На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Павел Красов", кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Лазар Плачков" от ул. "Ален мак" до ул. "Петър Дипларов";

ул. "Петър Дипларов" от ул. "Лазар Плачков" до ул. "Деян Попов";

ул. "Деян Попов" от ул. "Петър Дипларов" до ул. "Самоковско шосе";

ул. "Манол Велев";

ул. "Самоковско шосе" от №31 до №51 - само нечетните номера;

123 ДГ "Шарл Перо", Читалище "Васил Левски", 82 ОУ "Васил Априлов"

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Манол Велев" ъгъла с ул. "Деян Попов".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Боян Магесник", ж.к. "Христо Смирненски" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Корал" от ул. "Камчия" до ул. "Боян Магесник", бл. 6, бл. 8, бл. 10А, бл. 11, бл. 12 и бл. 13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Чинар" на кръстовището с ул. "Корал".

На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение във в.з. Терасите се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: в.з. Терасите

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: продължението на ул. "Градина" над ул. "Хан Аспарух".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода