Бареков обяви листата на ББЦ за евроизборите

Лекоатлетката Тезджан Наимова е номинирана за евродепутат от "България без цензура". Николай Бареков, Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева са на първите 3 места.

Обратно в новината

Коментари - Бареков обяви листата на ББЦ за евроизборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, щом Кръстевото дебилче ще става евродепутат, ибрикчиите им ли няма да станат ?

Pesh0

Много мадами ама все Барекаобикалят , Кои са сладураните купили къщата в която живее бъдещия министър председател ? А Росен , пак гледа с надежда , за тебе росене нито къща нито мадами ще има , но поне народа ще те запомни , като полу идиот . А при Слави изглеждаше умно. Какъв магйосник е този Слави.....

Реалноста е създадена за да се осъзнае от индивидуална и колективна гледна то4ка. Трите основните неща за осъзнаване са енергиите 1 - любов, 2 - здраве и 3 - пари. Във ли4ен план са наредени 123, от колективна позиция силите са подредени на 321 схема. Политиката е пари, - служат за прогрес, здравето си е естествена необходимост за прогреса, и като опрем до любовта от колективна гледна то4ка, - нема проблеми, 50 кинта, кебап4ета, кюфтаци, номер 3 изпъва колективния пейзаж - и юруш към урните.

8901

Дучето(гальовно от дудучето) и гудето ще превземат Брюксел.Не след дълго Белгия ще се присъедини към България.Да живее ББЦ и ДПС.

Недоразумение му подсказаха, че няма шанс на изборите и...в сила влиза резервният вариант. Впрочем има повече от месец до изборите и дотогава всичко може да се случи както в България, така и и навън. Циркът продължава...

Ако допуснем тоя да стане евродепутат,значи си заслужаваме мизерията... Бюрека е Боже изчадие...Циник,отврат,повръщано!

Предлагам да си ходи в Европа,но не като евродепутат,а на самоиздръжка...какво ще кажете? Такива като него компания на белите мечки далече на север?

Ако беше споделил предварително,че целта му е дя се махне от Б-я дори и със скътаните левчета ,дори със стотинки щяхме да му постиламе,за да се изнесе по-бързо,а,не да се прави на политик,какъвто не е бил и няма да бъде,по простата причина,че политиците макар и утайката на елита са по-умни от него!!!!

простак ДуДУка Ще вляза в Европейския парламент и ще остана там, докато в България ситуацията не стане годна за предсрочни избори", коментира Бареков

Значи целта на Бюрека е да се измете колкото се може по-бързо от България. Мазен и долен лъжец.

Хубавото е, че...бяга бързо! И ще избяга за нула време от ...мършата!

кажете ми как да гласувам,че хем да съм го направил ,хем да е валидна бюлетината и в същото време никоя партийка да не се е възползвала от това

питам съвсем сериозно!Не ме интересува как гласувате на питането ми !Искам да знам как да го направя!

Нарисувай един голем х.й,така хем ще си гласувал,хем бюлетината ще е невалидна

Я помисли! Хем ще се водиш гласувал, хем няма да си гласувал за никого, хем няма да ти присвоят гласа другите партии!Не е толкова трудно да се сетиш!

Аз също имам доста колебания.. Но знам едно - не вярвам на ония -които най-напред пл'ят-а после се оправдават за "плюнката си".. Тия - са боклуци... , от най-долните...!!! Не вярвам - много и на ония-които ми предлагат- розови сънища !!!! Писна ми ! Писна ми да ми обещават.. : "...Това ще направим за вас..." .. Онова - "ЩЕ НАПРАВИМ ЗА ВАС...." ... Мисля си за едни неща.. : " Който ми обеща е , че ще доведе ИСТИНСКИ ГОЛЕМИ ЧУЖДИ ИНВЕСТОТОРИ - ДА ИНВЕСТИРАТ В ЗАВОДИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО .. - ЗА ТЯХ , ЩЕ ГЛАСУВАМ ... ЗА ЖАЛОСТ- ЗАСЕГА - ТАКИВА НЯМА .. ИМА ОБЕЩАВАЩИ ВСИЧКО ..НО РАБОТА И ДОБРИ ЗАПЛАТИ ЗА СЪОТВЕТНАТА РАБОТА- Н Я М А !

А бе нема кво да мислиш а си гласувай пак за станишката!

Гласувайте за Бареков ,като искате да пратите на почивка в Европа един мошенник,лъжец и предател на България

Зелената муха - Калинка Крумова сега полази и Бареков. Абе келепир да има, средствата са оправдани.

toq podmina i bolen siderov ,mnogo merakliq chte izleze tozi barekov

То требе да си гулем тъп за да гласуваш за "ДУДУКАРИЯТА". Само платени цигански гласове може да събере Дудука!

Много хитър ход на Доган,създаде си ББЦ начело с капута и сега вместо 6% има 6+7=13% и още по големи безобразия ще прави.

Ех, Калинка, Калинка Крумова, и тя мераклийка за евро-бозйник!

Олигофрени!

И то големи

Крим се отцепил от Украйна и преминава към Бареков! Сега разбирам защо Роско Петров се мотае с камуфлажна униформа. Поема командването на Крим

Бареков официално изпрати молба до Столична голяма община и кметът на София Йорданка Фандъкова бул. Дондуков да се прекръсти на Дудуков

Партията на Меглена Кунева България на гражданите се обединява с партията на Бареков България без цензура! Новата формация се казва БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАЖДАНИ!

След изборите Бареков се обажда на Станишев: - Шефе, имам една добра и една лоша новина, коя да ти кажа първо? - Дай първо добрата, че само лоши има напоследък - казал Станишев - Пак спечелихме изборите!!! - Е по- хубава от тази няма накъде. Каква ли може да е лошата??? - Никой не е гласувал за нас...

ocmpuemo@

Дали доживотната забрана за участие в състезания на Тезджан Наимова не може да се приложи и за изборното състезание :) Едно поне ще постигнат Бардука и Безносия - ще си оте.ат на воля сътрудничките.

...с какво....

"Чистият" човек (Тезджан Наимова) беше лишена от състезателни права, заради злоупотреба с допинг. С какво око ще погледнат в Европа на това? При това излъга 2 пъти!!!

Влизат Бареков и Станишев в една аптека. - Два капута казва Бареков. - Виждам казва аптекарят нещо ще желаете ли?

Абе вица беше за борисов и цветанов,ама и така става

Бреков протест водеше от град на град ходеше, платени слепци караше, с жълта свирка свиреше простите хора сбираше, сбираше и говореше: Аз ще оправя страната и ще ви чистя лайната, вий само мен изберете, па после колко щете серете. Хората Барек слушаха, слушаха още вярваха, вярваха и хортуваха: Ой ти Барече Бюрече, как ти е чиста душата, като на блато водата, как ти е буйно сърцето, кат на торнадо очето, как ти е снажна снагата, кат на жираф шията. Ти премиер ще ни станеш, ще станеш ще ни пристанеш, ще сме си лика-прилика, като блато и тръстика Че се зарадва Бареков, па си включи камера, та да го видят хората, как си народа изслушва, изслушва, а не подслушва. На всеки време даваше, да си излее душата, душата още болката. Да им завидят другите, де на протест не ходеха ами си вкъщи седяха, вкъщи пред телевизора. Хората на микрофон блееха, плюеха, душа лееха. Бареков наум смяташе, смяташе още пресмяташе, колко му глупци трябваха, държавата да превземе, да му завидят Пеевски, Пеевски още Борисов.

фолклор за чудо и приказ

Това ли беше целта на упражнението, аз си мислех че иска да оправи живота на хората.

Социолозите забогатяха.Барека плащал 7-8 пъти по-вече...

Така наречените "социолози" се надпреварват кой да даде по-оптитимистична прогноза за шансовете на ББЦ в изборите за Европейски парламент. Този факт е много показателен. Нашите "социолози" стават особено активни, когато им замирише на пари. Самият Бареков можем да видим всеки ден по разните телевизии, по вестниците, или да агитира из страната. Някои депутати и видни журналисти на бърза ръка се преориентираха към Бареков с обяснението , че го правят асбосолютно безкористно. Един дори целуна лика му пред телевизионните камери! Такова дупеблизство рядко може да се види дори и у нас, където то има дълбоки корени. Всичко това говори само за едно. Зад Бареков стоят огромни пари и на тези негови приказки, че е похарчил 500,000 лева от собствения си джоб, не вярва никой. Пък и посочената от него сума отдавна да е свършила още в началото на кампанията му. Явно тези, които дават парите възлагат големи надежди на дудука, макар той всеки ден да плещи такива невероятни глупости, че на човек просто му става обидно да го слуша. Най-вероятното обяснение за всичко това е, че столетницата и подкрепящите я с парите си олигарси са решили да опитат да заменят ДПС с нов политически партньор.

Всички 240 депутати подадоха молби днес да основат парламентарна група на България без цензура, след като се е видяло КОЙ крепи кворума чрез едни или други схеми. "То се е видяло. А и ние сме ветропоказатели за това КОЙ е силният на деня. По-добре да се присъединим, вместо да се борим" - съобщават народните представители. По този начин илюзиите на голяма част от населението за нови парламентарни избори бяха прекратени, тъй като България без цензура постигна тъй лелеяното национално обединение. Николай Бареков приветства присъединилите се към движението му лица и обяви, че вече всичко е наред и е време за бленуваните от нацията по време на Прехода реформи.

След кратък преглед на социологическите данни Националният съвет на политиците в България единодушно реши да отмени евроизборите и направо да бъдат произведени резултатите - 17 евродепутати за България без цензура. "Честността, дръзновението, решителността и перспективите, които дават Бареков и сподвижниците му са безспорен атестат за политическа промяна. Неизбежно е България без цензура да спечели евроизборите" - потвърди анализаторът Харалан Александров пред любимата медия на всеки човек, уважаващ името си - ПИК. Партийни лидери на други формации изненадващо не се възпротивиха, отчитайки, че дори да не спечели евроизборите, формацията на Бареков рано или късно ще се сдобие с всички депутати в Брюксел. Самият лидер на ББЦ отказа коментар, обявявайки, че вече е изградил телепатична връзка с всеки истински българин и няма нужда медии да преиначават думите му. Същевременно Бареков порица правителството, че е допуснало сняг посред април и обеща да затопли времето до края на седмицата с пари от левия си джоб.

Тея от ВМРО националисти го дават а се превърнаха в политически пр.ститутки. Преди време се бяха присламчили към Ковачки в някаква измислена коалиция Лидер. Сега пък пристанаха на този боклук Барека. Пълно нещастие, смешни шушумиги.

Е КАКВО ОЧАКВАШ ОТ ЕДИН ДОНОСНИК КАТО КАРАКАЧАНОВ! А Я МИ ПОКАЖИ ПОНЕ ЕДИН СВЕСТЕН В КАПУТСКАТА ПАРТИЯ

Представиха ни новия хит "Списъкът на ка*ута" Режисьор: А. Доган Сценарист: Д. Пеевски В главните роли: Н.Додуков Р.Петров

България без цензура пусна и своя реклама на английски, където Bulgaria Without Censorship бе съкратена на BG-WC, а погрешка мотото "капитализъм с човешко лице" стана "cannibalism with a human face".

+100

Ликът на лидера на България без цензура Николай Бареков се появи чудотворно върху филия препечен хляб в Горна Оряховица и в житно поле в Добруджа, предават по-ангажираните с каузата на новия национален месия медии. Собственичката на филията е 72-годишната Пенка, която до днес не симпатизирала на България без цензура, но след знака от съдбата нямало как да не промени мисленето си. Самият Бареков обещал на жената да купи един тон хляб наведнъж. Ликът в полето пък бил открит от 27-годишният Тотю, който се научил да скача много нависоко и затова видял изображението отгоре, понеже в Добруджа за младите било скучно. На него Бареков обещал батут. Новината идва само дни, след като ликът на Бареков се появи чудотворно на гърдите на истински добрите хора в България, което означава само едно - Господ посочва новия управленец на най-добрата страна в света. "България без цензура не е лидерска партия, а Николай Бареков е свалил банковата си тайна" - споделиха горди симпатизанти на най-прозрачната и мислеща за хората партия, появявала се в България.

Дудука е политически трол! Говори алабализми и измислици, мислейки си, че малобройните му симпатизанти са прости като него. Това е най - големият боклук в политиката, ибрикчия на ДПС.

Досега съм гласувал за ВМРО, въпреки многото си резерви към тях. Но сега вече НЕ ИСКАМ да чуя за тях. Каракачанов се насра на метеното.

Чушка бюрек.Стига с това"Бареков".Той е достоен Бюреков.Врътни опашцица.Върти лопатчица.От където задуха вятъра на промяната....т.е.,на кинтите.Елементарно,платено,подмолно,недостойно,гнусно.Листи...избори...заклинания и лъжи.Ама и лъжи....

Има ли нормален човек който да гласува за тия отрепки???

Нов бардак със стари к ... ви. Този филм вече сме го гледали. Когато Дудуков и Калинка Крумова изпратят синовете си да служат, тогава да въвеждат задължителната казарма.

Станишев, Бареков и др. шефове на партии са се сложили начело на листите за Европарламента Единствената им цел и спасение е да избягат от България, да си получават еврозаплатите /които ние ще плащаме/ и да гледат дереджето ни с иронични усмивчици.

Гласуваш за Барека/ДПС2/,получаваш Доган!

А 2013 като гласува за Кунева, получи серегея.

Няма ли и мен някой да ме включи в тия евролисти? :))) Както става ясно единственото умение, което е необходимо на "депутатите" и е да могат да сядат на стол и да се подписват за заплатата :))) Всъщност дори може и да не могат да се подписват - заплатата се превежда по сметка.

Тоя какви наркотици ползва, искам от неговите!

Като гледам листата липсват само Ян Бибиян и Спящата Красавица.Лошото е че народа тотално оглупя, а тия клоуни се надяват точно на това.

ей бареков голямо коце си таджан е нещо изключително ама въпреки това ще се въздържа да те подкрепя:)

Ти този за мъж ли го имаш, бре момче! Жалко за момичето , ако се прежали.

честно такива движения на човек не сън виждал тази е уникална

на това се казва пари на вятъра

Ето я истината за Бареков- да се докопа с гласовете на хората до Европарламента ,а после го боли оная работа!

е тва се казва чалгаджийска сбирка

Ако я хванат с допинг,или че шмърка,веднага я изключваме.

Не мога да си отговоря на въпроса: Защо тези особи ми изглеждат като погребални агенти? Моля помогнете в намирането на отговора!

TIREX

тая мамеше в спорта представете си какво ще е ако я изберат. бареков е тъп!