БСП настоява Орешарски да оттегли актуализацията на бюджета

Коалиция за България (КБ) настоява правителството да изтегли от парламента актуализацията на държавния бюджет. Премиерът обаче едва ли ще го направи.

Обратно в новината

Коментари - БСП настоява Орешарски да оттегли актуализацията на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекарите стачкуват,защото ги подстрекават болничните директори,които в навачеието на изборите трябва спешно да попълнят партиините каси.

на отчаян комунист, не виждащ по-далече от Позитано и Оборище.

Ако актулизацията бъде приета с гласовете на ДПС и ГЕРБ ще си имаме нова коалиция,независимо кой какво говори.

Организира се законен грабеж от страна на ГЕРБ и ДПС - променяйки бюджета искат ние чрез данъците си да върнем милиардите, които ТЕ заедно откраднаха!!!! КЪДЕ са умните, красивите и интелигентните???? КЪДЕ??? КЪДЕ???? КЪДЕ???? Насраха ли се от страх ???

ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ - НА 5 ОКТОМВРИ ОТ 6:00 - 19:00 ЧАСА

В момента не става дума за ГЕРБ, БСП, ДПС или кой да е. Държавата е разклатена и валутния борд може да се срути. КТБ спешно трябва да отвори . Кой е виновен за цялата ситуация ще решим на канадска борба по- късно. Сега е време за незабавни действия, чрез актуализация на бюджета.

ДПС успяха да откраднат повече от комунистите и БСП газ пикае. Много ги боли алчните червени олигофрени.

Орешарски е финансист от класа и сега е времето да измие срама от тази една година управление.. Не трябва да оттегля актуализацията, която е единственото спасение за бюджета и КТБ.

А така ,всички пак да плащаме лакомията на Вежди,В.Найденов и други незнайни герои-за да се отвори КТБ и да се плати.Ето защо БСП СА ПРАВИ!!!!!

Настоявам Орешарски да върне актуализациата на бюджета!!

Ако актуализираме бюджета за ГРОБ ще остане повече за крадене! Нека сега бат ти Бойко да се изпоти от кръста надолу...

Той Бойко още не се обойчил за премиер и вече приказва за мил'ярди. А защо трябва да се разрешава на временното правителство да тегли заеми които изплащаме после ние? Власта си отива, заемите с лихвите остават!!!

Мало и голямо, куцо и сакато, потентно и импотентно, годно и негодно за военна служба пише протис това правителството и че било съсипало страната и разни лай-лай кучкини. Добре! Айде тогава който дойде на власт наесен, като се пише такъв майстор да го видим за 14-15 месеца каква ще я свърши. Но ако до тогава не цъфнем и не вържем въпросният готов ли е да отговаря пред целия народ защо не сме цъфнали? Бойко Борисов се скъса да пише че никой не може нас да ни оправи. Добре! Той тогава за какво се натиска да е премиер, като и той не може? А като дойде време да отговаря ще отговаря ли? А за проваленият ни живот,оставането без препитание, тихата смърт на хиляди хорица, оставени без медицинска помоющ трябва да отговаря като Чаушеско. След като го осъдиха така скоростно го опукаха пред киносалона в който са го съдили, че кинооператора който е трябвало да заснеме всичко това не е успял да си пусне тока за осветление с удължителя...

Не се притеснявай! Той Йоца Амстердама ще излезе един ден от затвора.

Този който смени Станишев с 15/15 акъл да не дава...

Драги гербери простаци, обяснете с думи прости защо когато имахме 4 милиарда във фиска президента и вие бяхте против актуализация на бюджета, а когато са 8 милиарда искате актуализация на бюджета. За да крадете повече ли?

Ще обясня за малоумните червени скотове: от резерва не може да се харчи, той е резерв. Може да се ползват пари за здраве, САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО СЕ В БЮДЖЕТА. Неграмотни червен бабички, сега вие отговорете на два въпроса: 1) Защо като има 8 милиарда резерв лекарите стачкуват, че парите за здраве няма да стигнат до края на годината? 2) Кой от вас малоумници или тези, които ви представляват в парУамента, ще обясни на пациентите в края на годината, че няма пари за лечението им и че ще трябва да умрат въпреки, че в РЕЗЕРВА има 8 милиарда? Опорните точки толкова са ви промили мозъците, че не правите вече разлика между Бюджет и Резерв. А и не мислите, че на ВАС може да се наложи да влезете в болница с тежко заболяване и да ви кажат: "идете да си умрете вкъщи, като всички останали"!

И ти искаш да кажеш, че за Вожда Тъпото има невъзможни неща? Че как опапка Фискалния резерв при миналото си управление? Даже го бе свалил под санитарния минимум, затова му се наложи да открадне ония пари от резерва на Здравната каса.

А тогава ГРОБ защо опоскаха резерва и източиха здравната каса?

Ще се опитам да ви отговоря. Колкото пари да наливате в здравеопазването, все тая. Обяснете как за десет години бюджета на Касата за здравеопазване се увеличи , а то става все по лошо. Лош мениджмънт !!!! Пари в бюджета има, бъдете спокоен. Но няма да има за крадене . Това ви е болката. А да играеш с темата за болните е чист цинизъм и то Просташки, такъв какъвто е маниера ви. Ако трябва да се дадат средства, то е народа да се излекува от Простащината. Страшно заболяване, което води до никъде!!!

Този коментар се повтаря!!!

С прости думи де. Те откъде ще знаят сложни думи?

Каква безпримерна смелост от страна на Кухия орех! Интересно що чак сега тръгна да се опъва, а не когато му диктуваха да назначи Пеевски.

Ти да мълчиш! Пеевски вече от наш`те!

ей, мъъъж! пеевски още е от наще, тия хидроинжинерите!

И да го изтегли няма да е фатално. Най-много се крещи за бюджета на Здравната каса, но през 2014-та бюджетът е по-висок с 10% в сравнение със същото перо за 2013-та. Защо не стига е друг въпрос. Но според мен липсва ефективен контрол, надписват се болни, пътеки, лекарства и докторите вземат неприлично високи за нивото на България пари. Не казвам заплати, защото има доктори, които вземат заплащане от 3 до 5 различни места. Отделно каквото прибират под масата. И всичко това контрастира с неадекватното медицинско обслужване. Фискалният резерв е наред. Подсигурено е плащането на облигациите през януари. И има да се събират още данъци, такси, акцизи, ДДС и прочие. Няма да споменавам каква пернишка трагедия беше, когато наближеше някакво по-голямо плащане по тиквено време. То беше пъшкане, мъки и страдания на младия Вертер и късния Борисов. Та как ще намерим пари, та откъде, та пенсионерите ги изяли, та матриала ги опапал и накрая Бокича трябваше да си бръкне в джоба да плати.

ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ !

Видиш ли червено,то е червиво.

ЕХ ,ТЕЗИ КУ...... НОМЕРА НА КОМУНИСТИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ,ГРЕШКА СЕДЕНКИ ...!!!

румен гечев един път фалира държавата при жан сега пак иска

Драги гербери простаци, обяснете с думи прости защо когато имахме 4 милиарда във фиска президента и вие бяхте против актуализация на бюджета, а когато са 8 милиарда искате актуализация на бюджета. За да крадете повече ли?

НЕНОРМАЛНИК !

ела да ми го кажеш по- близко и....

Ти преброи ли ги тия осем милиарда, или верваш на думите на червените гепачи?

колко си бесен! Паднахте. Както и очаквахме. Дано никога не видите власт в България! Тичайте към Северна Корея, тъпондери червени. И пейте до там партизански песни. Да не забравите да носите портрета на хамстера!

Комунистите са готови да завлекат целия народ със себе си , на дъното !

Комунягата Боко Тъпото не успя от първия път, но сега по всяка вероятност ще има втора възможност.

Браво Орешарски,най-после събра смелост да отрежеш червената мафия!Стига им игра по свирката!

Не мога да разбера защо толкова в БСП са против актуализацията .И децата разбраха, че има нещо скрито и покрито.

А БЕ КОМСОМОЛЦИ от БКП! В БЪЛГАРИЯ НАЛИ ВЛАСТИТЕ СА РАЗДЕЛЕНИ И НЕЗАВИСИМИ! ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЛИЦИТВОРЯВА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, А ПАРЛАМЕНТА ПЪК ЗАКОНОДАТЕЛНАТА! А ЛИЦАТА ОТ ПАРТИЯ БКП КАТО КАКВИ ГО РАЗДАВАТ И ЗАЩО СЕ МЕСЯТ В РАБОТАТА НА НЕЗАВИСИМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ?

ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА БСП / БКП. КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА - НАЙ - ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ЯВЛЕНИЯ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

Орехарски какъв ти е псевдонима? Отдясно ,на снимката пиеш горчивата чаша на предател.

Стана, че и Орешарски явно се бръсне и се гледа в огледалото. Сигурно има и деца и иска макар и накрая да си измие лицето.Но струваше ли си? Постави цял народ на нокти.А пропо. Кво стана с контрапротеста в негова защита.Нищо чудно сега да стане протест срещу Орешарски

излязоха гербаджиите,и не само това ами и гъонсурати. Не е зле да си прочетете коментарите отпреди седмица дето плюехте капо луди ДПС и да ги сравните със сегашните. Отврат сте!

Стана, че на човек, който веднъж е изневерил не може да се разчита.Това ми го казваше майка ми и беше права.

Действам и съм министър на финансиите в Правителството на ГЕРБ-ДПС.Пеевски-шеф на ДАНС.

Мислех,че не разбирам защо ДПС смениха така рязко курса. Но след като чух последнте социологически изследвания разбрах,че по този начин ще получат голяма поддръжка от своя електорат,ще станат втора по сила партия, защото разбраха, че и той не е съгласен да бъде с БСП- 100 годишната партия от която не се отказват, и която направи възродителния процес.

Spirit

Орешарски два дена преди да сдаде службата взе да се държи като премиер на България. Направо им го зачука на комунягите- първо с отказа да номинира еврокомисар, после и с бюджета. Направо газ пикаят горките..

НЕ ГИ ЖАЛИ, КОМУНЯГИТЕ СА ИЗРОДИ.

Слагай феса, хващай ибрика и хич не пиши, че си десен :) От днес провалът на Орешарски е провал на БСП/ГЕРБ/ДПС, които сами си го зачукаха. А вината за поредната актуализация и поредния дълг е изцяло на съюза ГЕРБ+ДПС.

Въпрос на време е да започнеш да харесваш и ДПС - щом чалгаджийският вожд ви нареди послушно изпълнявате нали другарю демократ ? А само преди няколко дни беше Оглушарски и т.н. Жалка робска психика - независимо кой дойде на власт ти ще си останеш цял живот роб ! Съжалявам те ...

Вместо да работят за България, ГЕРБ изведнъж влязоха в твърде топли отношения с ДПС, срещу които досега плюха. Интереса ви клати феса, а, гербаджии? :) Излязохте същите ибрикчии като БСП. И нали уж не харесвахте Орешарски, как така изведнъж тръгвате на юруш заедно с ДПС да подкрепяте негово предложение?

Черени отрепки, не правите разлика между ОСИГУРЯВАНЕ НА ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ И ЛЕЧЕНИЕ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ и коалиция. Никой не вярва на ОПОРНИТЕ ВИ ТОЧКИ и новата мантра.

Из речника на поддръжниците на ГЕРБ:"червена гнидо,червени свини,гнидо червена ,терористи ,овце,червени боклуци"....

ХАХАХА, АМИ ТЕ НАИСТИНА СА ТАКИВА, ХАХАХА

ХАХАХА, АМИ ТЕ НАИСТИНА СА ТАКИВА, ХАХАХА

Доста точни са повечето, макар списъка да е непълен. пропускате отрепки, жалки твари, сган, национални предатели, гъзолизци и да не забравим Мая Общата, която няма а нарека точно така, както се изказва народа за нея, за да не обиждам курвите.

ВСИЧКИ ГО ЗАБИХА НА КОМУНЯГИТЕ, ХАХАХА

БСП трябва да излезе в опозиция поне един мандат. Да се реформира в истинска лява партия и никога повече на власт на всяка цена. Правителството с мандат на БСП се управлява от либерално-мафиотска структура ДПС. ГЕРБ и ДПС са си лика и прилика. Честито нов избор булгаристанци.

Селски хитреци са тези бесепари: окрадоха валутата на БГ през ПИБ и КТБ, измислиха една цъфтяща икономика и резерв от 8 млрд, а оставиха куп неразплатени дългове и сега искат да натопят следващите да ги плащат...

БСП изпадна в изолация. Накрая на този парламент всички са срещу тях, дори и излъченото от тях правителство. Сега им се привиждат странни коалиции.

jingiby

Алоу, БСП-то, вие като привлякохте бившия зам шеф на СДС с олигархични препоръки, да не би да очаквахте, че изметнал се веднъж от СДС, та няма да се отметне от вас като му дойде времето? Ха-ха-ха. Иначе бюджетът му се издъни, тоест вашият бюджет се продъни...

ЧЕРВЕНИ МЕРЗАВЦИ! В желанието си да прецакат следващите правителства, не осъзнават, че си играят със живота и здравето на стотици хиляди хора. НАРОДА НЯМА ДА ЗАБРАВИ ТОЗИ ПЪТ! И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПАК ДА ИМА НАРОДЕН СЪД.

Е когато вземете решение да гласувате,а това е крайно необходимо по много причини и да имате нещо на ум за тази партия,която ни се натрапи с манипулация,е никога да не и се доверявате.До сега винаги са ни докарвали до дъното и се измъкват по терлици и плъхове от потъващия кораб,като оставят зад себе потоп.

Значи Орешарски е внесъл актуализация на бюджета (до вчера цялото Правителство твърдеше, че няма нужда) само и само за да уйдиса на Плевнята, Боко и Доган! И да попитам: След като се актуализира бюджета, откъде точно ще потекат парите към здравната каса, общините, училищата , както каканижеше Плевньо?Откъде ще се появят повече пари за тези два месеца?

Българите мразят БСП. Само ромите харесват Столетницата - не случайно са ЗАЕДНО в "Коалиция за България"

БСП-болшевики са доказани терористи! 1милиард не оправя България, Гърция има100млд.евро помощи и още искат. ГЕРБ е лидер!

бюджета защото Беце ще го прави министър на финансите.

Тия ли искат да ни управляват Та те искрят от злоба и от простотия... До вчера беше под сурдинка, а сега ги манифестират със замах.

ЧЕ НЕМА ДА ГО ИЗТЕГЛИ

Простаци гербери обяснете защо при 4 милиарда резерв не трябваше да се актуализира бюджета, а сега при 8 милиарда трябва. За да крадете ли, когато не дай боже дойдете на власт. А вие и никога не си отидохте. Вие заразявахте с простащината си народа.

Червена отрепко, актуализацията на бюджета е внесена от Пламен Орешарски. СТОПЛЯШ ЛИ? Както би казал Бацето: сиреч, "експертното" правителство си прави ревизия.

Малоумнико тиквеногербав, как така изведнъж взехте да харесвате Олигарски и да одобрявате действията му? Нали довчера квичахте 'Оставка', а днес изведнъж го подкрепяте? Същите крадци сте като червените, даже като тях се съюзихте с ДПС.

Ще обясня за малоумните червени скотове: от резерва не може да се харчи, той е резерв. Може да се ползват пари за здраве, САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО СЕ В БЮДЖЕТА. Неграмотни червен бабички, сега вие отговорете на два въпроса: 1) Защо като има 8 милиарда резерв лекарите стачкуват, че парите за здраве няма да стигнат до края на годината? 2) Кой от вас малоумници или тези, които ви представляват в парУамента, ще обясни на пациентите в края на годината, че няма пари за лечението им и че ще трябва да умрат въпреки, че в РЕЗЕРВА има 8 милиарда? Опорните точки толкова са ви промили мозъците, че не правите вече разлика между Бюджет и Резерв. А и не мислите, че на ВАС може да се наложи да влезете в болница с тежко заболяване и да ви кажат: "идете да си умрете вкъщи, като всички останали"!

лъжец - може да се харчи, нали мутрата го смали до 3,5 млрд. бе нещастник неграмотен ! Защо нямаш сили за истината ?

А сам си отговори защо няма пари за здравеопазване като всяка година са все повече.Ще ти помогна-защото лекарите са най-големите крадци в държавата и преди митничарите. Надписват и лъжат с пътеките и всичко обръщат на заплати , в болниците няма чаршафи ,храна, да не говорим за хигиена.

Борисов пише опорните точки на БСП. Дрънка като разпран и после се пита откъде му е дошло.

Време е гърбавите да преглътнат поредният горчив хап. След като стана ясно че любимата им "патриотична" партия е единственият гарант за следващо управление на ДПС, ще трябва да се примирят и с факта, че "Олигарски" , "Оглушарски" и т.н. нацирателни, си е техния собствен премиер, рожба на извратената, хомо втъзка между тяхната партия и дуписе. Ако имаше начин гърбавите и до ден днешен щяха да дъжат Оглушарски на власт. Току виж си го презибрали с мандата на ДПС до 1-2 седмици! И все за "благото на България" естествено!

Малеее как лъже тая бабичка... :

Изобщо не се налага да се актуализира. Защо Плевнелиев не даваше мин. година да се актуализира бюджета от Орешарски при положение че резерва беше 4 милярда, а СЕГА ИСКА ПРИ РЕЗЕРВ 8 МИЛИАРДА. Айде сега некой гербер да ми обясни!

кюнец за българия да се измитат към сибир, а ти долна подлого, колко от тези 8 милярда трябва да се връщат с лихви, и колко трябва да се дадат за банковия сектор? мюмюн с мюмюн, ходи чобана приказки да ти чете. и при "резерв" 8 милярда как така правителството остава здравната каса без пари?

dimitarpeshev73@abv.bg

Не им се хаби на тъпнята проста Мани ги