На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Свети Мина", ж.к. "Връбница" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Мартина падина" от ул. "Бакърено шосе" до ул. "Свети Мина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бакърено шосе" на кръстовището с ул. "Мартина падина".

На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. "Народно хоро", кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Народен герой" от ул. "Букет" до ул. "Драгоман"

ул. "Проф. Михайло Парашчук" от ул. "Драгоман" до ул. "Народно хоро"

ул. "Драгоман" от ул. "Народен герой" до ул. "Иван Радоев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Драгоман" на кръстовището с ул. "Народен герой".

На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. "Христо Ботев", с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Христо Ботев" между ул. "Александър Стамболийски" и ул. "Пламък".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Христо Ботев" на кръстовището с ул. "Александър Стамболийски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 

Материалът е предоставен от  "Софийска вода".