Това са само част от най-странните, интересни и интригуващи оферти в онлайн платформата за търговия OLX. Каляската наистина изглежда като излязла от приказка на Андерсен или Братя Грим.

Който иска неповторима и незабравима сватба, може да си я купи. Пинятата е нещо ново за нас, представлява традиционен мексикански многоцветен контейнер, направен от папиемаше, картон или глина, чиято вътрешност се пълни с разнообразни бонбони, малки плодове, хранителни продукти или играчки.

Обикновено  се използва по време на фиести и тържества като рождени дни, Коледа и Великден, като се окачва на въже и виси от дърво, таван и др. Целта е да бъде ударена с пръчка от човек, чиито очи са завързани, и да се съберат сладкишите, плодовете или играчките от вътрешността на пинята.

В обявите се появи и продаваната съвсем наскоро от БНБ юбилейна сребърна монета с номинал 10 лева. Банката я продаваше за 66 лева, а в онлайн търговията цената й е 1000 лева. Сред оригиналните оферти е и един "Линкълн Континентал", както и електрическо колело "Рома Фаси", при това чисто ново. Като най-скъпа в последно време е обява за продажба на хотел в Бургас, с цена 8 милиона евро. За по-паралиите има и предложение за колекция от телефони "Верту", смятани за най-скъпите доскоро, преди компанията-производител да фалира.