Мистериозна смърт на бебе в хасковската болница

5-месечно бебе е починало рано тази сутрин в инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Мистериозна смърт на бебе в хасковската болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мистерия ще рече липса на информация/или дезинформация, целяща да се прикрие истината за нечии гаф - система работеща от край време в българските болници.

Преди две години имаше голям журналистически скандал в Св. Анна, където бебе почина от същото. Тогава обвиниха лекарите, защото както занете те напуснаха България и сега има по един завалия ня няколко болници на повикване.

Къде е мистерията? Май само с главите на журналистите. Всичките скандали са тяхно творение и сега, ако може, пак да се пораздухат нещата, че то бюджетът на касата... и т.н. Схемата за телефонна измама с пари за болни и доктори е възможна само благодарение на създадената от тях представа. И хората вярват и се ловят.

elle

Синът ми беше на 18 месеца, когато хвана "летен вирус" и за няколко часа станаха такива поразии, че е цяло чудо, че успя да се възстанови. Представям си същите тези процеси при новородено... Нищо мистериозно не виждам. Жалко за детето.

Било е българче!

Може да е от ваксина

А по-вероятно нейнатга липса.

няма нищо мистериозно. освен болницата....

"Аутопсията на този етап не може да даде отговор какви точно са причините за смъртта на бебето." Дано не е прескочил с някой "бежанец" (легален или не) вилнеещият в "Черния континент" ебола-вирус с над 90% смъртност. . .

Скоро и в Европа. Така беше и със спина.За пръв път чух за него в Англия щото те са най-активните педерасти.Еболата обаче е съвсем различно нещо. Разпространява се като грип. Честито честилище.

те детските отделения са пълни с циганета-що ли,от много грижи и добра храна сигурно...

Не искам да съм етнически нетолерантен, ама...

Нищо необичайно няма. Особено при циганите.Да им имам заглавията на тия. Иначе да. Хранят ги с боб

не мога да разбера ,раждат ги,а после ги оставят без никакви грижи,кой знае с каква развалена и неподходяща за него храна са го хранили...ясно от кои са...оттървало се е от мизерния живот ,който го чака

Бебето е било кърмаче - за каква развалена храна говорим?!?

ами ако не сте виждали 4 месечно бебе,нахранено с фасул-аз съм виждала-на репликата ми -ама може да умре-майката отговори-еее како ще си направим друго..

А аз съм виждала да хранят дете с каша от брашно и вода.