Тя е обвинена за подкуп, след като преди 2 години беше задържана с 10 000 лева.

И днес Георги Стефанов, който заедно с баща си Стефан Стефанов, са основни свидетели по делото, не беше доведен принудително, въпреки че има издадена заповед. Този път съдебната охрана не го намерила, защото бил в чужбина. За отпуската на адвоката потвърди и секретарката му Антония Маркова. Няколко заседания поред съдът отлага делото именно заради неявяването на адвоката. Днес стана ясно, че той не се явил на предното заседание, защото участвал в телевизионно реалити предаване.
Съдията по делото попита Маркова кога началникът й ще бъде в България, за да може да бъде намерен и доведен и така бе определена следваща дата през октомври.

Бащата на адвоката Стефан Стефанов, за когото се твърди, че дал парите на магистратката, след като тя ги поискала, заявил че има готовност да се яви, но тъй като синът му го няма и очната ставка не може да се проведе нямало смисъл да пътува.

Друг свидетел по делото - бизнесменът Гриша Ганчев, също не се яви, защото бил опериран в "Пирогов". Босът на ФК "Литекс" не за първи път пропуска заседание по делото. Той трябва да даде показания заради твърденията на Цветкова, че огромната сума пари, намерена в дома й след ареста й, е била взета от него назаем.