НАТО разполага нови сили в Балтийско и Средиземно море

НАТО реши да изпрати допълнителни военновъздушни, сухопътни и военноморски сили в районите на Балтийско и Средиземно море.

Обратно в новината

Коментари - НАТО разполага нови сили в Балтийско и Средиземно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати колко руски чугуни има в тоя сайт!

Освен сили пратете и медицински кораби натоватени с памперси защото насраните войници са грозна гледка . Изпратете и един батальон баячки за леят куршум против страх на тюлените защото са тъпи и прости риби !!! Силите ви за нищо не стават само където абите горивото ...

Когато настоящият генерален секретар на НАТО, Андерс фог Расмусен, бе премиер на Дания, той ме помоли за среща. Тя не бе планирана, но аз се съгласих. Ние се срещнахме и разговаряхме. След това се оказа, че той тайно е записвал разговора, а след го е публикувал в пресата, разказва Путин. Не можех да повярвам на ушите и очите си. Той обясни, че е записал разговора за историята. Естествено, бях поласкан, но трябваше поне да ме предупреди или да поиска разрешение да публикува тези преговори. Какво доверие може да има след подобно нещо?, посочи Путин

Расмунсен призовава Русия да оттегли войските от границата с Украина, а трупа натовски войски наоколо.

От края на Втората световна война РУСИЯ/СССР/е участвала във военен конфликт ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА на СССР-- САМО в Афганистан!!!Докато за този период от 79 год. САЩ са взели участие или са разпалвали военни конфликти 43 пъти??? Без да броим Виетнам и Афганистан??На тез хамериканци не им ли преседна вече?? Тикат се де не трябва!! Питам се дали имат интереси и на бунището ?? Майче ТАМ им е мястото!!

jizast

То бива да си тъп ама чак толкова. Русия нахлуваше навсякъде където искаше да наложи комунизма ба охльо. Питай Чехи и Унгарци например. Само ние и Сърбите бъкаме от русофилистици, всички други бивши соц. държави мразят Русия. Те и затова са дръпнали пред нас. Нас все ни влече Азия, тях - Европа.

П.икльо ти незнаеш какво е военен конфликт, и дано никога и не разбереш. Кажи бе приятелю твоите любими янки имат ли спечелена война самостоятелно? Изключвам нахлуването в Гранада с армия от цели 9 човека (8 войника и командващ).

Подпалиха целия свят тия американци. Уж искат демокрация, а сеят войни. Над 140 страни пострадаха от тях.

и още две съседни планети са оплакаха от тях...

ПОВЕЧЕ СА !!!

НАТО искат мир, а струпват непрекъснато военна мощ!!! За какво става дума?? Хамбургери, вън от Черно море и Европа!! Тлъстеете във Вашите ширини!! Празноглавци!!

Какво НАТО?? Янки вървете си у дома! А ЕС да си е.е майката... Нали му го казаха! ПРЕДИ ТЕРОРИСТИЧНАТА ОПЕРАЦИЯ в КИЕВ.

Е ЯНКИ, КОГО ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ ТАМ В УКРАЙНА??? ЧЕ ТЕ УКРАИНЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ РАЬОНИ ЩЕ ИЗБЯГАТ НА ИЗТОК КЪМ КРИМ, КАКТО Е ТРЪГНАЛО. СОМО ТУРЧИНов, КЛИЧКО И КРАДЛАТА ТИМОШЕНКО ЛИ ЩЕ ЗАЩИЩАВАТЕ? Защото май само те ще си останат там. НО БЪрЗАЙТЕ ПОНЕ ДА ГИ КАЧИТЕ НАВРЕМЕ, ЧЕ КЛИЧКО ИЗБЯГА КУБРАТ ПУЛЕВ НО ОТ УКРАИНСКИЯ НАРОД НЯМА ДА МОЖЕ. Турчинов и крадлата Тимошенко ще ги бият и ще ги е.... Смотани и гадни еврейски янки, разкарайте се от славянските страни!)

Айде "зелени чорапчета"....сменяйте катетрите и бегом към Москва,тук е ЕС и НАТО и такива като вас нямат място тук-поняли червени гъзоблизци!!!

Ей, другари предатели и лизачи на руски ботуши до кога бе, много сте интересни - все за Велика Русия и не знам си какво си, ама ходите на почивка в Испания, Гърция, Турция, купувате си "западни" стоки, пращате си децата все на "селска бригада" в омразната Америка да се върнат с малко "зелени" - що не отидете в Русия поне веднъж да видите колко е хубаво така да се каже. Какво е видяла България за тези близо 70 години(не тия, дето си сменят властта още от тогава) - дефицити на всичко, тотално съсипване на селското стопанство - още не може да се оправим, опашки за елементарни неща, Кореком и други простотии.Пълна мизерия и не казвайте, че сега е по-зле, щото сега са пак същите на власт, ама вече станали "бизнесмени" за да си харчат откраднатите тогава пари. Колкото до другите - дето руската армия е много велика - да супер велики са: втората световна война - без англичаните и американците са свършили курса(който не вярва да види край москва гробището на американските пилоти които са загинали за защитата и като доброволци например); след това авганистан - супер са, вярно много от брадатите ги преселиха в рая, ама колко руснаци загинаха( и фалира СССР заради това); дори грузия - вижте какво загубиха, вярно "победиха" една страна, която е по-малка и от нашата. П.С. нали знаете, че яростната защита на врага(какъв е този, който лети с бойни машини точно по въздушното ни пространство за да следи реакциите?) е предаване на Родината - знаете ли какво се прави с предателите?

В качеството си на какъв определи кой е "враг" и кой "предател"? Още повече от индивид, продал се за 30 сребърника!

деер

Вместо тези "мерки за сигурност" и парите за помпозните срещи и речи, ДА БЯХТЕ ИНВЕСТИРАЛИ ПАРИ ПО ВРЕМЕ НА ЯНУКОВИЧ ЗА РАЗВИТИЕТО НА УКРАИНСКАТА ИКОНОМИКА И ДА СПРЕТЕ ДА ПРОДАВАТЕ ЛУКСОЗНИ СТОКИ В УКРАЙНА И НА УКРАИНЦИ!!! Да , ама моралът си има граници,

Господата от сащ в настоящия момент имамт в бази в Европа на 100х. военни, сега искат да домъкнат още, че това си е окупация в чист вид и ако някой ден европеците решат да имат собствено мнение за нещо, различно от това на собствениците на ус базите те дали ще се съгласят или ще повторят кримския сценарий.

До ТРОЛА именуващ се с името Колев...опитите ти да се правиш на икономист -разбирач са толкова комични и жалки , че дори не си в състояние и да разсмееш някой от сериозните читатели във форума...поне провери структурата на БВП на великите ти Марихуанци и ще установиш, че над 70% са само услуги в това число влизат дейности като : чесане на пети, подстригване на вежди, разтриване на уши и др.подобни глезотий...ей това е лицето на твоята прехвалена Американска икономика...а реално истинската икономика на САЩ са 12-те самолетоносача и до тук...разбрали плъх смрадлив изпълзял от кенефа)))))

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни 39-ият американски президент разкритикува остро външната политика на САЩ и Барак Обама В своето последно интервю Картър заяви, че САЩ заслужено е получила образът, според който държавата разпалва въоръжени конфликти практически по всякакъв повод. Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води. Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт, заяви пред изданието Салон бившият президент на Съединените щати. Картър припомни и лицемерното изказване на държавния секретар на САЩ Джон Кери, че да се атакува и нахлуе в чужда държава през 21в. е неприемливо. Интервюиращия журналист запитал бившия президент не е ли това същото, което САЩ направиха с Ирак, например. Напълно вярно, отговорил Картър. Ние направихме това. И през цялото време правим това. За съжаление, такъв е Вашингтон. И това продължава вече много години, отговорил Джими Картър.

Що не извикате Джими Картър да ви стане полит комисар щом ви харесва толкова много?

и межднародни ТЕРОРИСТИ!!!!

Русия няма нужда никой да я напада, тя си е нападната от олигарсите . Студената война ще я довърши за 2-3 години. Достатъчно е да се започне една постепена изолация от пазари и финансови организаций. Атака по икономическите интререси на Русия във всяка точка на света ще доведе до постепено разпадане на тази изстрадала страна. Всички ще загубят пари но ако за Русия един трилион е 50% от БВП то за Европа и ЕС това е по малко от 6-7%. Със сигурност е по евтино отколкото да се разполагат бази и оръжия.

Абе болни човече кой ти внушава тези фантасмагории бе)))) абе твойте приятели марихуанците едва се крепят на повърхността с този държавен дълг от над 17 трилиона и междуфирмен от над 120 трилиона долара бе))))

Малко по малко НАТО разкри само истинската си агресивна и арогантна същност, че е организация за силово налагане, разбирай тов, което са правели от векове - грабеж!

Пътува пиратски кораб през океана и изведнъж насреща му френски галеон. Юнгата пита капитана: Капитане, какво ще правим? Дай ми червената риза, ще се бием. Нападат галеона, превземат го. На следващият ден насреща им английска фрегата. Юнгата пак пита капитана: Капитане, какво ще правим? Дай червената риза и пак ще се бием. Пак се били и пак победили. Юнгата от любопитство попитал капитана: Абе капитане, каква е тази червена риза, та винаги като я облечете побеждаваме? Ами нося я за да повдигам духа на екипажа. Когато някой ме рани да не си личи, и вие да не се шашкате и да продължавате да се биете. Минало се още време, насреща им Испанската Армада. Идва юнгата целия жълт от страх. Пита капитана: Ка-ка-ка-кап-капитане, да нося ли-ли червената ри-риза По-добре ми дай кафявите панталони! Вместо да се занимават с глупости САЩ и НАТО да помислят за цвета на облеклото си.

много умно..разкажини сега за и за Червената Шапка и Кумчо Вълчо.

Разузнават в Полша и Румъния?

Па и кой ще ги напада? И от кой се защитават? Някой заплашил ли ги е? Или им е отнел единственото средство за живот - заграбването на нови колонии?

Пред НАТО има следната дилема - или да поканят Русия в редиците си или да се саморазпуснат!

Единството на Русия се крепи на убеждението на доста руснаци, че те имат мисия да се борят срещу НАТО. За разлика от Запада в Русия в момента няма изчистена идеология защо точно трябва да я има тази държава. Та няма проблем за НАТО да приеме Русия - ама тя ще се разпадне в този случай.

Като виц може да определяш единствено части от твоето битие...или живота си - твоя си работа! А за Русия не се кахъри! Със сигурност ще влезе в брюксел!

АКО МИНЕ РУСКИ САМОЛЕТ ДАЛИ ЩЕ КАЦНЕ ?

Ще кацне(приземи), като преди това ще си разчисти полосата.

съм американец от Калифорния, а вие сте европейци от България. Ще си помагаме, за да има мир на земята.

За да се реши кризата вие ще махнете войските от границите СИ, а ние ще разположим войските си на границите ВИ! Тези още малко от любов към Украйна ще се пъхнат на Путин в чаршафите. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ДИПЛОМАТИЧНО!

"Су-24 НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ НА 27 АМЕРИКАНЦИ В ЧЕРНО МОРЕ И ГИ УВОЛНИ". Ако ви е интересно прочетете.

става дума новини за "Доналд Дък"

Хе-хе, прочетох статията, голЕм смЕх...ами ако СУ-то беше въоръжен - сигурно Черно море щеше да стане кафяво...егати войниците...еле пък и на психолог ще минат, да им обърше сополите...

Е те от Пентагона голямо пеняване му хвърлиха за този случай. Станаха още по-смешни.

Само да не пращат машини от типа на БТР-и. Щото има опасност екипажите им да минат на руска страна като в източните украински градове Краматорск и Славянск.

Не знам какви ги мислят кратуните в Пнетагона, но това си е вече агресия. Дори да не е в прекия смисъл, но си е дрънкане на оръжие и надуване на мускули. То всичко им е наред в плановете (като че ли?), държавата почти са я уцелили, ама тотално са сбъркали епохата - и начело на Русия не е откачалката Горби, нито къркандето Елцин. И както е тръгнало, май ще ядат четвъртития. Само Обонго да не изтрещи окончателно и да натисне червеното копче, че тогава си е*а мамата, може да ми е последното писане...

Не се притеснявай! Обонго и тези, които му дърпат конците много добре знаят, с кого си имат работа. И наче досега да са "освободили" Украйна.

Да им завиди човек на Руските братовчеди! Много скраб ще има да събират, стотици Хамерикански железарии...

Бе не само джелезо, многу Луминий има по тия кофчези!

Бонго и Монго тук си драскат сами и след това си отговарят...това е явно някаква нова мода в хосписа сред попиканите зелени чорапчета.....направо да се смеш ли да плачеш ли....тия хора са като от музея на мадам Тюсо:)))))))

Ма нема да е лесно, да не одат зян требе да фнимават да ги не люснат у морето, че сбиране нема, ша са издават чааветата бе бритчет!

Шило

Ами този пакт да не се чуди тогава на действията на Русия. Нормално е тя да търси начин да се защити. Някой много си повярва, че ще си кротуват

Какво общо има това с Украйна. Тези морета не граничат нито с Русия, нито с Украйна.

Трябва да сме наистина малоумен народ , неандерталци , някакво СТАДО - за да си дадем ЗЕМЯТА - без пари на джуджето от масква - и да се РАДВАМЕ - за това !!?? Шизофрения някаква- за другарите от атака и БКП-БСП- добре , обяснимо е , а за другите ??? Гражданите ??? Трябвало Путин да ни ПАЗИ от НАТО и ЕС !!?? Дали и в ПСИХИАТРИЯТА има някой - който да твърди и иска ТОВА ???? За Атаката и БСП - знаем .., но в ПСИХИАТРИЙТЕ ??? Има ли ?? :))

Сините тролове станаха тъмносини...от яд! А сега вече и покафеняха....

Колега, моля те, по-бавно ни предавайте оръжието си, не смогваме да го описваме!

Отиде и Булгаристан ..заедно с пепелацата!!?

Забрави да кажеш! Кююю!!?

Забрави да кажеш! Кююю!!?

ами те теините фантоми нянат шанс с руските мигове срато само духа на тиквите

Както киевските главнокомандващи действат, следващият им СТРАТЕГИЧЕСКИ ход е да се правят на червени човечета. Има и вариант частната американска армия да е в червено. ЦРУ, че се издъниха, издъниха се, но сигурно знаят че негрото си личи под всякакъв чул. И тогава приятелски огън, а!

5 + за тебе колега доказаха че кравта вода не става те са една нация а тези бендеровци саполив сте го духат

Частната американска армия е минала на страната на сепаратистите!

Утре преговори няма да започнат!!

"Европе нужна новая пан-европейская повестка дня по вопросам безопасности, которая должна включать защиту верховенства права и демократических принципов", - подчеркнул Ягланд. ----------------------------------------- на европа е необходима нова паневропейска система по въпросите на безопастността, която трябва да защитава шърховенството на правото и демократическите принципи Ягланд ------------------------------------------ имам чуството че европа се събужда творението на барозу е недопустимо в бъдеще национализмът като път към демокрация абсолютно не допустим европа прозря гафа си граничещ с геноцит над един народ и най вероятно ще си създаде харта за правата на човека и принципи , които са допустими в демокрацията --------------------------------------------- гафът е разграничен - чакаме действия

Черно е оставено за балканските посерковци - Орешарски, Роско, Ачо Найденов....

Те са си само посерковци- на дали ще стигнат до Черно?!

Русия бързо навлиза в тежка криза- масово изтичане на капитали,никакви нови инвестиции, едва 0,8 растеж, който най вероятно ще стане отрицателен, падаща рубла и т.н. Захапят ли те САЩ и ЕС си свършен. Идва края на Путин. Бягайте от там, дорде е време.

Какво ти е различното, да не би да има икономическа сводка специално за теб? Защото ние обикновените знаем други данни.

Сака му се да е уй ,... ма си е -путка!?

Вувузел

Извинете, другите данни от аннуса ли ги изчовърквате! Щото но цял свят е ясно че Русия произвежда 1% от целия вътрешен продуктт на Земята! Т.е. квото с нея, това и без нея!

Ти не си различен ти си безличен понеже нямаш собствено мнение

и межднародни ТЕРОРИСТИ!!!!

Прав си, само че в Русия Белия Дом наричат дома на правителството в Русия, който се намира на другия бряг на Москва-река точно срещу "Гостиница Украина"!

КАПУТА нещо изчезна!!! Липсва ми.

Никъде не пише, че части на украинската армия водят преговори за присъединяване към "сепаратистите". Освен това Одеска област е провъзгласила Одеска република. Имаме информационно зотъмнение.

Прав си тука информацията минава през цедка и става дезинформация

В Черно Море Русия има над 100 воинни кораба, НАТО само 11! Русия има 700 км. крайбрежна ивица (и най-нахално счита морето за свое), НАТОвските страни над 2000 км. брегова ивица! Следователно Черно море е НАТОвско море и НАТО трябва да има там над 700 кораба!

Нещо си объркал сметките я си ги прегледай пак

Вувузел

Прегледай си ги ти! Сметките са точни! Дай твойте цифри! Иначе ишмарите на "ПРАВДА" отдавна вече не фелат!

А карибския залив е на руснаците. Какво да правиш, глобализъм!

Вувузел

Така е! То и Сибир си е китайски! Какво да правиш, глобализъм!

Онзи,дето получи ламаринка от ,Булгаристан, ни предлага да си го приберем в гащите!? Е , няма как да стане да се оттеглим от собствената си граница!!!? Тука е кльопачката и ..банята!!? А, де?!

Мого си прав,сибирски пич!!

Така е! Баньосвай си се и ..кльопай! Нека да расте.....! ............VконфликтаV!!

И какво ли ни спретнаха нашите управници в страстната седмица. Преди великденските яйца ги пускаха в Югославия. Сега ОТ наша територия ще ги пускаме нам си къде. И както е прието да се разменят яйца по Великден ще стане една.