Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова все още не е решила дали ще участва в изборите наесен.

"През септември ще кажа решението си. В момента вървят номинационни събрания в структурите на ГЕРБ. Нека да приключат и да анализираме ситуацията. Има номинации за моята кандидатура досега", каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Искам да благодаря за доверието на колегите, благодарна съм им и за цялостната подкрепа, която получавам, допълни столичният кмет.

Днес тя инспектира ремонтът на ключовия булевард "България", който се бави и заради, който се образуват големи задръствания. Причината е, че все още не е пусната отсечката от бул. "Гешов" до бул. "Черни връх". Това трябваше да стане в петък.

Фандъкова обясни, че забавянето е заради лошите метеорологични условия. Очаква се отсечката да бъде пусната в края на седмицата.

"Трябва да се работи, като се спазват всички технологични изисквания, за да не допускаме след това да се налага повторен ремонт. Очаква се до края на тази седмица да бъде обърнато движението. В събота се надявам платното да е напълно готово и движението да бъде пуснато", обясни Фандъкова.

Тя увери, че въпреки че има забавяне, крайният срок за цялостния срок остава началото на новата учебна година.