Уролозите наричат простатата многострадален орган. Макар и с размер на орех, тя е в състояние да причини редица проблеми на мъжа като възпаление, аденом или карцином. Колкото и различни да са те по своята същност, за настъпването им простатата дава сигнал по еднотипен начин - чрез характерни смущения в уринирането:

  • чести позиви, понякога със задръжка преди старта;
  • увеличаване на нощните ставания;
  • трудност при започване, особено след събуждане;
  • слаба струя или отделяне на капки;
  • чувство за неизцяло празен пикочeн мехур;
  • невъзможност за задържане на урината.

Ако тези оплаквания са част от ежедневието ви или сте с постоянен катетър, запишете час за урологичен преглед в Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора, включващ: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

При необходимост от оперативно лечение на простатата лазерната хирургия е доказано най-щадящият метод, а Тулиум 200 вата - максимално усъвършенствана лазерна система, препоръчана от Европейската урологична асоциация. С водещите си мощност и прецизност се наложи като най-висок стандарт, изразяващ се в както в изключителни възможности за изпаряване на всякакви обеми на жлезата, така и в безкомпромисна сигурност за околните тъкани чрез контролирана точност при проникване - само 0,2 мм. След операцията с Тулиум лазер 200 вата струята на урината отново е силна, непрекъсваща и бистра, а мъжете, живели с катетър, се разделят с него окончателно. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД и в 4-те филиала работят с еволюционната технология.

Ново: резултат от ПСА готов преди прегледа. Важи за Лейзър Мед - София.

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

 

* материалът е предоставен от Лейзър Мед