Това съобщи на пресконференция градският прокурор на София Николай Кокинов, цитиран от БТА.

Прокурор Чавдар Ангелов е наказан, че не е казал за прекратяването на другите си колеги от екипа, който работи по случая, и е изпратен временно да работи в районната прокуратура. Постановлението му за прекратяване е обжалвано, допълни Кокинов.

Обвинението е прекратено частично, каза обаче апелативният прокурор на София Вичо Вичев, цитиран от БГНЕС и "Фокус". Той уточни, че остават останалите обвинения срещу Големия Маргин.

Големия Маргин и още няколко души, сред които Стефан Бонев - Сако, са обвинени в организиране на престъпна група за разпространение на наркотици.
Софийският апелативен съд окончателно освободи под "домашен арест" Красимир Маринов.

Делото срещу
Маргините
и още четирима души за подготовката на убийствата на о.з. ген. Любен Гоцев, убитият по-късно Иван Тодоров - Доктора и покойният вече финансист Никола Дамянов, тръгна миналия декември и на втора инстанция в Софийския апелативен съд.
Миналия юни Софийският градски съд оправда братята за поръчителство на убийствата. Братята бяха оправдани и по обвинението, че са организирали и ръководили въоръжена престъпна група с цел извършване на поръчкови убийства, както и за незаконно притежание на оръжие.