"Слънцето огряваше живописния път, докато във въздуха се носеше този омаен аромат, който само планината и пролетта могат да ни дарят. Без да се замислям за проблемите, които ме очакваха през следващата седмица, усилих докрай музикалната уредба, настъпих педала и червеният ми спортен звяр се стрелна напред към притегателното неизвестно..."

Мечтите са хубаво нещо, но как да ги постигнем?

Вероятно няма човек в световен мащаб, който да не обича да мечтае и да не печели ценни и полезни награди. А когато това става с минимални усилия и на доста символична цена, то вътрешното желание за "проба" неимоверно се усилва. Точно такова удоволствие носят моментните лотарийни игри - познатите и любими на всички талончета, които с елементарно изтъркване на защитното покритие могат да осигурят бъдещето ни. Те са красиви дизайнерски творения, при които целта е да се открие специален символ, комбинация от цифри или различни знаци. Обикновено те съответстват на определена парична или предметна награда.

За разлика от игрите на Българския спортен тотализатор - "Тото 2 - 6 от 49", "Тото 2 - 6 от 42" и "Тото 2 - 5 от 35", при които изчакваш известен период от време, докато се изтегли тиражът, за да разбереш дали печелиш, то при лотарийните талони разбираш на момента дали си сред щастливците.

Точно тази простота и лекота карат много хора да предпочитат този тип игри.

Българският Спортен Тотализатор е първи!

Всъщност, противно на повечето теории на конспирацията, БСТ първи въвежда моментните игри с талони в страната през далечната 1992 г. Първата изобщо игра се нарича "Шанс за всички". Тя се появява на пазара 3 години след въвеждането на "Тото 2 - 5 от 35" и бързо печели симпатиите на феновете на лотарията, които изкупуват талоните с рекордна скорост. Тук е моментът да споменем, че една от най-популярните игри е "Зодиак". Както вече вероятно се досещате, това се дължи на суеверието, астрологията и зодиакалните знаци, които често влияят върху вземането на решенията, касаещи битието на българите. В тази серия на Българския Спортен Тотализатор влизат общо 12 дизайнерски талона, всеки репрезентиращ съответния зодиакален знак. Тази моментна игра е толкова популярна, че до този момент има 7 издания на "Зодиак", всяко едно от които е с различна и иновативна визия.

Талоните, реализиращи с лекота мечтите ни, са изключително популярни главно заради достъпността им, лесните правила на игра и ниската им цена - обикновено те са оценени между 1 и 5 лв.. За сметка на това наградите са сериозни, като сумите редовно достигат до шест цифрени суми. За пръв път в историята на моментните игри в България наградите достигат до 1 милион лева в юбилейния талон "60 години Спорт тото". Той прокарва пътя, който следват и специалните игри "Разбий трезора" и коледните варианти на "Празнични печалби", които могат да се похвалят със същия висок награден фонд.

Разнообразието е запазената марка на Българският Спортен Тотализатор

Българският спортен тотализатор определено е иноватор в сферата на лотариите, защото през годините създава много и най-вече разнообразни варианти на най-популярните игри. Някои от тях са базирани на концепцията на кръстословицата - "Суми за думи - Кръстословица" и "Шампионска кръстословица", като при тях потребителят трябва само да изтърка защитното покритие, за да разбере дали печели мечтаната сума.

Други талони подхранват фантазията , като се асоциират с идеята за скрити съкровища - разбира се и в буквален и в преносен смисъл. Такива игри са "Черната перла", която веднага ни хвърля в бурни морски приключения, тропически острови и изпепеляващи страсти, докато пък "Островът на съкровищата" е директна препратка към идеята за търсене на скритото, неописуемо пищно пиратско съкровище...

Не спирайте да мечтаете!

Разбира се, всички знаем, че мечтите са безплатни и всичко останало е въпрос на късмет. Но най-важното е, че можете да предприемете правилната стъпка с лекота, защото единствено трябва да изберете талон от някоя от игрите на Българския Спортен Тотализатор и да стискате палци, че под защитното покритие се крие мечтаната награда!

 

* материалът е предоставен от Спорт Тото