Телата на двамата бяха открити в апартамента, където живеели под наем на семейни начала, на ул. „Стадионска“ в центъра на града, съобщават Дарик радио и в. "Арда Нюз". Дафинка е удушена в спалнята, а трупът на Седой е открит в банята.

21-годишната Дафинка е от Ардино и работела като сервитьорка в кърджалийския ресторант ”Веселяци”. Приятелят й е от неделинското село Кочани. Двамата имали дългогодишна връзка, но нещата напоследък не вървели. Седой бил безработен и преди около месец заминал да си търси работа в Испания.

Прибрал се внезапно в Кърджали, защото негови приятели му споделили съмненията си, че приятелката му си има друг. В събота Седой пристигнал с огромен букет червени рози в ресторанта, където Дафинка била на работа. Двамата се скарали, но по-късно все пак си тръгнали заедно.

Патоанатомите твърдят, че смъртта на момичето е настъпила между 6 и 8 часа в неделя сутринта. Дафинка била удушена. На мястото имало борба. След това Седой изпушил няколко цигари и се обесил в банята, като оставил водата да тече, за да бъдат открити телата им.

Потресени от случилото се съседите в района обмислят да дадат курбан. “Улицата ни е прокълната, ще я кръстим “Фатална”, казва хората, защото жилището, в което живеели Седой и Дафинка се намира на метри от апартамента, в който преди 5 месеца 17-годишният Джунеит уби 36-годишната си майка Невджин Шефкет и 7-годишния си брат Енис.