Подарете си наслада в този екзотичен наниз от острови и невероятния подводен свят на Индийския океан. Знаем, че има много възможности да стигнем до там, но знаете ли, че само за тази Коледа и Нова година има директен полет, с който това приключение много лесно се превръща в реалност.

Само 8 часа полет до красивите тюркоазени води, копринения пясък и красота, която трудно предаваме с думи. Известно с кораловите си острови и уникални места, подходящи за всички любители на гмуркането и подводните преживявания, днес Малдивите са една от най-безопасните дестинации. За това незабравимо пътуване сме подбрали множество от най-добрите хотели на индийския океан, но днес предлагаме да ви запознаем с един от всичките, на които си заслужава да отидете.

Четиризвездният Fihalhohi Island Resort 4+ е едно бижу, разположено на място със завладяваща гледка към Индийския океан. Хотелът се намира сред естествена тропическа красота само на 28 км от Мале, което го прави още по желано място за почивка, тъй като трансферът е много кратък - около 40 минути с моторна лодка. Буйната естествена зеленина и безброй сенчести кокосови палми, оградени с бели пясъчни плажове, покриват площ около 80 000 кв. м.

Fihalhohi island е последният остров на южно Мале с невероятни девствена пясъчна ивица, около чийто плаж удобно се е настанил един удивителен риф с обилен морски живот - подходящо място за любителите на подводно гмуркане. Всички, които предпочитат да се поглезят, могат да се отпуснат в невероятния СПА център, който предлага разнообразни масажи, терапии и процедури.

АКВА ТУР предлага изключително изгодна цена за почивка на Малдивите:

КОЛЕДЕН ПАКЕТ - 1200 евро на човек на база FB; All INCLUSIVE - 1304 евро на човек

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ - 1400евро на човек на база FB; All INCLUSIVE - 1504 евро на човек

Подарете на себе си и близките едно невероятно пътуване, стоплете се през зимата, зарадвайте душата и сетивата си с чаша шампанско, новогодишна елха и дядо коледа по бански на брега на индийския океан.

Още оферти и промоционални хотели на www.aquatour.bg

02/9813133; 0878886677

 

* материалът е предоставен от Аква Тур