ДПС: Отвсякъде сме гонени и навсякъде приети (снимки)

Това е нашата съдба - отвсякъде гонени и навсякъде приети, когато конюнктурата налага това, каза Лютви Местан на въпрос дали ДПС не е станало удобно извинение.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Отвсякъде сме гонени и навсякъде приети (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако в бг имаше повече истински българи да гласуват ДПС нямаше да я има вече. За съжаление останаха предимно предателите и продажниците.

ДПС Е НАЙ-ВРЕДНАТА И НАЙ-МРАЗЕНАТА ГРУПИРОВКА В БЪЛГАРИЯ! ВСЯКА ПАРТИЯ, КОЯТО Е СКЛЮЧИЛА ПАКТ С ДЯВОЛА-ДПС, Е СТРАДАЛА ЖЕСТОКО: - НДСВ- след правителството им с ДПС вече не съществува! - БКП- след правителството им Кукларски с ДПС е пред закриване, а Сергей Омразни избяга в странство! ДПС Е ВРЕДНА! ДПС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРЯЗАНА И ИЗРИНАТА ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!

СКРИЙ СЕ БЕ ПРЕДАТЕЛ ПОДКУПЕН - ОДИ ГУШНИ Б.Б.

Целувката на юда.

Лошото е именно че във Врачанско където има много малко турци, но циганите вкупом бяха подкупени преди изборите и затова ДПС тук при нас има 80% подкрепа на изборитеза ЕП. Не знам как ще е на 5.10.2014 - но се чувстваме като изоставени от българските партии, които не направиха нищо за да преобщят избирателите от този изостанал регион.Интересно е също, че турците тук не гласуват за ДПС, защото ги смятат за мафия, но при циганите не е така.

ДПС = МАФИЯ, КОРУПЦИЯ, НЕПОЧТЕННОСТ, БЕЗСРАМИЕ и НАГЛОСТ.

"От всякъде гонен, навсякъде приет"- одата на Вазов "Левски". Едва ли ДПС имат право да парафразират това произведение. Все още не са се извинили на 5 века робство.

че знаете какво е това двуполово животно "плужек"

...ето това е ---да се подиграваш със светините на България -Левски и Ботев ---с изврънкулкване на техни мисли ---не е етнически нетолерантно---но да констатираш тая наглост на Местан ----е етнически нетолерантно и ....издухваш недоволството! За това си позволяват всички тия антибългари да обиждат и "Квази избирателите българи" и 26г.са яхнали българския народ!!! Не резил---цензура е ТОВА! И да не го пуснете това --поне ти операторе го прочети---макар че...".........."

ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ ДО КОГА ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ И СКВЕРНЯТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИКОНИ? "Покаже се, скрий се без знак и без след, навсякъде гонен, всякъде приет". "НАВСЯКЪДЕ ГОНЕН, ВСЯКЪДЕ ПРИЕТ" Е част от СТИХОТВОРЕНИЕТО "ЛЕВСКИ" от ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ на ИВАН ВАЗОВ ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИЯ Е ТУРЦИТЕ НА ДОГАН ДА СКВЕРНЯТ ТЕЗИ СВЕЩЕННИ СЛОВА, КОИТО СЕ ОТНАСЯТ ЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ОБЕСЕН ОТ ТУРЦИТЕ!

Ей ,само негативни коментари за нашия Местан са постнали тука ве,аве пичове крайно време е да разберете ,че Местан представлява една сериозна маса от хора -българи ,които искат същото каквото искате и вие-просперитет и благоденствие в тази държава,

Цвьк

Прав си ,че представлява маса хора, но и те остават излъгани,макар че не го осъзнават...пък и ние. Та за тва агент павел и цигането доги са най-мразени.

Жалкий екзактнико, да се оприличаваш на Апостола... Наглост пределна:-(

И я сега кажете къде сте приети, че нещо не се сещам? Безродници и крадци скапани! Гнусни паразити, смучещи дори от електората си...

Ох, завалиите! Само по времето на виновния Костов бяха натикани в кучи гъз и нямаха пари дори да си платят тока на централата. Откакто го няма лошия Костов, ДПС е винаги във властта, дори и по времето на боко тиквов.

Неприятно и грозно ми стана, като гледах как Президентът Р.Плевнелиев връчваше папката с мандата за съставяне на правителство на България,на турчина Лютви Местан, под портретите на Левски и Ботев! Как ли се мъчат душите им ?

дпс парво да cи смени името,какво значи движение за права и свободи?в кое време живеем и кои граждани са без право. местан несе прави на голям интелектуалец като говориш едни думи които нете разбират. не е важно колко голям философ или интелектуалец си,важното е когато говориш хората да те разбират. като етническа партия от 20 години несте направили нищо за хората,вие можете само да усвоявате пари и да ги делите помежду си,това се отнася за всичките парти. като има такива политици като вас,така силно сте хванали кокала че тази даржава никога няма дасе оправи. едни и сащи хора комунисти агенти ни управляват,нямате никакав морал,единствено влизате в политиката задаси развивате бизнеса,няма как да се оправим с такива кратци

много е важно да съхраним етническия мир? Какво искаше да ни каже с това?

Ммммай - за да се пробва да Ни страхува... Ммммай - за да Ни напомни за 'способностите' (му и на Вся еди-каква-си) в 'съчетанията' с бухалки, ленти, топки... ----> мммОррре !!!

Цвьк

Спокойно, колега. Те, като нямат вече останали аргументи, вадят етническия мир...Така вече 20 години. Истината е, че за пръв път всичко живо се разграничава от тях и сега са като в небрано грозде.

Преди чуковете обявиха Ботев за комунист, сега пишман-турците ще изкарат Левски основателя на ДПС.. Това е прийом на хиените - те провокират и дразнят лъвовете, крият се докато не отделят някой, тогава се събират на глутница и го убиват. Така че, българи, докато се делим ще ни обезкостват подмолни твари!

Напълно Ви подкрепям, Колега ! И ! - именно-Затова -> Ние ! ---> Всички !! ------> Заедно !!!

Отлично казано! Това е Пътят!

Бре, Местане, направо ме разчувства с тази "тежка" съдба! Предлагам ти , братко, да спрете да страдате от тези тежки гонения - излезте от властта, починете си, отдайте се на по-възвишени за душата занимания: копане на нивата, бране на тютюн, философски размишления... оттеглете се в манастир, ако е нужно дори;о))

"Това е нашата съдба - отвсякъде гонени и навсякъде приети, когато конюнктурата налага това, каза Лютви Местан" Сега остава и портрета на Васил Левски да си закачат в стаите до портрета на Доган и Падишаха. От два дни Местан се вживява в ролята на Левски чрез разни цитати, които небрежно пуска в публичното пространство. Той е умен мъж и изобщо не допускам, че това е случайно.

Комунистите ни натресоха турците и сега тия си позволяват да се отъждествяват с Левски! Не ги е срам! Освен червени боклуци и турчеещи се българи - предатели, никой, никъде не би ги приел, никога! Срам!

Майчице ! ---> Е, тЕ-Сега-Вече ви се Пише рандеву с Ботев, Левски и Раковски !!! (Помъдряли. Воистине-Хвърковати. Безкомпромисни.)

"Това е нашата съдба - отвсякъде гонени и навсякъде приети...". Ами подобна е съдбата и на проститутките! Май приликата е пълна! Не е зле Местан, Доган и сие да се замислят защо е така.

Петър Кичашки: За малко номерът на ГЕРБ и ДПС да мине. Бойко Борисов обяви, че се отказва от актуализацията на бюджета. Защо? Стреснаха се. Просто твърде много хора, от твърде широки кръгове на обществото казаха "Не!". Твърде много хора се противопоставиха на този готвен грабеж. Нечуваното мина само на първо четене няколко милиарда бяха пакетирани и подготвени за харчене от марионетката, която ще назначи Плевнелиев. Без парламентарен контрол, без обществени прожектори, зад кулисите и в полза на задкулисните кукловоди. Номерът им мина обаче само на първо четене, защото дори и задкулисието се съобразява, когато вижда, че е в изолация. Да, кръговете около, т.нар. "протестиращи" опитаха да помогнат на задкулисието дали с гузното си мълчание, дали с мънкане с половин уста в тяхна подкрепа, но това не е достатъчно. Не може да си постелете чергата за нечуван грабеж и да очаквате обществото да ви ръкопляска тихичко. Бойко Борисов нека не забравя, че беше изметен от властта с камъни. Ето, че днес гражданското общество отново се въоръжи. Както показахме на Борисов, че повече няма да управлява през февруари 2013, така и сега му показахме, че прегръдката с ДПС не може да мине незабелязано. Задкулисието по нашите географски ширини трябва да се подготви за мисълта, че не могат да разпределят на порциони българското общество, а то да стои като вцепенено и да чака тихо притаено в ъгъла. Има една критична маса, която ще продължи да се противопоставя на задкулисието. Впрочем няма как да не кажа нещо много ясно срам за вас, скъпи протестиращи срещу Орешарски. Срам! Протестърите бяха заети с това да обсъждат във Фейсбук говорните особености на новия председател на БСП, но понеже им беше заповядано, проспаха над 3 милиарда, които щяха да потънат в джобовете на олигархията през широките пръсти на поредния марионетен служебен премиер. Срам и позор за вас, дето се тупахте в гърдите като борци срещу задкулисието. Истината е, че февруари 2013 постави повратна точка в българската история. След избора на Пеевски за шеф на ДАНС тя щеше да се повтори, ако протестната енергия не беше яхната от едни идейно ялови хора, които задушиха протеста срещу олигархията, трансформирайки го в протест срещу един неудобен на тях олигарх. Но това недоразумение вече изкристализира пред обществото всички видяха, че борците срещу задкулисието предпочитат да се борят избирателно. Толкова по-зле за тях. Олигархията знае, че не е толкова просто да се върти едно общество на пръст. Особено общество преживяло толкова много. Всеки има своята точка на кипене, нашата беше достигната. Нека задкулисното партниране между привидни врагове, които са готови да се гушнат в името на няколко милиарда, да знаят февруари започва от днес!

Право куме в очи - Поздравления за коментара!

За тъпаците по горе. БСП не иска актуализация защото знае , че няма да управляват. А щом няма да управялват , не трябва да има пари за да е недоволен народа от следващото правителство. Всички останали анал лизатори , просто нямат данни за истинското състояние на бюджета и казват, може и да отложим за ноември. Но актуализация пак ще има. Парите така или иначе БС ги изхарчи , или окраде . Въпроса е да не е преди изборите , за да им падне съвсем резултата .

Цвьк

Отличен 6:))))

Защо се насажда усилено мнението, че тази актуализация на бюджета с няколко милиарда, ще бъде харчена от служебното правителство (с всички патетични определения - "марионетката, която ще назначи Плевнелиев" и други подобни) а не от следващото редовно правителство, което ще имаме още в Октомври. Очевидно това правителство ще бъде доминирано от ГЕРБ. Очевидно, ГЕРБ и техните коалиционни партньори ще са тези, които ще харчат тези средства. Затова натиска за актуализация е сега. Друг да осигури средствата и друг да носи отговорността. Знаете всички рефрена на Бойко - "взеха милиарди на заем". Но този, който ще ги харчи е ГЕРБ. Никакъв служебен премиер, няма да се докосне до стотинка от тях. Протестъри ли сте или недорасли наивници ( или всъщност, умели манипулатори на общественото мнение )

Един наистина-Възможен прочит на ставащото, Колега... ТА ! - именно-Затова ---> Двустъпковата !, от А до Я.

Читателю, читателю... Като те гледам как си писал, ми е ясно откъде се "информираш"... И защо толкова дълъг пост? Какви са тия стени от текст? Какво точно искаш да ни кажеш? Хем Пеевски бил лош, хем бил хубав протеста срещу него, ама после не трябвало да протестираме и защо? А не трябваше ли, след като това акумулирало толкова енергия злополучно назначение - не трябваше ли някой да си понесе последствия за него?

Нямам абсолютно никаква претенция за авторството, г-не/г-жо. Ако бяхте чел/а малко по-внимателно, може би щяхте да разберете КОЙ е авторът. Достатъчно беше да прочетете едва първия ред..............

Вие сте болестта,лекарството са масов гроб за вас и сандък пълен с калибър 7.62.Просто и ясно!

Напоследък си задавам въпроса-Защо винаги коалиционните правителства са с ДПС и защо винаги ДПС не поделят отговорност за управлението на страната.Биха ли отговорили журналистите и анализаторите

Не разчитай на анализатори! Те са си АНАЛ ЛИЗАТОРИ. :-)

Ако правилно съм Разбрал името-Ви - Въпросът - Е излишен, Колега. (Не Виждам Абсолютно-Никакъв проблем да Сътворим И по-добри Действия от Децата на Родината/Републиката през Втората Война .)

През далечната вече 1991г си вървял един човек по улицата и го срещнала група хора,която го попитала от кои е?Той им отговорил че е от СДС-бой до скъсване едвам се отървал.Продължил да си върви нашия и срещу него друга група,която го попитала същия въпрос и нашия казал че е от БСП-още по-голям пердах изял.Вече със сетни сили решил да се прибере и опа срещу му пак група от хора и пак същия въпрос.Нашият им отговорил бийте и не питайте.Та ако влезнат в парламента който и да е -що са влезнали,ако не влезнат що не са влезнали,е няма угодия!

дя-до

Наглеци - да се сравняват с Левски. Ама така е, щото сме мърлячи. В 1978 в България не трябваше да остане нито един "изповядващ исляма". И нямаше 20 години турчолята да разиграват и крадат държавата с 10% депутати.

много глупав народ, има по форумите!!!.....тролове ,смърдящи на червена воня ,предатели на българщината,радетели за ислямизация,и пр.гнили души....майки нямате ли?....

Отговора е много лесен - предателите никой не ги обича

Крайно време е ДПС да седне на резервната скамейка за по-трайно време, че нещо си бяха внушили, че са НЕЗАОБИКОЛИМ БАЛАНСЬОР. Заобиколими сте и още как.....

Това зависи донякъде и от нас. Ако българите излязат всички да гласуват, може и да стане.

И ако се забрани на постоянно живеещите в Турция с българско гражданство да гласуват за български парламент. А хората в България "електората "на ДПС какво хубаво видяха от това движение?

ГОНЕНИ СТЕ ЗАЩОТО СТЕ КРАДЦИ И МАФИОТИ............МАЙ УСЕЩАТЕ, ЧЕ В СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ВИ ИМА

ше ги има. ащо ги нема - ше го бутнат за 2 дена. а де, и революция мое да направат. силни са да ге, не кат тъпите българи.

отвсякъде гонени - ДА - защото никой не ви иска. Навсякъде приети - ДА - само заради малоумниците и неграмотниците ( електорат ) които гласуват за вас и ви правят някаква пол. сила

А къде покрихте Бисеров? Защо не извадите това острие на словото от небитието, в което го забихте. Къде са Фидел Беев и другите ви осъдени за корупция депутати? Къде покрихте онова крадливо областно управителче Росен Владимиров? Къде е Ерджан Рашид - Роко? Къде е Юнал Лютфи, който съдействаше при откуп за краден автомобил? Надявам се това имате предвид, че сте "гонени", защото добрите хора никой не ги гони в България.

Забрави Сопола и Емел Етем Тошкова!

Забрави и терористичните актове във влакове а също и онова предателство на ДПС - "ОНЯ СПИСКЪК" - когато предадоха списъци на наши разузнавачи на турското посолство!!! съдени има ли ?

КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ ЧЕРВЕНИ ГНУСНИ ТРОЛЧЕТА КОГАТО СТАНИШЕВ И МЕСТАН СЕ ЦЕЛУНАХА И СТАНИШЕВ ОНЕВИНИ ОСЪДЕНИ ТЕРОРИСТИ ЗА АТЕНТАТА В БУНОВО, КЪДЕТО ЗАГИНАХА ДЕЦА, ОТ ИМЕТО НА НАРОДА БЕЗ НИКОЙ ДА ГО Е МОЛИЛ..... КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА ДА ПИЩИТЕ КАТ РАНЕНИ КУЧЕТА ЗА КОАЛИЦИИ, БРАКОВЕ И БРАЧНИ НОЩИ.... НЯМАШЕ ВИ НЯМАШЕ ВИ ЩОТО ПРАВИХТЕ ЧИСТ АНУСЛИНГУС НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЕ КЕФИХТЕ...... ВИЕ ДОРИ БЪЛГАРИ НЕ СТЕ...... НЕ СЛУЧАЙНО ТРОЛОВЕТЕ НА КУТЕВ СА ПО-МРАЗЕНИ И ОТ СОЦИАЛНО БЕЗОТГОВОРНИТЕ МАЛЦИНСТВА В БЪЛГАРИЯ.....

Маймуно, единственият трол, който замърсява форума в момента, си ти!

Моля, без расови обиди ! Този е некакъв кретенасал мутант : Бащата си фърли кайвера на Паветата, една соростия се спусна и жадно го облиза ? На това му казват "НЕПОРОЧНО ЗАЧАТИЕ" ? соростия

Гонени били - кой ви гони, г-н Местан? От къде ви гони? Кога? Барековизми са това. Гоним корупцията и престъпността. Гоним тези, които ги закрилят. Гоним назначенията на некадърници само, защото са партийци. А такива не ги приемаме - само ги търпим, че нямаме избор.

Менде, мари, що се отказахте от актуализацията на Републиканския бюджет - нали аргументите ви бяха повече от железни?!

Абе и на тях не им е лесно. Представяш ли си, идва Тиквата и казва едно и калинките се хвърлят на амбразурата. Обаче идва след два часа и казва коренно противоположното и сега калинките разбират, че са се хвърлили на грешната амбразура и трябва да се хвърлят на друга ама от противоположния край на бункера. Трудно е да угаждаш на прост човек, ръководител при това.

Е, нееее! Турчин-политик да използва думите на Вазов, казани за Левски... това ми идва малко повече. ДПС верно се гаврят с нас.

Аз не съм нито националист, нито туркофоб. Уважавам всеки народ и всички традиционни религии. Но не мога да удържа възмущението си от наглостта и безочието на ДПС. Как може тази партия да се прави на нещастно "сираче", след като ни управлява над 20 години и е в основата на олигархично-мафиотското разграбване на националното богатство на България. Срам и позор! Българи! Отидете да гласувате, разберете от дума, най-после. Само това е начинът да се отървем от жестокото, унищожително управление на ДПС!!!

Усещаш ли се, какво значат приказките ти бе, Местане!?От всякъде сме гонени, навсякъде сме приети!?Това значи, че така наречената политическа прослойка, към която уж сте и депесарите, разигравате политически театри, пред онемялото и клечащо на четири крака от простотия и глупост, народонаселение!?А, политическите ви театри са поставени само на един принцип-"едно говоря, друго мисля,трето върша"!?

Истината е, че ДПС бавно и полека, лукаво и търпеливо ни асимилира и модифицира по свой образ и модел. Няма нищо случайно в провежданите от тях политики и действия. Разгледайте и демографската структура на България по религиозна и етническа принадлежност. Проследете движението на заетостта по тези групи. Вижте резултатите от емиграционните потоци. Българщината е изтиквана бавно и полека от ориенталщината.

Питам се аз дали политическия елит от ДПС щеше да си живее така необезпокояван ако беше в Турция.Местане ти всички около тебе сте за затвора,но ние българите сме много ,много толерантни.Но това не може да продължава ще има видюв ден.

Те са петата колона на Турция. А ние сме опиянчени, наркотизирани глупци!

С решението си да прекрати работата си в последните дни на 42-ото Народно събрание ГЕРБ затвърдиха позицията си на партия, която се движи само от популистки мотиви. За актуализация на бюджета можеше да се мисли по-късно, след реален анализ на макропараметрите. Това би било отговорно поведение към данъкоплатците. Такъв анализ на практика нямаше, а политическата система бе представена под стрес, само за да може дълго да се обяснява пред медиите, че държавата ни е фалирала теза, която работи срещу националните ни интереси. Една сериозна, дясна партия не се държи по този начин. След като, бе заявена изключителна загриженост "за държавата, хората, за болните, за лекарите", днес станахме свидетели на мигновено отричане от тези приоритети и подчиняване на политическото поведение на партия ГЕРБ на пропагандни клишета, лансирани в медиите..

Добре, ае събирайте се БСП+ДПС+Атака и или актуализирайте или не го правете. Но да се знае, че отговорността е ваша, а не на ГЕРБ!

Актуализацията на Републиканския бюджет беше ПОДКРЕПЕНА ОТ ГЕРБ и ДПС. БСП бяха ПРОТИВ! Нещо неясно?!

Г-жо Капон, нима мислите че ГЕРБ са сериозна дясна партия, че са дясна и че са партия въобще. А не мафиотска организация с Капо ди тути капи и хора събрани единствено по финансов интерес, а не на база на идеи и мисъл за бъдещето на България и народа и.

Кажи, либе негово, Местано ! Тука беше, "на кафе" тръгнал, и готов, за дюкяна са фанал, и ИЗ ЧЕЗ НА ? Яко дим !

Интересно къде е сега президента , който е толкова загрижен за съдбата на държавата да каже , какво мисли за поведението на ГЕРБ ???????

КЪДЕТО БЕШЕ И ОНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ПАРТИЯТА КАТ ХОДЕШЕ НА ЛОВ ДОКАТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ЗАГРИЖЕН ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ

Ти в реалният свят ли живееш, или те гони носталгията?

Да, ама Седефчов беше комуняга и ние никога не сме имали очаквания да е бил добър президент. Сега тоя като е гражданин за еврейско развитие на България що се прави на еб...н у главу? Или магарето не може да се кара на господаря си?

По-интересно е къде е Станишев, след като си би камшика...

Защо сега ГЕРБ да бършат оцапаното от "експертите", които ни проглушиха ушите в края на миналата година, колко е "перфектен" бюджета им... Е, видяяхме, че нищо не струва, но важното е, че отново ГЕРБ са "виновни"!?

ДА СМЕ НАЯСНО С ФАКТИТЕ: С ГЛАСОВЕТЕ НА БСП БЯХА НАЗНАЧЕНИ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ДПСАНТИ: ЮНАЛ ТАСИМ И БЮРХАН АБАЗОВ.(КАКТО И РЕДИЦА ДРУГИ) ДЕЗЕРТЬОРА серГЕЙ СТАНИШЕВ СЕ ИЗВИНИ НА ДПС ЗА ВСИЧКО И ГО ЦЕЛУНА МЕСТАН И ОНЕВИНИ ОТ ЕДНА ТРИБУНА ДОКАЗАНО ОСЪДЕНИ ТЕРОРИСТИ ЗА АТЕНТАТА В БУНОВО КЪДЕТО УМРЯХА ДЕЦА...... КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА ЧЕРВЕНИ ТРОЛЧЕТА ДА ВИКАТЕ ПРОТИВ КОАЛИЦИЯ??? СЕГА НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ РЕВНИВА ПРИЯТЕЛКА МАКАР И БЕЗ ОСНОВАНИЕ ЗАЩОТО И ОПОРНАТА ТОЧКА С БРАКА ВИ ОТПАДНА.... ВИЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТЕ КОЛКО ХУБАВО Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ОТКАЗАХА ЗАЩОТО НЯМА ДА БЪДЕ ПРОКАРАНО И СПАСЯВАНЕТО НА КТБ ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ..... ВИЕ ДОРИ НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТА ДА ОСЪЗНАЕТЕ КОЛКО ДОБРА НОВИНА Е ТОВА ЗА НОРМАЛНИЯ РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН А СИ РЕЦИТИРАТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ....... СРАМ НЯМАТЕ.....

Малка поправка, ако разрешите, не ревнива причтелка, а ограбена прости...тутка...

Пародия

винаги разрешавам такива точни поправки!!!

Да ти пусна ли пак какво пишеше, когато коалиция БОСТАН прие на първо четене актуализацията на бюджета? Не бъди нагъл! Когато си се ос...рал от челна стойка и с разстройство поне си замълчи и не ни прави на балъци!

Пародия

ПУСНИ КВОТ ИСКАШ БЕ... ОПОРНИ ТОЧКИ СЪМ ЧЕЛ 1000 ПОНЕ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ СИ ПЪРВИЯ ТРОЛ.... КАКТО КАЗАХ ТИ НЯМАШ КАПАЦИТЕТА ДА ОСЪЗНАЕШ КАКВА ДОБРА НОВИНА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ОТКАЗАХА ДА ГО ГЛАСУВАТ... ПОНЕ ЗАСЕГА

"Всяка партия в България се стреми към власт за да се обогати чрез нея,а не да прави кефа на народа"-Атанас Буров

поведенението на Герб е толкова неадекватно,при положение че целия им икономически състав се съдра да брани актуализацията,че трябва или да са луди за да се отметнат или просто някой им е наредил да направят това. Къде е истината? само те си знаят,но са жалки ...кукли.

Актуализаия ще има след 3 месеца. Който не я ще спешно, да му мисли за риска.