На 2 декември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "6-ти септември" до ул. "Проф. Фритьоф Нансен"

района между ул. "Георги С. Раковски", бул. "Васил Левски", ул. "Проф. Фритьоф Нансен" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", търговски комплекс "Пасаж" на НДК и 2 бр. кафета срещу магазин на ул. "Проф. Фритьоф Нансен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Карнеги" и ул. "Гечкенли".

На 2 декември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Партений Нишавски", жк. "Зона Б-5" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Средна гора" от ул. "Партений Нишавски" до бул. "Александър Стамболийски".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Средна гора" с ул. "Позитано".

На 2 декември 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Русаля", НПЗ "Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Тинтява" от ул. "Трепетлика" до ул. "Жетварка"

ул. "Русаля" от ул. "Тинтява" до ул. " Св. Пимен Зографски" и ул. 132.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Тинтява" и ул. "Русаля".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"