Плоча с текст "Тук живя и ще живее вечно в сърцата на мотористите Тони Рокера-Стрелата" стряска живущите и минувачите пред блок 121 в благоевградския жилищен комплекс "Еленово". Там живее рокерът Стоян Величков.

Сложил паметната плоча, защото хобито му е опасно и много негови събратя загинаха при пътни инциденти. Направили му отстъпка в погребалното бюро, най-вероятно защото жив си поръчва паметна плоча.
"Намалиха ми 18 лева, защото съм известен", казва обаче Стрелата.

От година се пренесъл да живее в гаража си, върху който е окачил плочата. На покрива е моторът му, който съжителства с кучето пазач - Джуд. "Зла е като всички жени", обобщава Рокера.
На вратата на гаража има жилищен звънец, пощенска кутия, дори шпионка. Стрелата, напуснал поредната си жена, спи сам в легло, край което бдят жени, но на плакати. "Те поне не искат нищо", казва той.
Вътре е каската му с рога. Освен мотор, има и "Фолксваген Голф-2".

Върху втори гараж Тони гледа зайчета. "Минават майки с деца, малките не искат да ходят в детските кътове, а да си играят с моите зайчета", обяснява Рокера.

Стоян е от София, бил е офицер-майор в поделението в Симитли. След закриването му, вятърът го духнал към моторите. Преди година и нещо рокерът бил уволнен от последната си работа - рудник "Ораново" в Симитли, заради скандалния му профил във Фейсбук, в който имало брутални видео клипове. По-късно обаче бил върнат отново от управителя Валери Манов.

Може да се каже, че Тони Стрелата е най-популярният рокер в Югозапада. Сега тръгва за поредния събор -  в местността "Трите буки" в Осоговския Балкан.