Четирима членове на едно семейство са открити мъртви в дом във Форт Стюарт в югоизточна Джорджия, съобщи армията на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Военната полиция откри телата на жена войник, нейния съпруг и двете им деца в сряда следобед, след като колеги от подразделението на жената поискали проверка, гласи изявлението на служители на Форт Стюарт.

В изявлението не се казва дали следователите издирват заподозрени. Но то нарече смъртта "изолиран инцидент" и гласи, че няма заплаха за по-широката общност.

Говорителят на Форт Стюарт Кевин Ларсън отказа да коментира повече, позовавайки се на извършваното разследване, добавя БТА.

Томас Хамилтън, говорител на отдела за криминални разследвания на армията, каза, че "лицата, свързани с този инцидент, са идентифицирани". Той обаче отказа да каже дали заподозрените са задържани или се издирват.

Армията не съобщи веднага имената на намерените мъртви.

Форт Стюарт е най-голямата база на сухопътните войски на изток от река Мисисипи. Намиращ се на около 65 километра югозападно от Савана, в него се разположена 3-та пехотна дивизия.