От 7-и декември екипът на Credissimo подновява инициативата си за осигуряване на безплатен обяд за нуждаещи се, позната под мотото "Топъл обяд навреме".

Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, Credissimo подават ръка на най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение. В първата част на кампанията през пролетта бяха раздадени над 8246 порции, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Кампанията е концентрирана в столицата, като най-засегнат от епидемията град.

снимки: Credissimo

Съмишленици в начинанието са ресторант Djanam Steak House, които безвъзмездно предоставят кухнята си и ангажират персонала си в ежедневното приготвяне на вкусния обяд. Те предлагат разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. От екипа на Credissimo също ще участват като доброволци в каузата.

снимки: Credissimo

Повече информация и новини за инициативата можете да намерите на: www.credissmo.bg или на www.facebook.com/credissimo.bg

* материалът е предоставен от Credissimo