САЩ въведоха мита за перални и соларни панели

Американското правителство одобри спорни по своята същност мита на вносни перални машини и соларни панели. прочети още »
-
11:30

Герхард Шрьодер ще работи в ”Роснефт” без пари

Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер, който оглави Съвета на директорите на "Роснефт", се е отказал от полагащото му се възнаграждение. прочети още »
-
11:21

Експерт: Криптовалутите са огромен балон

Криптовалутите са огромен балон, от който въздухът вече започна да излиза. прочети още »
-
10:43

Петкова: Държавната енергетика е в цветущо състояние

Държавната енергетика е в цветущо състояние и обвиненията на бизнеса, че този сектор не се управлява добре, са напълно неверни. прочети още »
-
вчера

Бизнесът: Има ”икономическа шизофрения” в енергетиката

Бизнесът прогнозира скок в цената на тока с до 30% за домакинствата, ако цената на електроенергия, която купуват на свободния пазар, продължава да расте. прочети още »
-
вчера

Amazon.com откри магазин без каси и касиери

Компанията Amazon.com откри днес първия си магазин за хранителни стоки без каси, касиери и плащания кеш. прочети още »
-
вчера

Фирма осъди НАП за рекордните 3,4 млн. лева

Фирма от Пазарджик осъди НАП на рекордното обезщетение от 3.434 млн. лева по Закона за отговорността на държавата - за нанесени вреди от провалила се... прочети още »
-
вчера

Кой казва истината за ”Турски поток” - ”Газпром” или Москва?

Преди дни стана известно, че Турция е дала разрешение на "Газпром" втората тръба на "Турски поток" да излезе на нейното крайбрежие. прочети още »
-
вчера

Митниците 5 г. работели с ”пробита” система

БАЦИС е приета с множество недостатъци през май 2013 г. и чак тази пролет може да се очаква тя да получи адекватно ниво на защита. прочети още »
-
вчера

Удължават кандидатстването за награди за отговорен бизнес

Кандидатства нето в Годишните награди за отговорен бизнес 2017 продължава. Българският форум на бизнес лидеритеудължава срока за участие в конкурса до... прочети още »
-
вчера

БСП: Акцизната система БАЦИС е ”пробита” и Горанов го знае

Не е представено писмото на министър Горанов от януари 2018 г., в което той признава, че от 340 обекта само 40 са под контрол,заяви депутатът от БСП... прочети още »
-
21.01

Франция се отказа да кандидатства за ЕКСПО 2025

Френският премиер Едуар Филип обяви, че Франция оттегля кандидатурата си за организирането на Световното изложение през 2025 година. прочети още »
-
21.01

Туроператор: Остава да направим Комитет по цените

Остава да направим Комитет по цените, така коментира Димитър Попов от Асоциацията на българските туроператори идеята за минимални цени на нощувките в... прочети още »
-
21.01

Какво стана с българското селско стопанство след 2007?

Тази година България е страна-партньор на голямото изложение „Зелена седмица“ в Берлин. Това предизвика коментари за състоянието на селското ни... прочети още »
-
20.01

Туристическият бизнес с въпросителни за втори лифт в Банско

Туроператори и представители на туристическия бранш са сериозно притеснени от възможността за изграждане на втори лифт в Банско. прочети още »
-
20.01

Пазарната капитализация на БФБ достигна 22.4 млрд. лв.

Към края на декември 2017 г. пазарната капитализация на основния пазар на БФБ – София се увеличава със 134,9% до 22,4 млрд. лв. на годишна база. прочети още »
-
20.01

34% от BG фирмите ползват Facebook и Linkedin

Около 34 от родния бизнес, или почти всяко трето българско предприятие, ползва социалните мрежи като Facebook и Linkedin за популяризиране на... прочети още »
-
20.01
11:30   САЩ въведоха мита за перални и соларни панели 11:21   Герхард Шрьодер ще работи в ”Роснефт” без пари 10:43   Експерт: Криптовалутите са огромен балон вчера   Петкова: Държавната енергетика е в цветущо състояние вчера   Бизнесът: Има ”икономическа шизофрения” в енергетиката вчера   Amazon.com откри магазин без каси и касиери вчера   Фирма осъди НАП за рекордните 3,4 млн. лева вчера   Кой казва истината за ”Турски поток” - ”Газпром” или Москва? вчера   Митниците 5 г. работели с ”пробита” система вчера   Удължават кандидатстването за награди за отговорен бизнес 21.01   БСП: Акцизната система БАЦИС е ”пробита” и Горанов го знае 21.01   Франция се отказа да кандидатства за ЕКСПО 2025 21.01   Туроператор: Остава да направим Комитет по цените 20.01   Какво стана с българското селско стопанство след 2007? 20.01   Туристическият бизнес с въпросителни за втори лифт в Банско 20.01   Пазарната капитализация на БФБ достигна 22.4 млрд. лв. 20.01   34% от BG фирмите ползват Facebook и Linkedin


Отслабването на популизма е повод за празнуване в Давос

Шампанското може да се лее още по-свободно на Световния икономически форум в швейцарския курорт Давос поради промяната в глобалната ситуация.