Пуерто Рико пожела да стане 51-ия щат

Мнозинството от жителите на Пуерто Рико, което от 1952 г. има статут на свободно присъединена към САЩ територия, гласуваха на референдум да станат 51-вия щат в състава на САЩ, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пуерто Рико пожела да стане 51-ия щат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...а след това и други латино-европейски страни

Така става понякога. Преди повече от 200 год. населението на Хаити е поискало да влезе в рамките на Руската империя. Тогава е имало руски заселници по западното крайбрежие на Северна Америка и Аляска е била руска територия. Но Петерсбург е бил твърде, твърде далеч, отвъд Пасифика ... Така става понякога. Време е Чико, от Пуерто Рико, да стане истински хамериканец.

има-място-за-нас!Само-падежите`трябва-да-понаучим!

швирхи двойно повече правят, кво друго :-)))

Болшинството щяха да искат да си се върнат под крилото на Русия. Те и сега искат но има да чакат, на руснаците им е по-изгодно да им продават газа и нефта, а не както преди да издържат всички и да дават на вересия!

Докато се натуткаме и ни изпревариха.

Защо така се получи. Само 5,5 % искат независимост. Е вярно в Чечня при допитване 99,8 % гласуваха заоставане в Русия и 99,9% гласуваха за Путин на изборите. няма да се учудя ако путин спечели следващите избори там със 108%.

нико

Блазе им ! И ние да станем част от Америка , ще бъде страхотно . Е в краен случай може от Германия , Швеция , Норвегия , Франция .

На Франция не благодаря.

с тя орафляци си приличаме като братя близнаци. и те са крадливи, завистливи, лажливи, далавераджии и авантаджии досущ като нас, а от жените им по е*ви няма, точно като нашите. ако те станат щат на америка, и ние да ги последваме. ако не друго ще се оправи правосадието и комунезите ще исчезнат като представителен вид.

пазарих една млада порториканка за савокупление срещу $20, но като я разопаковах ме лахна ужасната миризма на немити крака, задник и развалено кисело зеле. сложих противогаз, но и това не помогна. накрая се издраифах и я изгоних.

Ти си доказателсвто, че повечето "българи" напуснали страната са от простаците и необразованите.

Пуерториканците са дойно по-малко от нас, но правят двойно повече от нас. Т.е. ако бяха като популация колкото нас, щяха да правят четворно повече.

solo1@

Aз пък предлагам да станем 27-ия кантон.