Според съдия Николай Младенов става дума за изключителен случай, което налага тийнейджърът да бъде задържан под стража, пише 24 часа онлайн. Той ще бъде настанен в килия в столичния следствен арест.

Двамата младежи са се скарали за момиче и са се разбрали във Фейсбук да се бият. Срещнали се на стадион Стефан Миленков пред столичното 26-то СОУ "Йордан Йовков".

Гаджов стрелял два пъти. Единият път не улучил, но другият изстрел попаднал на 5 см от слабините на Чавдаров. Полицията задържа и вуйчото на Гаджов, от когото младежът взел пистолета.

Състоянието на простреляния е стабилно

15-годишното момче, простреляно в "Княжево", е в стабилно състояние, съобщават от "Пирогов", предаде БТА.

Няма промяна в състоянието на 15-годишния ученик, който беше прострелян в петък в столичния квартал "Княжево". Момчето е спокойно, в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота към момента.

Ще остане в университетската спешна болница, колкото е необходимо. В петък лекарите направиха подробни прегледи и високоспециализирани изследвания.

След това пациентът беше опериран от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов.

По време на операцията стана ясно, че няма засегнати жизненоважни органи, припомнят от болницата.