Прокурор тайно свалил обвинение срещу Маргина

Прокурор от Софийската градска прокуратура е прекратил заради липса на достатъчно доказателства наказателното производство срещу Красимир Маринов за ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор тайно свалил обвинение срещу Маргина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй де -- освен че са невинни, цитираните лица имат и невиждан ( по тази планета поне ) коефициент на интелигентност ( че да спретнат всичкото нещище ) , нали ?!

И при това положение, някои имат мераци да вкарват страната в зоната на Шенген?!

толкова са ялки всичките! как е вазможно да няма капка морал и савест. и политици и депутати и полиция и администраци и т.н всики сте гола вода!!! за саяление *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и този прокурор е от симеоновската школа.най-добре му се отдава да взима пари и да си гиусвоява.

За сведение прокурорът не е от Симеоновската школа! За да прекрати делото, е имал пълното основание да го направи. Той е от малцината в прокуратурата, които не се боят да работят по съвест, а не по нареждане.

колко ли струва този тип работа?

Пука му на сайдера,пак ще е прокурор,ще ползва отпуск с 13 та заплата ще отиде на карибите а ние ще лапаме мухите.

А бре тия "маргините" от що ли са забогатели толкоз....!?Сигурно са садили тютюн, картофи или са гледали животни!?До стената - и стига разходи по тия престъпниции!!!

И що никой не провери тоя с колко е забогатял изведнъж? Или това е трудно упражнение?Има толкаво служби те как си оправдават заплатите ето един случай за подслушване бб ама нали не е политик от другите пък защо да го следиш и подслушваш?

Бе какво ефективно правосъдие е измислил линч. трябва да се организираме със съмишленици най-после в тази държава. Какво само ги храним тези съдии, за да ни ограбват тези които също ги хранят. Луди сме за връзване

това е за тревога,подготвеността и морала на кадрите от правоохранителната и съдебна системи.

пускат вече димките за разсеиване на обществото от големият скандал в държавата. има-нема и хоп маргина е на линия! стига вече с маргина де, или го съдете или спрете да го използвате като бостанско плашило.

какво се чудите - адвоката на Маргините е Явор Нотев- депутата който заедно с Фидосова кове законите в България...

Прокурора беше командирован в СГП и вършеше много работа, преди тихомълком да го върнат пак обратно. Това не е наказание, защото ако е - много жалко за ръководителите в прокуратурата

Прокурора беше командирован в СГП и вършеше много работа, преди тихомълком да го върнат пак обратно. Това не е наказание, защото ако е - много жалко за ръководителите в прокуратурата

Е то бива ли, без да вземе и един лев да го прекрати??!! Безобразие!

Не пишете глупости като не знаете! Когато няма доказателства естествено, че ще го прекрати, все пак е юрист, а не полицай

Щом прокурорът е действал съгласно закона, защо е наказан тогава?

Абе ти си изкл тъп бе!!!! Ти видя делото, доказателствата по него, имаш юридическо образование и достатъчно опит в областта и затова се изказа така компетентно ли?!?!?! Защото аз ще ти разкажа сличай на трима лайнари, пияни, потрошили лек автомоби, заловени на място с помощта на полицаите, отзовали се на секундата, снимки, свидетели - 3бр. и какво??? Дознателя унищожава снимките, не прави никакво разследване, дава заключение, че онези в 3ч през нощта случайно били там и прокурора, който също не поглежда нищо прекратява делото. И всичко,щото на едното л...о баща му е най-обикновено скапано сержантче-охранител на летището. Смятай какво може и си позволява някоя по-изявена мутра като гореописаната.

Ако го е прекратил-все пак за точност - частично, самия Кокинов уточнява, че решението му се обжалва. А за Ваше сведение Ангелов е един от изключително честните и разбиращи прокурори. Това, че между прокурорите има и такива, каквито Вие описвате, не означава, че всички са такива

И как е наказан? Като е преместен в районната прокуратура? Егати и наказанието.

Тук пак ли БОЙКО е виновен господа комуняги. Дърпате страната все по - надолу.

Така и ще продължава, когато имаме не нация, а сбирщина от овце. Когато видиш някой друг да прави нещо нередно какво казва българина - мен това не ме засяга. А че утре него някой ще го пребива на улицата напр. и останалите ще си кажат същото не го мисли простата овчица. Защото трябваше и ние да разстреляме няколко комуняги като Румънците, които в началото на прехода бяха на светлинни години след нас, а сега вече ни задминаха.

Абсолютно си прав, но материалът това не го осъзнава. Като общество сме за централна Африка

Не тъпако, сигурно съда е виновен, че прокурора е оттеглил обвинението. Твоя ББ и ЦЦ ни проглушиха ушите като ни говориха дълго и напоително, че делата се провалят единствено и само от съда, а разследването и прокуратурата са чисти. Аз пък твърдях, че е по-лесно да се подкупи един прокурор или разследващ и до последната инстанция да куца делото докато се прекрати по липса на достатъчно доказателства. И ако не забелязваш, прокуратурата се чувства много уютно в положението пред Вожда ти. Може да има паритет- ти не ни обвиняваш за провалените дела, а ние ще ти закриляме министрите(справка- скандалите около ЦЦ).