сигурно дали влизат. Останалите и най-вече Бареков и Атака под чертата, което си е голям КЕФ. Накрая ГЕРБ и реформаторите управляват заедно.А БСП постепенно се разпада на съставящите я кланове. ДПС също ако се държи поне четири години далеч от властта също ще се разпадне от само себе си, защото няма да има с какво да държи електората си. Спукайте се от яд комуняги!

Кой е 22 в листата на БСП?

Тука стана като в ТОТО-то, кой ще хакне ДЖАКПОТА ;-))) Бахти..., (не казвам да не ме цензурират)

Нагли корумпирани политици ,освен стотици милиони партийни субсидии, изпразване на финансите на страната, посягане на спестяванията на хората, предизвиканите бедствия Аспарухово Мизия,спиране на евро проекти, eнергийната система е с 3.9 млрд загуба всичко се дължи на вашата некомпетентност и кoрупционни практики! Тези избори са за вас не за народа! Призовавам за бойкот на изборите до момента в който не са налице Мажоритарни избори с електронно и задължително гласуване!Призовавам и за референдум за отказ от нашите политици.

В западната нумерология числото 9 не се смята за щастливо, тъй като бележи края на един цикъл от числа.

Явно бележи край на столетницата.

Кой ще е номер 1! Ами номер 1 !Но какво е точно 21 тъй и не разбрах! ?Броя на членовете на партията ли?

Хайде налегай на Мая 22/22 тапанарите на Бьесепе

..простотии са тези безсмислени избори.Вероятно ще гласувам както досега - ще задраскам две или повече партии за да е невалидна бюлетината,но ще се водя гласувал. По този начин се намали % на всички партии.Иначе,ако не гласувам,ще им се покачи!

Сравнението между политиката и футбола е гениално, в смисъл, че и в двете сме гола вода напоследък.

Само една дума за партийната система в България - пародия!

"13 е число, което носи трудности, но и невероятна мощ и сила"

Тия от Герб явно са с несбъднати детски мечти да бъдат велики футболисти, та сега им се налага да бъдат велики политици...срам за България. За другите пък номер 22 бил късметлийски, ами да, лесно ще го запомнят бабите и дядовците..За много нормални хора най-печеливщ се оказва номер 2, на терминала на летището.

9/9=1, ама иначе се е кръгла НУЛА (0;-)

Номерата нямат никакво значение !!! ПП ГЕРБ е обречена да спечели изборите !!! България ще бъде наша !!!

горко и!!! от ,,пребоядисани,, партиици-демократи!!! пардон-мутрократи!!!

Ако ПП ГЕРБ е обречена да спечели изборите, България е обречена да изчезне от географските карти!!!

Аз се чудех откъде Бареков е придобил този интелект, сега ми стана ясно. Дънов бие всички мошеници на света, щом даже и Айнщайн му е повярвал на идиотщините.

И СЕГА ЩАСТЛИВЦИТЕ НА БСП С НОМЕР 22 ОТ ЛИСТИТЕ НА БСП - ЧЕСТИТО

Нещо няма интерес към темата. Хората не са враждебно настроени помежду си. Агитацията е слаба, биха казали кандидатите за власт.