Ще разчетат записите от разговорите в кабината на полет МН17

Черната кутия от полет МН17, записваща разговорите от пилотската кабина, е в добро състояние, съобщи ИКАО.

Обратно в новината

Коментари - Ще разчетат записите от разговорите в кабината на полет МН17 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черните кутии Няма скоро да разкрият Истината,която садържат защото ::: Украинците свалиха цивилен самолет със 300 пътници на борда ! Целите са да се Натопят Руснаците и Отбраняващите се Новоруси от Изт.Украйна , които нямат Изгода да го правят, ...да Разбият Медийно Руснаците с помощта на Напълно Зависимите Западни "демократични" медии ! ... да Спечелят Време ,за да могат Лвовските Фашисти и Високо Платените Наемници ...да превземат,Унищожат,Изселят хората и Градовете на защитавщите се Изт .Украинци ! Хилядите Избити Цивилни там нямат никакво значение за ...Инвеститорите в това Клане !

я колко платени коментатори има тук- явно руснаците са разварзали кесята за да поочистят впечарлението от огромната трагедя, която причиниха

мълчи бе цирей нещастен краварски

Не им вярвам на Обамата и пригласящите. Защо да им вярвам? За Сърбия лъгаха, за Ирак лъгаха, в Сирия омазаха въпреки предупрежденията, Либия я осраха, в Афганистан отглеждат опиумните полета. И този т.нар. президент се изправил и иска да му вярвам. Лъжат повече от нашите политици.

Дали ще посмеят да обявят, че самолетът е свален от украинския самолет? Ще е гаф на десетилетието.

val55

Руснаците и американците много добре знаят, кой е свалил самолета та нали много от шпионски спътници на двете страни предават в реално време, какво става на земята и във въздуха. Вземете само това, което се писа от американците пред месец два, че руснаците не си изтеглят войските /численост и тежко въоръжение/ от границата на Украйна докато най накрая изтеглиха по голяма част от тях. От спътника могат да прочетат, какво четеш та камо ли да не видят, колко установки е имало и колко самолета са били във въздуха по време на инцидента. Експертите със сигурност вече знаят точно, с какво е бил свален самолета, и остава само от втората кутия да се доуточни, точно къде е бил позициониран самолета в момента на експлозията. При тази височина, колко километра са необходими като разстояние, за да се разбие на земята. Самолета е паднал поне10-35км след взрива в зависимост от пораженията, които са му нанесени, но това може да се установи с компютърна симулация включвайки намерените останки, и то доста точно особено с 3D..... То, че е грешка всички разбрахме, но мъртвите не могат да се върнат поради глупостта на ООН и СС, и най вече на тяхната неефективност от доста години....

Уса сплаши Европа, която трябва да купува нейното оръжие.Това е цялата игра на говедарите.Заплахата от Русия, укрепването на НАТО и пр. и пр. Ще ядат казашки дудуци в скторо време.....

.....Най-голям износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча.... Мартин Л.Кинг

До колкото разбрах от текста, разследването се върши от екип от 24 следователи от Украйна, Малайзия, Германия, САЩ, Великобритания и Русия и ИКАО. Обаче, те ще работят на основата на данните от кутиите, а тези данни ще са минали през английско и холандско сито.

val55

Според мен едва ли, ще се манипулират данните, защото руснаците и американците имат необорими факти, кой, как и с какво е свален самолета па макар и да е грешка ама си траят. Само чакат някой да излъже и другият веднага, ще нададе вой и ще представи доказателства. Кофти момент, нали?! независимо за коя страна. Да изчакаме, и да не бързаме с нашите заключения ,като малаче пред майка си. Все пак това е сериозен инцидент, за да се обвинява някой предварително, както е в случая. Много пъти някои не виждат добре или си мислят, че това е точно това което е, но не винаги се получава. Оръжието гърми веднъж празно, затова не се играе с него......а за зъл умисъл няма да говорим, защото винаги лошото се връща към този, който го е предизвикал, просто карма към него и другите му дружки....

аве язе съм проста мъ дъ питам чи унуката речи чи тез буинги гулемиети имали повичи ут две кутии...мчи куй тъй дъл бай Путин не е прочел вече нещо от устаналити тъй ди за секи слчай чи тиз ингилизи мноу лъжат ки.......??? многу бързу ги дадуа тия кутии на бледити пидали ут Гейуропата нящу...вий ко ши кажити пу въпросъ?

Не е важно, кой свали самолета! Важно е кого посочва за виновник световният полицай, прокурор, съдия и съдия изпълнител Барак Обомбо!

момента в който света осъзнава че "посочващия"постоянно и тенденциозно клевети а при това положение клеветата има ефект обратен на очаквания,тоес поразява самия клеветник

"Известният независим разследващ журналист от САЩ Робърт Пери разкри, че разполага с информация, според като малайзийския самолет е бил свален над Украйна от нейната армия и САЩ знаят това." Робърт Пери е носител на престижната награда "Джордж Полк". Той става много популярен с разследванията си за агениця Асошиейтед прес и сп. "Нюзуик" по аферата "Иран контри", както и за американската операция срещу никарагуанските партизани през 1985 г., свързана с незаконния трафик на кокаин в САЩ. /БГНЕС

А имало ли е пилоти в самолета?

Какви черни кутии, какви 5 лева! Американската пропаганда си свърши работата! Без да има никакви доказателства за това Президента на САЩ, неговите заместници и повечето лидери се заканиха на Русия, като виновна за свалянето на Бойнга! Не остана човек на Планетата, който да не му се втълпи в главата от медиите, че руснаци са свалили Бойнга! Целта е постигната! А, от съдържанието на черните кутии ще се цитира само тази част, която помага на американските версии. Другата информация ще се окаже повредена, или липсваща!

Уважаеми г-не или г-жо, Във Вашия форум по-долу, един агент на ЦРУ или поне представящ се за такъв е написал следното: "Тъй че български боклуци не искам да коментирам причините... още за войната,а да благодаря че ми е дадена възможност ,,пак да имам държава.Щом това ви е малко взимете си победителката в Евровизия Кончита Вурст гушкайте се с нея и си мислете за демократични ценности,но тъпи идиоти ценностите са демократични само когато са обявени за такива от западните лидери. " Обикновено Вие не допускате появата на подобни текстове като обидни и накърняващи доброто име. Има ли някаква промяна относно схващанията Ви по въпроса?

Уважаеми, благодарим за сигнала!

Значи ли това,че най-накрая ще започнете да триете наред цинизмите и тук ще имат възможност да пишат възрастни с нормално интелектуално развитие и що-годе прилична култура? Или възнамерявате да прилагате това правило само по сигнали на носители на евроценностите срещу "руски подлоги" /руска подлога= български патриот (не е тъждествено с атакист) в наши дни, в случай,че не четете форума редовно/?

Просто на колегата нервите не са издържали след прочит на 100-ина поста от ИСТИНАТА, дада, Митко f-in' Пешев и други г-да. Там цинизмите изобилстват. Аз в този отрязък съзирам просто един правилен епитет- боклуци,отправен към мършата на българското "стадо" /което пак скоро по необходимост ще стане народ, както правилно е прозрял колегата/. Чие име уронва въпросния пост? На Кончита Вурст със сигурност- въпреки тоталната си извратеност не вярвам "то" да си ляга с протестъри.

не ставайте смешни русия е необходима на европа само като доставчик на газ което е преодолимо но русия дори и оръжията си купува от франция и англия!

VIPER

Руснаците са започнали да изтеглят капиталите си от Лондон. Камерън ще получи потупване по рамото от Обама и ритник в зад..ка от Лондонското сити..

да бе те рашките създадоха ситито?!?! преди тях нямаше нито челси и футбол нито борса!!! смешник

VIPER

точно в 9.00 троловете застъпиха на работа хахаха

в буркани ще си ги държат май? Големите пари минават през Лондон. Или пак пускаме кьорфишеци?

Започва нова студена война. Руснаците ще нанесат огромни финансови щети на ЕС, поне в началото. Естествено ще последва и ответна реакция. Европа ще се възстанови, винаги успява. Но Русия ще си остане на картошки и самогон. Руснаците загубиха една студена война, но не си взеха поука.

Ми това ознвачава война с Русия, до час след свалянето на самолета - нещо което Украйна не може да си позволи.

се готвят да изгонят дъщерята на Путин.

VIPER

И като я изгонят...? Ще и пръднат на...

че сте хванали господ за....шлифера!

Путин обрича Русия на разпад Младите и умните руснаци разбират това и затова руските имигранти в САЩ и ВС са вече над 20 милиона

А как изглеждат два милиона имигранти на има -няма шест милионна България?

а ние държим путлер да спре да превзема територии и да пали войни в европа!!!

Дръжте здраво! Ако се чудите за какво, обадете се.

Кво ли шъ пишете утре, всички с американски имена, Иво, Иван, Слави, Попов и други, га съ окаже, чи руснаци и опълченци нямат нищо общо със свалянето на самолета?

Ще пишат същото. Когато боса е казал, че сестрата на Иван е ... на никой не му пука, че Иван няма сестра.

Трябва повече време за разчитане на черните кутии или за фалшифицирането на резултатите ???

Ами да вземат да викнат теб да ги разчетеш за нула време, колко му е.

goose

Да бе, точно черната кутия ще ти даде отговор кой изстреля ракетата ...

Петрошенко,Яценюк са международни престъпници с болни амбиции.Всеки друг би се срамувал,ако това става повреме на управлението си.Много са убитите-Одеса цял културен, дом с хора изгорени с напалм,мирни граждани,транспортен самолет с 300 пътника.За крива ракета няма прав път.

След провала на пресконференциятя на разузнавателнитe служби на САЩ,на кампанията срещу Русия май се дава заден ход!Даже австралийският м-р председател Абът се е обадил на Путин ,за да му благодари за съдействието в разследването!

Според източника, анализаторите на ЦРУ все още не изключват възможността войниците да са били опълченци, облечени в подобни униформи, но според първоначалните оценки, става въпрос за украински войници. Също така има и предположение, че въпросните войници са били недисциплинирани и вероятно пияни, защото на снимките се виждат разхвърляни бирени бутилки, казва източникът, продължава още журналистът. И така. Моето твърдение от вчера, че най-логичното заключение е, че самолетът е свален от наркоманите от Десен сектор които съставляват армията на Киевска Украйна в момента се оказа вярно. А, за да стигна до това твърдение просто използвах Бръсначът на Окам. ;)

Този инструмент рядко се използва в разследвния но при отсъствие на доказателства е единствено възможният. В даденият случай има доста много доказателства

не гледаи какво става в ивицата г-а-з-а, гледаи сваленият самолет. платили сме за това ....

не гледаи какво става в ивицата газа, гледаи сваленият самолет. платили сме за това ....

не гледаи какво става в ивицата газа, гледаи как платихме да се свали самолета ....

Досега поне 4-5 пъти са са са направили копие на кутиите. Русия, Малайзия, Холандия, Великобритания, САЩ... После някой по веригата е направил HARD-FORMAT. Нали вътре е някяква HDD или друга памет? После взаимно ще си се плюят на тема, "Имало ли е пилот в самолета". Истината никога няма да се оповести или ще е преиначена. Жалко за загиналите, при такъв тежък инцидент.

Досега поне 4-5 пъти са са са направили копие на кутиите. Русия, Малайзия, Холандия, Великобритания, САЩ... После някой по веригата е направил HARD-FORMAT. Нали вътре е някяква HDD или друга памет? После взаимно ще си се плюят на тема, "Имало ли е пилот в самолета". Истината никога няма да се оповести или ще е преиначена. Жалко за загиналите, при такъв тежък инцидент.

путин сам каза, че не лети над украина

само дебили може да се изказват че бунтовниците били виновни за драмата със самолета. първо нещата в украина ги подпалиха американците с пуча в киев. и второ във военна зона където има свалени преди това 13 самолета , само идиот може да пусне граждански самолет да прелети за да спестят 2000 долара от керосин. ялко за невинните пасажери но да съдят авиокомпанята!

"ялко за невинните пасажери но да съдят авиокомпанята" - каза експертът по гражданско въздухоплаване допивайки мастиката си

Руското воено министерство зададе 10 въпроса на Украйна и на техните господари САЩ. Нито един от тях не е отговорен. А ПОНЕЖЕ АМЕРИКАНСКИТЕ БОКЛУЦИ СА ЗАМЕСЕНИ ЗАЩО НЕ СА ПРЕДОСТИЛИ ДАНИ ОТ СПЪТНИКА КОЙТО Е СНИМАЛ ПО ВРЕМЕ НА КАТАСТРОФАТА .ЗАЩОТО МАЙ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ВИНОВНИ СА УКРАИНЦИТЕ

ще ги покажат, не бързай!

Не бе, една жена каза, че на едно наше Су му отказали спирачките и отишло чак в Украйна. Бунтовниците му пратили предупредителна ракета с надпис "Ну погоди", ама тя нацелила боинга. Значи виновните сме ние, че не сме проверили спирачките.

Ще си позволя да добавя само че, докато руския Генщаб само предостави данните от обективния контрол без да изпада в пространни коментарии, то "вездесъщото" американско разузнаване се държи като лелка от агенция ЕЖК (Една Жена Каза)

След всички обвинения срещу Русия и опълченците, цлед всякакви изказвания на Кери, Байдън, Обама и пуделите, това си е направо пеизнание, че укрите са свалили самолета. Ако имаше и най малкото, най нищожното доказателство за обратното, сащците да са опищели света.срещу Русия и опълченците, цлед всякакви изказвания на Кери, Байдън, Обама и пуделите, това си е направо пеизнание, че укрите са свалили самолета. Ако имаше и най малкото, най нищожното доказателство за обратното, сащците да са опищели света.

Представете си какъв е резултатът от анализа на фактите, направен от американското военно разузнаване, че във Вашингтон да се вземе решение да бъде жертвана репутацията му по политически и пропагандни причини.

След всички обвинения срещу Русия и опълченците, цлед всякакви изказвания на Кери, Байдън, Обама и пуделите, това си е направо пеизнание, че укрите са свалили самолета. Ако имаше и най малкото, най нищожното доказателство за обратното, сащците да са опищели света.

Дори и да се открият неопровержими доказателства за вината на Русия, пряка или косвена, има ли поне един здравомислещ човек, който да си престави и за момент, че русляците ще си признаят. И особено нашите родни рубладжии какъв вой ще нададат. То ще бъде САЩ, Сорос, масони, Обама и кой ли не още от загниващия запад, за където драпат и много от дечицата им учат и живеят

че кой е очаквал друго?руснаците нямат какво да крият.

На някой направи ли му впечатление, че на пресконференцията дадена от руския ГЩ бяха представени данни от цивилните радари за контрол на въздушното пространство, а не от военните, въпреки че последните имат къде по-големи възможности...А дали по време на разговорите си със западните лидери Путин не им намекна, че може да запознае публиката и с тях...

И тук сме разделени на "сини" и "червени". Чекайте малце, бракя булгаре - нещата не са толкова прости - черно/бели". "Ебан" си е този конфликт (близо до гражданска война) подклаждан от чужди сили в Украйна. Еднакво виновни са "Запада и УСА и Русия). Докато по-горните не се разберат - конфлицта ще продължава! Заложени са много т,н. "стратегически" интереси и вложени парички!

Проба, проба, Луната ли е!

руснаците нищо не крият.истината за поредното американско престъпление скоро ще излезе наяве.

" наличието на списъци на пътниците." А това май е индикация, че след многото приказки с обвинителен тон, сега ще търсят някой който ще играе ролята на терориста взривил самолета.

ЦРУ със сигурност има и плав Б, ако не мине номера с провокацията, че са виновни руснаците. Иначе ще се разбере че те са го планирали и осъществили.

със сигурност ЦРУ имат и план Б. За да потулят следите, ако не мине провокацията че уж да руснаците

със сигурност ЦРУ имат и план Б. За да потулят следите, ако не мине провокацията че уж да руснаците

със сигурност ЦРУ имат и план Б. За да потулят следите, ако не мине провокацията че уж да руснаците

ЧУК

Обаче по сто и няколко цивилни трупа на ден от безразборната стрелба на урките не е геноцид! Там за пет дена избиха по-вече цивилни , отколкото евреите -палестинци за две седмици

Грозна история, най - вече алчността на Русия, които причиняват това е безцеремонна и ако питате мен путин да влезне в затвора доживот, не знам как спи нощем, дано умре в страх, какъвто предизвиква в невинни хора

Алчност ли? За какво? Какво и е нужно освен сигурност за да може да се развива по свой път?

Ще те питат в посолството за зелената карта. Там кажи , че искаш Путин да влезе в затвора, а пък Обама е най-великия! Работата е опечена!

Грозна история е в главата ти объркана. Ти изобщо нещо чел ли си по случая, защото коментара ти няма общо .Прилича на мнение на чернокож ученик от щата Алабама по отношение на Колайдъра на ЦЕРН.

Иво, Иво, колко си прост!

ку-ку-ру-ку-куууу... спиш ли, спиш ли нощем? и внимавай да не те изненада нещо!

Абе дришльо що ти не е ма.Никога не съм бил за руснаците по времето на "комунизма"Но това което виждам сега ,лакомията за която се опитваш да пишеш е точно американска.Изтърсък недоклатен къде се буташ из атовете и се опитваш да бръщолевиш врели не кипели?

За съжаление по минусите които са ти дали се разбира какво количество червени чугунени глави живее в България. Никога няма да се оправим с такова население. Те поддържат Матушката си, каквото и да става.

Така е, чугун и бетон!!!

Ти си чугунена глава, драги, защото признаваш само черното и бялото. Ако не сме с Обама, каквито и да ги плещят той и неговите хора, значи сме с Матушката. И трета възможност няма?? Хамериканският голям брат забърка тази каша и иска да я пише на чужда сметка. Дано не му мине номерът.

Фашиста путин да си изтегли партизанските отряди от Украйна... всички руски фашисти вън от Украйна .

От славянските народи по време на Втората световна война по-фашистки настроени от украинците не е имало. Така че си прави сметката КОЙ е фашист. Да кажеш Путин от обсадения Петербург, че е фашист? Нещо не мислиш с главата си.

Се изцепи в мрака платеният български фашист

Всички неофашисти,наркотрафиканти,американски мекерета и техните подлоги!НЕЗАБАВНО!ВЪН ОТ КОСОВО!Или забравихте какво се случи там,и кой е виновен за това.Забравихте и бомбите над мирен цивилен Белград,и жертвите от това.Ето това е цинизъм,и двоен стандарт.Косово-Източнча Украйна.

Както вярно беше казала една украинска журналистка: Колко жалко: в тази война в Изт Украйна украинската нация губи млади и перспективни мъже, а Русия чисти боклуците и утайката на обществото си.

За да не губи елита си, украинската хунта трябва да спре да обстрелва градове и села, защото там умират невинни хора, НАРОД, ЕЛИТ!!!!!!!

Така е! Измират жени и деца, а хунтата стреля ли стреля!! Елитът се унищожава, от шепа фашисти, завзели властта в Украйна!!!!

Терористи са хора, койт извършват терористични действия в чужда страна! А хората защитаващи родната си земя са опълченци! Те не са сепаратисти, както ги нарича пропагандата на САЩ! Елена Йончева направи документален филм за Украйна и в него етническите руснаци заявяваха, че те не искат да се присъединяват към Русия, а искат да ползват руския си език, неискат да ги командват фашагите от Киев, нито европейските комисари нито САЩ, които искат да дупчат земята им за шистов газ!

че цялата млада и переспективна паплач на така наречените укронаците измира нали?! Като ония 50 свине които бяха опърлени в Дзержиснки! Хехехехехе Те ти булка спасов ден! Дойде време да се пекат и нацита!!

...в Изт Украйна украинската нация губи млади фашисти. Смърт на фашизма, свобода на народа!

С терористи не се преговаря. Терористите следва да бъдат ликвидирани. Това е нормална практика за всяка суверенна държава, каквато е Украйна. Порошенко е в правото си да защитава родината.

ПО СНН КОМЕНТАР НА 17. НА ВЪПРОС ,КОЙ ЗАБРАНЯВА ПОЛЕТИТЕ ИЛИ ПОЗВЛЯВА ДА ЛЕТЯТ В ОПАСНИ РАЙОНИ! СПЕЦИАЛИСТ ОТГОВОРИ! -ИМА НЯКОЛКО ОРГАНИЗАЦИИ, НО ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАКТЕР. ОТГОВРНОСТА СЕ ОСТАВА НА АВИЦИОННАТА КОМПАНИЯ. А АВИЦИОНАТА КОМПАНИЯ ИМА ПРАВОТО ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕ ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТРАНАТА ,КОЯТО Я Й ДАЛА! И КАЗА ,ЧЕ ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ СА ОТЧЕЛИ ФАКТА ,ЧЕ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ТАКЪВ СЛУЧАЙ ,И СА ЗАБРАНИЛИ ПОЛЕТИТЕ НАД УКРАЙНА-ТЕ И ЗА ТОВА СА ГОЛЕМИ! БЕЗОПАСНОСТА НА ПЪРВО МЯСТО. НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОЧАКВА ПРОВОКАЦИИ ОТ ТАКЪВ РОД.

хора като потрошенко нямат родина. Той милее за САЩ.. и парите си. Само това го интересува

Попе като те гледам колко си насран ,що не идеш да се биеш със новосъздадените терористи от САЩ в Ирак,които преди 2 дена се клеха че във всяка европейска държава ще създадат шериат!Дришня безподобна жалка!