На 2 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-монтажни работи по ул. "Дамян Груев", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 02:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Дамян Груев", ул. "Ивайло", ул. "Добруджански край", ул. "Йоаким Кърчовски", бул. "Ген. Едуард И. Тотлебен", бул. "Македония", бул. "Христо Ботев" и Медицински институт МВР - захранване от ул. "Владайска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Владайска" и бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев".

На 2 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. "Хемус", в.з. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Латинка", ул. "Здравец" от ул. "Китна пролет" до ул. "Вихрен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Здравец" на кръстовището ул. "Латинка".

На 2 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Ридо", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Ридо" между ул. "Бръшлян" и ул. "Бузлуджа".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ридо" кръстовището с ул. "Бузлуджа".

 Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на "Софийска вода"

 *съдържание на Софийска вода