Съдът остави в ареста 16-годишния Ивайло, прострелял ученик

Софийският градски съд остави в ареста 16-годишния Ивайло Гаджов, който в петък простреля с пистолет с две години по-малкия Даниел Чавдаров.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста 16-годишния Ивайло, прострелял ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече ми поомръзнаха тия битовизми, кво ни информирате всеки ден какво е станало. Стабилен бил, опериран бил, в ареста оставал... там като има някакво съществено развитие тогава пишете баси!

Момчето не може да бъде задържано след следствения разпит, защото е непълнолетно. Трябва да бъде пуснато под гаранция от настойнически контрол. Къде са органите за защита на децата - пристъпникът също е дете в този случай.

И кой ще е гарантът - вуйчото ли?

Да му кажеме къде живееш, може да ти дойде на гости да се бие и с тебе, с пистолета де ! После дали ще говориш че е непълнолетен ...... !??

Абе охлюв, какво дете, каква "защита на децата", какви 5 лева. Този пиклю е вече завършен убиец.Освен че стреля 2 пъти в жертвата, прави опит да стреля и трети път, след като простреляният вече е паднал на земята - да го доубие! Този малък изрод няма място в обществото.За да има ефект, злото трябва да се изкоренява още в самото му начало!

Не са виновни децата, а скапаните медии, дето ги заляха с пумия.

А нещо за скапаните им родители да кажеш???

медиен специалисте ,пише се пОмия !!

Шес пъти се явявях напоправителен по "История на БКП", и, едвам на Седмия го искарах, като ми се падна дагововра на Цар Йвайло свинара любимеца на Мильо- цйонери, и, Комуни- стически запъртъци. Слет това прекъснах, по-вече не издържах, ибес Више си останах. И сега бабави Тодорка, цел ден чука на компа, наден 60 лв. да искара, апо време на Портеста, Цв.Цв ми предложи 200!

Пистолета е бил пневматичен стига сте писали глупости най много да му остане петно

значи му е мерил пат.ката! Добре, че не го е умерил! Е, дори само заради това трябва да му блъснат поне 15-20 години, за да лъс.ка бас.туна в затвора и да си получи заслуженото наказание!

Интересно ми е какво ли си е мислил решавайки да вземе пистолет и да убие?Че е като в игрите, ще стане и ще продължи да играе?Ако момичето не го харесва и всички да застреля , пак няма да го хареса.

Ами типична комплексарщина - няма да е моя, ама няма да е и на оня. Има и по-висша форма- няма да е моя, ама няма да е и жива.

Обърнете внимание, че родителите са разведени и майката е заминалата да работи в чужбина. За момчето се е грижила някаква комшийка. Майки, дете в тази възраст не се оставя!

Оох, недей рови, че така ще разровиш половин България ...

"... и са се разбрали във Фейсбук да се бият" и "Гаджов стрелял два пъти" ... Описанието ви в текста прилича на уговорен дуел с пистолети, бе, хей, "писатели" на "новини", човек очаква и другият да е бил с пистолет, вие редактор нямате ли?!

Пак не пълна информация. Пистолетът не е бил боен а пневматичен т. е. въздушен, играчка. Такива са пистолетите на панаирджийските стрелбища, някои стрелят със стреличка, други със сачма. Не може да нанесе сериозни поражения на човек, най много да пробие кожата. За него не се иска разрешително от полицията (а само регистрация), нито специален режим на съхранение.

Може би затова двама топхирурзи в "Пирогов" са оперирали простреляния ... Трябвало е да им звъннеш, че пистолетът бил играчка.

И тях са излъгали, каза ли са че идва простреляно момче и те са отишли за да направят сложна операция - да извадят сачмата заседнала на 5 мм. в задника. Няма засегнати жизненоважни органи. Представяш ли си ако беше простреляно (прострелян значи куршумът да влезе и излезе от човека) с огнестрелен боен 9 мм пистолет. Нямаше да му останат никакви мандрибули, червата му щяха да са на дреб, изходното отверстие щеше да бъде една голяма рана.

Това, че пистолета е бил пневматичен го каза една прокурорка вчера по някоя от телевизиите.

Раневият канал е доста дълъг-едва ли пистолетът е бил пневматичен.

Оперирали са топ хирурзи, щото случаят е медиен и това е безплатна реклама. И като чета, не са и оперирали, а само са ревизирли раневия канал. Ако пистолетът бше наистина боен, а майката на простреляния каза, че синът й е бутнал ръката на стрелеца и е предотвратил втори изстрел, т.е. разстояноето е било блзко, то на пострадалия щяха да му събират червата от стадиона. Ясно е, че има манипулране на информацията!

"приятелю". Бил викаш тапешник, а? Ми за какво говориме изобщо,а! Абе, бок.лук, какви ги ръсиш, бе???? Да го пуснат ли викаш,а???

Скоро ще разбереш, че си манипулиран, и тогава какво. Ще си теглиш ли едни майни, че вярваш сляпо на медиите??

Е и... нека се стрелят на воля да си извадят очите ... щото разбираш ли пистолетът бил играчка... то това си е оксиморон бе кратуно - "пистолет играчка"... нещо като "бивша мутра"

DIDA

Този келеш е ходил на училище ВЪОРЪЖЕН, за да убива! Тук не може да има НИКАКВИ смекчаващи вината обстоятелства!!!

Стрелецът няма как да е ходил на училище въоръжен, след като въобще не е ученик на въпросното училище в момента. И инцидентът се е разиграл не в училището, а на стадион, който е в съседство.

Докато не е станало прекалено късно, трябва да се въведат труд, спорт, кръжоци по какво ли не - задължително за всички. Също, посещения в детски домове, затвори, ТВУ-та, клиники, за да се стреснат и научат на отговорност и дисциплина децата !!!

Задължително да помагат като доброволци в кухни за бедни, болници, детски градини и домове. За да видят, че не са център на света и че има хора с реални проблеми !!!

Не в ареста, а при най загорелине пандизчии,да се "порадват" малко на свежо постъпление. А после цял живот няма да помисли и на луха да посегне. Бой,еван и сръбска музика за кухоглавите пубери !

Я, колко се засегнахте. Под статия за насилие, питам за друго насилие. България Инциденти 28 февруари 2016, 11:17, oбновена в 13:59 "Двама маскирани и въоръжени нахлули около 22 часа снощи през служебния вход на магазин "Фантастико" на Околовръстния път в София. Насочили оръжие срещу служителите и стреляли във въздуха, след което откраднали около 5000 лева от касата и избягали. До момента не е установено кои са извършителите. Това е поредното посегателство и опит за въоръжен обир."

мечтата на всяка кифла

Пуснете момчето, не му проваляйте живота. Може един ден да ни стане Премиер...,.

Никой не му пречи да стане,трябва само малко да порасне.

Трябва да върнат ТВУ-тата , ама то тогава няма да попълнат класовете по училищата!! Всичко това е липса на домашно възпитание, изкривената и агресивна пропагандна и медийна машина, рехавата дисциплина в училищата и т.н. и т.н общественни негативи и безумия!!

и ТОЯ ИСКА ДА Е МУТРА ,ПРЕМИЕР МУ СЕ СТАВА