Израел спешно се нуждае от 2000 наши строители

Спешно имаме нужда от още около 2000 работници, заяви Аарон Барзани, генерален директор на Службата по населението и миграцията към Министерството на вътрешните работи на Държавата Израел, след среща в социалното министерство у нас.

Обратно в новината

Коментари - Израел спешно се нуждае от 2000 наши строители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки пише без да знае за какво иде реш аз сам веше една година и шест месеца на израелска земия и мога да ви кая ше се работи много като шасове но пак и пари се взимат а да не е по добре да работиш с ниякои балкански гладник и да те излаже с два месеца даму по работиш и пак отнашало е хора мерси от такава работа

арменци,евреи и цигани вяра да им нямаш пръст да им дадеш главата ще ти изядат.

ti nesi dobre s glavat .

бях в израел.незнам защо нежелаят хора които вече владеят езика им.но знам защо нежелаят българи за втори път в израел.защото българин за втори път няма да иде там и без това.хубав си докато имат полза а слет това ,те пускат на летище да се оправяш сам,билет да си вземеш и да успееш да си намериш и полета ,а последна заплата :) нея чакаи.ани роце ата фики фики,мистър евреиски ешф.

тезикоментари,некои,разглеждалиги,или.защонепроменат,правил ата,беззначение,налисибил,илине,следкато одговараш наизискванята,исисагласен даотиваш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо,неизкат хора,коитоса били.??????? това отнашителие или от евреите.? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти да не си евреин

А биха ли приели-64г елтехник-7-ми разряд,говори много добре АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, свободно-руски език(завършил е средно образование в СССР,а също- много добре и ИСПАНСКИ и ИТАЛИАНСКИ гр Перущица обл Пловдивска ул КНЯЗ ЦЕРЕТЕЛЕВ6 -за ел контакт: link

Хм ,чета и се чудя ...А тука какво е???Глад,мизерия,банки.А пък и да Ви кажа от/ първа линя/Посредници са българи които ебават нащте работници

Да, трябват им да бачкат без договори и осигуровки и за малко кинти. Нали строят стени в земите на арабите.

Какво лошо има в това да отидат да изкарат малко пари там, след като сега строителството тук вече не е това което беше преди години. Да стоят тук ли тези 2000 човека Там ако ще са роби тука не са ли били? Ако ни беше предложил Иран това, сигурно много от коментарите щяха да са с положителен знак.

"Ако ни беше предложил Иран това, сигурно много от коментарите щяха да са с положителен знак." ... замислял ли си се защо е така?

Трябват ви на вас 2000 мишени по границата. Ами сложете си от вашите.

Ами след като нашите дупедавци услужливо им се наведоха за атентата, защо да не ни мушнат два пъти?

За адско бачкане под палещото слънце? Тия луди ли са бе? И като си платиш квартирата и храната я ти остнат 200 евро я не? Кой е луд да иде там, да го гръмнат за няма нищо?

Това ли е сделката на пожарникарите и физкултурниците? Геополитическо буре с барут и предпоставка за трета световна срещу 2000 строители гурбетчии?

Сигурно ще се строят наистина жилища в окупираните палестински територии. Нали обявиха, че увеличават стриоителството там. На въпреки на ООН и целият свят. Което означава, че вероятността палестинците да защитят териториите си е огромна. Т.е. да гръмнат някой друг строител. След което да го попитат от къде е. Според мен е редно Правителството на България да вземат мерки и да защити гражданите си. Като прекратят подписване на такива идиотски спогодби с терористичната държава Израел. Да защити достойнството на българските граждани, третирани в израелската държава като роби и глупаци. Гои, животни. А не после Боко да се прави на герой да праща държавния самолет да прибира ранени и убити наши сънародници.

Разценките за строителни работници в Израел са ПОЛОВИНАТА НА ТЕЗИ В.... РАДОМИР!!! правете си сметката за каква робия става въпрос. Освен това, чифутите карат нашите предприемачи да наемат шефове и секретарки евреи с минимални заплати 5000$ и нашите за да изкарат нещо ти смъкват кожата от гърба. Абе само който не знае какво е евреин може да се полъже да иде в тоя кенеф. Имайте в предвид, че се строи в окупираните територии и шанса некой дивак да ти отреже главата пред камера е много голям! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ЕВРЕЙСКИ ЛЪЖИ!!! Нека си намерят други будали.

Търсят строители, че да могат сами да си построят и жилищата (строителите). През деня бачкай за евреина, по тъмно прави мястото за живеене.

търсят си заложници

И какво стана сега, дори арабите бягат от евреите и вече не ускат да работят там. А си направете сметката за какво става дума. А и война може да има. ИПредстои заличаването на Израел.

А, тутко, евреино, роби ли си дошъл да търсиш. Някой да ви бачка за безплатно. Арабите не искат ли вече.

Който иска да се чувства като бял роб да ходи в Израел. Ще ви изцедят за жълти стотинки. Ако въобще ви платят. Питайте тия, които са работили при евреи. Идиотското правителство да престане да ни обвързва с евреите. Тези същества носят нещастие и тероризъм. Кой е упълномощил това смотано правителство да ни обвързва с една нация от измамници, от които по цял свят гледат как да се откачат и избягат.

българи не ходете там.

Да се надяваме че тия 2000 ще са само от ГЕРБ... Видяхме миналата година нашите как работят в Израел - колко жалки бяха...

деер

Изведнъж Мосад не знае какво става в Израел?!?! Смях, уважаеми кандидат роби......

Веднага след като признахме тяхната версия по атентата в Бургас, евреите вече предявиха претенции към нашите граждани. Искат 2 000 строителни работници, разбирайте РОБИ, защото ние не сме забравили случаите когато българи са били експлоатирани в Израел без заплащане и са били на ръба на физическото оцеляване!

Евреин да плаща, ти да не си луд бе браточка :)))

аланкоолу, от комщиите, сърби , гурци, и така наречените македонци, не искате ли да опитате некой, за сичко сгавали ! Рангел.

Нека вземат поляци!Те са си близки.

Не, ама няма да пуснат работниците докато не си платят, за това, че са работили.

И ВЪЗДУХА !! Цацар К.

Ми вземете си ги всичките - соломон праси, ники мразенов, може и оня - ешкенази да вземете, уф, за него няма да стане.

Евреин пари не дава! Видно е и от предложението.

Радвайте се че Хизбула не хвана дикиш на нашите измишлйотини ... Само на израел се зъбят .. но тава няма да им попречи да ни озпляскат между другото

видяхме ги по телевизията нашите работници в Израел- като свине в обори

Бойкоо тиквоо проста, за 2000 работника в миризливата еврейска държава изСраел ли си продаде дупенцето и обяви Хизбула виновни за атентата.... та сега да се чудя като си лягам дали няма да гръмне някоя бомба.....Хора гласувайте за Костов, колкото и да го хранят платените писачи на серГея и тиквата, ако помислим логично - Костов в най-тежки времена за България, след управлението на другия червен боклук Виденов, успя да закрепи положението в страната ни......и след като дойде ония плешивия царчето от Испания заедно с комунягите се започна ЕС..... Канадци да ни копаят златото за жълти стотинки........ДПС.............Доганя свинята нагрухана............Р.Овч. и енергиииииииното му мислене........ и цялата сган до БОГ БУДА............. или се изнася цялото народно събрание и всичката мафия, грабеща ДЪРЖАВАТА НИ ..... и продаващи я на американци и евреии.......... е моля ВИ стегнете се............ малко читави останахме, при толкова пенсионери, турци, цигани черни.............. Аз ще гласувам за Костов.... А ТИ?

но ако не възразявате , не "плешивия", а ПЪРШИВИЯ да бъде?! Плешиви сме много, но Тоя, тая дингил, той е УНИ КАЛЕН, просо идиот, с оригинален Сакс-чип в кобура.

При неговото управление, заедно с комундетата спряха реактори в козлодуй.... сега се напъват нова централа да правят....

Ами като започнат да валят арабски и ирански ракети?

Ке бегами .... ко да го праим...

Честито гои! Господарите вече набират гоя да им строи за шекели! Благодарение на ГЕРБ, които за 30 шекела предадоха България.

Българските турци са много добри строители, но масурите няма да се съгласят българи с ислямско вероизповедание да им строят обектите.

Абе не си прав, в Израел работят доста мюсюлмани. Друг е въпросът, че те самите не биха се навили да работят по селища в окупираните територии.

Ликувайте българи! Социялното министерство ще ви отведе в робство в пустинята. Така ГЕРБ демонстрира обичта си към "матеряла".

Социално, Ники, социално...

...и когато евреите избягали от Египет Моисей ги водил 40 години из пустинята ,докато умрял и последният роден в робство... Чудя се ,дали "Буда" и "обичаното"ни правителство вече не се имат и за Моисеевци.

А с предишните, които живееха като животни какво стана?

израел......... мръсен народ..... до време сажалявах че ХИТЛЕР ги е трепал............ мързелив народ.........и за благодарност на България, искат ни за роби............помияри

Ето на . Плащаме си за подкрепата. Видяхте ли.

Нашите ще строят кибуци в окупираните Палестински територии ... А има резолюции на ООН, че въпросните селища са незаконни ..... Това е реалността

Нашите ще строят къщи в близост до Ливанската граница... ;)

Да толкова близо че чак от ливанска страна ...

И това трябва да ни е достатъчно да приемем, че Бойко ни превърна в мишени на Хизбула с лакейстките си изказвания!

Ако трябва да сме точни Бойко дума не каза! Цветанов говори!

Той и Моисей е казвал на народа това,което му разпоредил шефа. Така ,че е все тая кой го е казвал.