Епохата на пиратите, кръстосващи моретата винаги е предизвиквала интерес и е разпалвала въображението. Легендите за пиратски съкровища векове наред са примамвали желаещите да забогатеят. Вероятно всеки, който е чел в детството си книгата на Робърт Стивънсън "Островът на съкровищата", мечтае да се отправи с кораб в търсене на неизследвани земи и да намери сандък със злато. Предполага се, че именно тази история, предизвиква раждането на легендите за заровени несметни богатства.

Според изчисленията на американски банкер стойността на изчезналите съкровища възлиза на няколко милиарда долара, като откритите са не повече от 7%. Местата, на които се издирват са свързани с имената на бележити пирати. Един от най-известните сред тях е Хенри Морган, който е върлувал в Карибско море. Легендата гласи, че след като неговите хора превземат Панама, заграбвайки богата плячка, част от нея бива заровена в Панамския провлак. Според друга версия, съкровище на стойност повече от един милиард долара е заровено на остров Кокос. Още едно място, което привлича иманярите са Каймановите острови. Засега нито един от тези опити за разкриване на пиратското съкровище не се е увенчал с успех. Предполага се, че истинските богатства се намират на морското дъно, заедно с потопените в битките кораби. Но това не отказва търсачите на съкровища да пробват късмета си.

В наши дни Спорт Тото предлага една абсолютно реална възможност да се сдобиете с цяло състояние. Впуснете се в приключението и изтрийте скреча на талона "Островът на съкровищата 2". В играта са "заровени" печалби за 17 860 000 лв., а най-големите от тях са по 100 000 лева. Стрелките по пътя към съкровището вече отведоха Румяна Кирманова към една от топ печалбите.

Приключението продължава и следващият щастливец може да сте вие! Талони за играта "Островът на съкровищата 2" могат да бъдат закупени във всеки обект от търговската мрежа на Спорт Тото.

Актуална информация за всички числови и моментни лотарийни игри може да намерите в сайта www.toto.bg.