Спорт тото за пореден път ще изненада своите почитатели с огромно количество допълнителни печалби. Тиражът е 86-ти и ще бъде проведен на живо тази неделя.

Всички участници в играта "6 от 49", освен че имат възможност да грабнат джакпота, който се очаква да достигне до 4 100 000 лева, ще участват и в жребий за нов автомобил.

Допълнителни печалби са подготвени и в играта "5 от 35", в която жребият ще определи десет късметлии, които ще спечелят по 500 лева по случай Димитровден.

Всички, които имат именици сред близките си хора, могат да ги зарадват за празника и с квитанции за играта "6 от 42". В нея прогнозният джакпот е 370 000 лева, а такава печалба дава положителни отговори на много финансови въпроси.

Дори да няма повод за празнуване, той може да бъде намерен в играта "Тото 2 - Зодиак", в която печалбите са до 3 000 000 лева, а такава крупна сума ще подобри настроението на някой късметлия за десетилетия напред.

Минимален залог от 30 стотинки е добра възможност да бъдат отбелязани три позиции и три цифри в играта "Тото Джокер", защото в нея джакпотът се очаква да достигне 90 000 лева.

Такава печалба е достатъчна за закупуването на малък апартамент, а квадратният метър ще излезе по-малко от една стотинка - който иска може да опита късмета си в тази игра.

На 29 октомври приключва кампанията "Богата есен с Тото клуб", а на 1 ноември ще бъдат изтеглени и 10 допълнителни печалби, всяка на стойност 1 000 лева.

Веднага ще стартира и новата промоционална кампания за Лоялност "Празнични мечти", а в нея са подготвени 12 печалби по 1200 лева, които ще бъдат изтеглени на 27 декември 2020 година.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор в България, а това дава нужното спокойствие на участниците, че ще получат своите печалби в определения срок.

Печалбите са освободени от данъци, а това означава, че колкото и милиони да бъдат спечелени ще пристигнат в банковите сметки на късметлиите до последната стотинка.

Залози могат да бъдат направени до 18:15 часа на 25 октомври, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

* материалът е предоставен от Спорт Тото