Всеки, който е опитал, знае, че почти е невъзможно да бъдат спестени 7 700 000 лева, но при късмет те могат да бъдат спечелени в рамките на минута от тотализатора.

Точно 7 700 000 лева е прогнозният джакпот в играта "6 от 49" за тиража на 24 януари.

Разбира се, трябват участие и "щипка" късмет. Тази печалба може да ви осигури и няколко имота по света, като се започне от Маями, а се свърши с лазурното море и бляскав пясък на плажа Бъфало в Нова Зеландия. И като стана въпрос за дребни суми, минималният залог за играта "6 от 49" е само един лев и десет стотинки.

Всяка седмица тотализаторът раздава около 1 000 000 лева под формата на печалби от числовите игри.

Това са игрите "6 от 49", "6 от 42", "5 от 35", "Тото Джокер", "Рожден ден" и "Зодиак". Залозите за тях са изключително ниски, а тези които искат, могат да заложат едновременно на всички и да направят своя Голям шлем на късмета. Това ще им струва по-малко от пет лева, но пък носи шест възможности за крупни печалби. Като добавим и игрите Втори тото шанс на "6 от 49" и "5 от 35" шансовете за забогатяване стават точно осем!

Не са за пренебрегване и талоните на Моментните лотарийни игри, защото в много от тях печалбите достигат до 1 000 000 лева.

Празничният януари донесе бързи крупни суми на привържениците на бързите печалби. В играта "Шампионска кръстословица, в която пробвате уменията си в цели седем зони, участник от Самоков успя да спечели една от 3-те печалби на стойност 50 000 лева, скрити под скреча. Друг късметлия - от гр. Девня, дори и да не е изтеглил паричката от баницата в Новогодишната нощ, успя благодарение на талона "Баница с късмети" да прибави към сметката си чудесната сума от 50 000 лв. "Перлена огърлица" на стойност 10 000 лв. пък бе спечелена в играта "Черната Перла" от щастливец в гр. Варна.

По 4 цифрени печалби си разделиха участниците предпочели талоните : "60 години СПОРТ ТОТО", "Златото на фараона", "Шум на пари - BINGO", "Шампионска кръстословица" и "Суми за думи - Кръстословица".

Стане ли въпрос за залози с впечатляващи печалби, в никакъв случай не бива да подценяваме и класиката на спортните залози, а именно футбола. Всички почитатели на тази най-емоционална игра, могат да направят залози за изхода от двубоите в трите игри на "Тото 1". Различното при тях е, че всяка обхваща различни футболни двубои от света, а общото е, че и в трите игри се натрупват джакпоти. Друга екстра е, че минималният залог е само 20 стотинки. И тук късметът има своята роля, но анализът на бъдещите срещи също не е за подценяване. В крайна сметка в България всеки разбира от футбол - нещо, с което трудно могат да се похвалят доста футболисти и треньори в последните десетилетия.

Гордост за нацията са родните успехи в много други спортове, които носят шампионската ни слава по света. Разбира се - щом има заслужили, ще има и наградени! Това ще се случи на 24 януари от 17 часа по време на тържествената церемония "Нощта на шампионите". Тогава ще бъдат наградени най-изтъкнатите спортни деятели за 2020 година, а наградите са подсигурени от Министерство на младежта и спорта и Български спортен тотализатор.

Залози за неделния тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 24 януари онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

 

* съдържание на Спорт Тото