Туроператор "Онекс Тур" ви представя новата си дестинация - Малдивите. Бели плажове, кристални води, забележителна култура, слънце и страхотни летни температури ви очакват в посрещането на 2021г. Видимо далечната дестинация е напълно лесно постижима с "Онекс Тур", който организира директен чартърен полет до Малдивите за пръв път в България. Всякакви удобства и безпроблемното пътуване е уредено за вас!

Благодарение за авиокомпания Gullivair, ще пътувате със самолет "Airbus 330" с 326 места, който осигурява директен полет без спирки за зареждане. Полетът до столицата Мале отнема около 8 часа, които изцяло си заслужават!

Това, на което трябва да обърнете внимание са атрактивните пакетни цени, стартиращи от 980 евро за Коледа и 1226 евро за Нова Година. "Онекс Тур" ви предлага изключителен избор от хотели, които може да видите в уебсайта: www.onextour.bg. Няма да бъдете настанени в големи сгради, обградени от тълпи. Може спокойно да изберете тази дестинация и да бъдете сигурни, че всички хотели са разпръснати на голямо разстояние, което допринася за безопасността им.

Като си помислите за Коледа и Нова Година на Малдивите, първото което ви идва наум са ситните снежнобели пясъци, идеално кристалните води и вълни, и високите палми. На всяка стъпка, срещу вас ще са тези красоти, като най-известните плажове са Наладу и Банян-Три на атола Мале, Сан и Ника на атола Ари. Може дори да срещнете делфините във водите на Маафуши! Както можете да си представите, магията на Малдивите е скрита под водата. Ако се интересувате от гмуркане, островите са мястото за вас. Условията са идеални за професионални гмуркачи както и начинаещи, които копнеят да се научат. Друго развлечения, което може да ви заинтересува е карането на сърф, защото Малдивите са едно от най-популярните места за сърф в света. Може да сте сигурни, че тук няма да ви е скучно дори за момент!

Разбира се, трябва да отбележим и интересната култура на Малдивите, от кухнята до местните носии и бродерии. Малдивската кухня е останала под влиянието на Индия и Шри Ланка, което обяснява прочутите люти къри сосове и изобилието на подправки. Типичното меню се състои от вариация на два продукта - ориз и риба, приготвени и подправени по различни начини. Но ако тази кухня не ви влече, ще имате избор от интернационални храни и напитки.

На тази почивка ще ви очакват страхотни развлечения, посещения, забавления и едно незабравимо посрещане на Новата Година, благодарение на "Онекс Тур".

"Важно е да запомните, че при извънредна ситуация като затваряне на границите и невъзможност за осъществяване на полета, "Онекс Тур" ще върне платените суми на клиентите в рамките на 10 дни. За пълно спокойствие препоръчителна е застраховката "Отмяна на пътуването". Дългият полет не бива да ви притеснява, тъй като всеки пътуващ ще е с PCR тест и контролът ще бъде сигурен." - заяви Антон Наумов, собственик на ОНЕКС ТУР.

* материалът е предоставен от Онекс Тур