Малката Нина бе убита на 12 декември 2010 г.  след запой в къщата на семейството на Радослав и Аксиния. Дeтето е ударено с твърд предмет по главата и е починало на място. Смъртта на момичето е установена от лекар от Спешна помощ-Луковит, който е констатирал фрактура на черепа. Радослав бе задържан. Той и майката живееха на семейни начала с петте дeца - близначките Нина и Силвия, 10-годишната Мариета, Лора и Васил на година и половина. Мъжът е баща само на двете по-малки.

Прокуратурата е внесла обвинителния акт в Районния съд в Луковит в края на юни, но Радослав се признал за виновен и се стигнало до споразумение между обвинението и защитата. Така на 22 август магистратите постановили присъда от 5 месеца и 5 дни затвор на пастрока за убийството на Нина. След като от присъдата били приспаднати дните, прекарани от Василев в ареста, се оказало, че той няма какво да излежи в затвора, допълва "24 часа".

Заради смъртта на детето от Агенцията за закрила на детето са наложили глоба от 1000 лева на бившия кмет на село Торос Петко Петков, защото подценил случая и не подал сигнал до Отдел "Закрила на дeтето” към Дирекция "Социално подпомагане” в град Луковит.

"Поне 5-6 пъти съм предупреждавал за ситуацията. На Иван Братулев, бивш народен представител и настоящ шеф на "Социално подпомагане", също съм казвал", не крие огорчението си Петков. След излизането на постановлението на агенцията жителите на Торос събрали около 600 подписа в защита на Петков. Той обжалвал пред Луковитския районен съд и магистратите се произнесли в негова полза. Но агенцията отнесла случая до Административния съд в Ловеч - оттам все още няма решение.

Междувременно 29-годишната майка Аксиния, която бе открита мъртвопияна от полицаите при убийството на Нина, е родила шестото си дете - Цветелина.